Αρχική Αθλητικα Με ντόρτια στη Λεωφόρο ο Θρύλος γελοιοποίησε (4-1)τον θίασο του Αλαφούζου!

Με ντόρτια στη Λεωφόρο ο Θρύλος γελοιοποίησε (4-1)τον θίασο του Αλαφούζου!

723
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

O Μασούρας και ο Ελ Αραμπί.

Ο Ελληνας επιθετικός που πάντα είναι μέσα στα γκολ και ο χαμηλών τόνων σεμνός σέντερ του Ολυμπιακού Ελ Αραμπί που πάντα ειναι στα αντίπαλα δίχτυα.Μόνοι τους έκαναν τον Παναθηναίκό του Αλαφούζου με τα κρεμμυδάκια.Οποτε απειλούσε του έβαζαν και ένα γκολ για να καθίσει στα …κλούβια αβγά που έφερε ο Αλαφούζος και η παρέα του και βρομίζουν τον Παναθηναϊκό.

Στο 12ο λεπτό ο Μασούρας με ταχύτατες,απλές,υποδειγματικές κινήσεις είχε ήδη βάλει δυο γκολ σε συνεργασία με τον Ελ Αραμπί.

Τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού είναι γεμάτα κλούβια αβγά και μυρίζουν.Αυτό φαινόταν στον αγωνιστικό χώρο από τις κινήσεις των παικτών και από τον ανύπαρκτο πάγκο.Οι ισπανόφωνοι είναι μια παρέα.Ο Βιγιαφάνες όταν έγινε πέναλτυ(το μηχάνημα το έπιασε και ακύρωσε γκολ στη συνέχεια του Χασάν που μάλλον ήταν οφ σάϊντ) πήρε τη μπάλλα στα χέρια για να μην προλάβει άλλος.Το έπιασε ο Σα.

Στη συνέχεια ο Μαουρίτσιο πρόσφερε ακ’ομα ένα γκολ στον Ολυμπιακό με παιδικό λάθος έξω απο την περιοχή του ΠΑΟ .Ο Ιωαννίδης με μαγική κίνηση έστειλε τη μπάλλα στο δοκάρι και δεν έγινε νωρίτερα το 2-1.Στο β ημίχρονο ο ΠΑΟ είχε μαέστρο τον Μπουζούκη.Εδωσε ασίστ πάρε-βάλε στον Μακέντα που δεν μπόρεσε.Υστερα έδωσε ασιστ στον Μαουρίτσιο, ο οποίος με άνεση προπόνησης άλλαξε πόδια στον αέρα και έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ που θα μείνει στα καλύτερα στιγμιότυπα του πρωταθλήματος.3-1 στο 52.Ο Μπουοζύκης συνέχισε να σπρώχνει τον ΠΑΟ μέσα στην περιοχή και ο ίδιος έχασε μεγάλη ευκαιρία γιατί η μπάλλα πήγε στο δεξί.

Αμέσως μετά ήρθε ο …πάγκςο στο κεφάλι του ΠΑΟ.Εβγαλαν τον καλύτερο παίκτη Μπουζούκη και τον Αλεξανδρόπουλο  και τον Μακέντα για να μπεί η ισπανική παροικία μαζί και η γαλλική.

Κανείς τους δεν έκανε κάτι αξιοσημείωτο.

Κάτι καλό έγινε από τον Ιωαννίδη,ο οποίος έκανε ένα σλάλομ πέρασε 4-5 και ο Σα έκανε δύσκολη απόκρουση στο τετ α τετ.

Αμέσως μετά το κατόρθωμα του πάγκου είχε αντίκρυσμα.Ο Ολυμπιακός στην αντεπίθεση και με αλλαγές της μπάλλας υποδειγματικά σε 6 δεύτερα έφτασε στην περιοχη του ΠΑΟ με …πάσες και ο Ελ Αραμπί που είχε κάνει το 3-0 έκανε και το 4-1.

Αλαφούζος και σοβαρότητα στον ΠΑΟ είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο,αφού πιά Αλβανούς τουρίστες έχουμε πάρα πολλούς κάθε χρόνο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο χειρότερος παίκτης του ΠΑΟ για μια ακόμα φορά ήταν ο “φιλότιμος Βέλεθ”,τον οποίο έφερε από τα …αζήτητα του άρη,στον οποίοπ παίζοντας έκανε πολλές τρύπες στο νερό.

Εν κατακλείδι:ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ σοβαρό δρόμο και ατενίζει απο εκεί το μέλλον.Ο ΠΑΟ με Αλαφούζο στην ιδιοκτησία δεν έχει καμία απολύτως προοπτική.Και αν καταφέρει και μαζέψει σε κάποιο παγούρι γάλα θα το αδειάσει στην επόμενη ημέρα…

Στα άλλα αδιάφορα μάτς ο δεύτερος ΠΑΟΚ έκανε προπόνηση στην Τούμπα και έχασε από τον Αστέρα με 1-0 ενώ ΑΕΚ και άρης έμιεναν στο 0-0.

Ετσι έληξε η φετινή τελετή με θριαμβευτή τον Ολυμπιακό  στο πρωτάθλημα ,αλλά και το 4-1 επί του Αλαφούζου.

Στη β Εθνική ο Εργοτέλης νίκησε στην Ξάνθη και έβαλε φωτιά στην κορυφή,αφού και την  γκρέμισε ανεβάζοντες εκεί τον Λεβαδειακό και τον Ιωνικό που νίκησαν 2-0 και 5-3 αντίστοιχα.Η τελευταία αγωνιστική θα είναι φωτιά αφού ο πρώτος ανεβαίνει και ο β παίζει μπαράζ με τον Παναιτωλικό.Και οι 4 ομάδες είναι υποψήφιες για πρωτιά,για δεύτερη,αλλά και για τις άλλες δυο μη προνομιούχες θέσεις