Αρχική Αθλητικα Πάτωσαν στην Ευρωλίγκα Ολυμπιακός και ΠΑΟ!

Πάτωσαν στην Ευρωλίγκα Ολυμπιακός και ΠΑΟ!

887

 

O Ολυμπιακός τερμάτισε στην 12 θέση της Ευρωλίγκας και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν κατάφερε να τον σηκώσει πιο ψηλά και να διεκδικήσει 8άδα,όπως είχε διαφανεί.

Ο Σπανούλης έκλεισε τους αγώνες φέτος και του λείπουν 32 πόντοι για να γίνει πρώτος σκόρερ όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με νίκη 82-75 επι της Χίμκι ,η οποία τερμάτισε  18η και τελευταία.

Ο Παναθηναϊκός έχασε…άνετος και χωρις να ιδρώσει 93-78 στο Κάουνας  από την Ζάλγκιρις που είχε αρκετές απουσίες καλών παικτών και βρίσκεται στην 16η θέση.Μπορεί να τερματίσει μια θέση παραπάνω αν στα δυο ματς που έχει λιγότερα κερδίσει.Αλλά τα ματς τα χρωστάει στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη και στην Αγία Πετρούπολη,απέναντι στην Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ,τον οποίο ο Δη,Γιαννακόπουλος γύρισε με…λεωφορείο από την Πόλη για εκείνον τον αποκλεισμό…

Η Ζενίτ τερμάτισε 8η και θα παίξει πλέϊοφ με την πρώην ομάδα του Πασκουάλ,την Μπαρτσελόνα του Σάρας και του Καλάθη που τερμάτισε πρώτη.

Η ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη είναι σίγουρα 2η και παίζει με την Φενέρ.Η 3η Εφες παίζει με την 6η ρεάλ Μαδρίτης και οι 4-5 Ολύμπια και Μπάγερν συγκρούονται με μεγάλη πιθανότητα η Μπάγερν εκτός απο 1η γερμανική ομάδα στα πλέϊοφ να γίνει και 1η γερμανική ομάδα σε φάϊναλ φορ!