Αρχική Αθλητικα Θρύλος-ΠΑΟ-Ευρωλίγκα:Τον έναν τον… μάτιασαν,τον άλλο τον αδίκησαν…

Θρύλος-ΠΑΟ-Ευρωλίγκα:Τον έναν τον… μάτιασαν,τον άλλο τον αδίκησαν…

457

Η Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη έχασε απο την Μπάρτσα του Σάρας και η Ευρωλίγκα παίρνει νέα τροπή καθώς ειναι φανερό ότι καμία ομάδα όχι μόνο δεν είναι ανίκητη,αλλά χάνει και ματς που φαίνονται εύκολα για εκείνη.

Αυτό φάνηκε περισσότερο στην ήττα του Ολυμπιακού απο τη Βαλενθια σε ένα ματς που φαινόταν εύκολο και ο Ολυμπιακός το ήλεγχε στο μεγαλύτερο διάστημα.Ετσι ο Ολυμπιακός που σάρωνε και ήταν στην κορυφή βρέθηκε με δυο σερί ήττες στο γήπεδό του πίσω.Τον μάτιασαν μετά τις τρεις σερι νίκες επι των Ισπανικών ομάδων εκτός και έχασε και μάλιστα στην έδρα του απο την θεωρητικά πιό αδύναμη;

Ο Βεζένκφο ήταν ο καλύτερος,αλλά δεν έφτανε καθώς δεν υπήρχε καν Μπολομπόϊ.Ο Σλούκας σταθερός,ανύπαρκτος ο Λαρετζάκης.

Τα δεκάλεπτα: 28-22, 47-34, 71-58, 82-83.

Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 12 (2), Κάναν 3 (1), Λαρεντζάκης 1, Φαλ 10, Σλούκας 11 (1), Βεζένκοβ 20 (2), Παπανικολάου 9 (3), Μπόλομποϊ, Πίτερς 3 (1), Μπλακ 9, ΜακΚίσικ 4.

Βαλένθια (Άλεξ Μουμπρού): Χάρπερ 9 (1), Κλαβέρ 7 (1), Πουέρτο 3 (1), Πρέπελιτς 5 (1), Γουέμπ 9 (1), Λόπεθ – Αροστέγκι 4, Τζόουνς 17 (3), Ράντεμπο 2, Ντούμπλιεβιτς 17 (3), Αλεξάντερ 10.

Ο ΠΑΟ με τον Μπέϊκον στη σύνθεση φάνηκε ότι θα πάθαινε μεγάλη συντριβή και νίλα από την Παρτίζαν του Ζελικο Ομπράντοβιτς και του Παπαπέτρου.

Το γύρισε στο τέλος και εν μέσω επεισοδίων ,τα οποία καταδίκασε και η ΚΑΕ ΠΑΟ και απίστευτων “λαθών”της διαιτησίας έχασε για ένα καλάθι 91-89.

Για πρώτο ματς ο Μπέϊκον ήταν καλός,έφτασε στους 17 πόντους και σίγουρα θα βοηθήσει.Ο ιδιοκτήτης Δ.Γιαννακόπουλος με ανακοίνωση διαμρτύρεται έντονα για την διαιτησία και έρχεται στην Αθήνα ο παλιός σταρ του ΠΑΟ Ντέγιαν Μποντιρόγκα ,ως πρόεδρος της Ευρωλίγκα για συζητήσεις.Ο Δ.Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή,αλλά υπομονής.

Φυσικά ο Ομπράντοβιτς καταχειροκροτήθηκε από όλους πλην 2-3 στο τέλος και τιμήθηκε ο Παπαπέτρου για την προσφορά του στον ΠΑΟ.

Στα άλλα ματς η νικη της Λυόν στη Μπολόνια με 84-79 είναι η σημαντικότερη