Αρχική Αθλητικα Ευρώπη:Κακή ημέρα με “τριάρες” και ήττες για τις ελληνικές ομάδες!..

Ευρώπη:Κακή ημέρα με “τριάρες” και ήττες για τις ελληνικές ομάδες!..

1075

Μια νέα κακή βραδυά για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ελληνικό μπάσκετ,αν μπορεί να προσδιορίσει κανείς με τον όρο “ελληνικό”ομάδες που κυριαρχούνται απο ξένους,αν και ο μπασκετικός Ολυμπιακός έχει ικανό αριθμό ελλήνων παικτών.

Οι Πειραιώτες παρότι φέτος έχουν αρκετές φιλοδοξίες δεν κατάφεραν να κοντράρουν στο ελάχιστο την Μπασκόνια στο Ειρήνης και Φιλίας και έχασαν με 14 πόντους διαφορά 90-76.Κάποια στγμή έχαναν και με 19 πόντους,δηλαδη με όσους έχασε τελικά και ο ΠΑΟ στην έδρα των βάσκων,στην οποία δεν παίζει παρά μόνο ένας…βάσκος!

 

Ο Ολυμπιακός πάλεψε μόνο στην τρίτη περίοδο στην οποία μείωσε σε 7 πόντους,αλλά ένα αντιαθλητικό φάουλ του Σπανούλη τον έριξε αμέσως στο μείον 11 και αυτό ήταν το τέλος ουσιαστικά…

Η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη κέρδισε με 74-73 τη Ρεάλ,αντίθετα η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχασε στην παράταση με ένα πόντο 86-85 από την Αρμάνι

Στο Γιουρόπα λίγκ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έφαγαν τριάρες,αλλά για συντριβή αδικαιολόγητη μιλάμε μόνο στην περίπτωση της ΑΕΚ.

Είχε υπεροχή μέχρι τις αρχές του β ημιχρόνου,αλλά η ανόητη αποβολή του Σάκχοφ  έφερε σε λίγα λεπτό το πρώτο γκολ της ουκρανικής Ζόρια και μέχρι το τέλος η ΑΕΚ ,η οποία χωρίς τον Μάνταλο  δεν έχει αρχή,μέση και τέλος παρά τα “ακριβά” συμβόλαια.Τελικό σκορ 3-0 κοαι ουσιαστικός αποχαιρετισμός της ΑΕΚ.

Αντίθετα όλα έδειχναν ότι στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ θα συνέτριβε και πάλι την περίφημη Αίντχόβεν.αφού πολύ νωρίς με γκολ του Τζόλη(το ένα βρήκε και στον Βαρέλα) προηγήθηκε 2-0.Εκλεισε το ημίχρονο 2-1,αλλά στην επανάληψη σε 3 λετπά δέχθηκε 2 γκολ και έχασε τελικά με 3-2.

Ούτε ο Μπάρκας,ούτε ο Βλαχοδήμος έπαιξαν σε Σέλτικ και Μπενφίκα και οι αντικαταστάτες τους μάζεψαν 6 φορές τη μπάλλα απο τα δίχτυα τους.Η Μπενφίκα έφερε 2-2 στη Γλασκώβη με τη Ρέϊντζερς και η Σέλτικ συνετρίβη 4-1 από την Σπάρτα πράγας.

Ο Μανωλάς δεν παίζει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Νάπολι ,η οποία νίκησε 2-0 τη Ριέκα ,ενώ ο Χατζηδιάκος έπαιξε στο 0-0 της Αλκμάαρ με την Ρεάλ σοσιεδάδ.ΟΙ ομάδες των Ελλήνων είναι και στον ίδιο όμιλο και ισόβαθμοι στην πρώτη θέση .

Η Μακάμπι του Γιώργου Δώνη έφερε 1-1 με την Βιγιαρεάλ και είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου της