Αρχική Αθλητικα Οι μεγάλοι γλέντησαν,ο Θρύλος και η Μπάρτσα πάνε να πνιγούν με μια...

Οι μεγάλοι γλέντησαν,ο Θρύλος και η Μπάρτσα πάνε να πνιγούν με μια κούπα!

952

Ο ΠΑΟΚ,η ΑΕΚ και μεγάλες ομάδες,όπως οι δυο Μαντσεστερ,η Γιούβε ,ο Αγιαξ,η Παρί πήγαν καλά με την “κούπα”δηλαδή τα ματς κυπέλλου που έγιναν το διήμερο σε όλη την Ευρώπη.Ο Ολυμπιακός κέρδισε με το χειρότερο δυνατό(για νίκη)σκορ.Δηλαδή 2-1 και ο Άρης θέλει το μινιμουμ νίκης δηλαδή 1-0 να προκριθεί.Αν ο Ολυμπιακός βάλει γκολ(κάτι εύκολο για την σημερινή του κατάσταση)στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης τότε ο Αρης θα θέλει δυο γκολ διαφοράς.

Η ΑΕΚ καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Βόλο αφού μέχρι το 35 κέρδιζε 4-1.Στο τέλος κέρδισε 4-2 με δυο γκολ του Τάνκοβιτς,ένα του μάνταλου και ένα πέναλτυ του Ολιβέϊρα.Ο Βόλος είχε προηγηθεί με τον Δουβίκα στο 14 και το δεύτερο γκολ έβαλε ο Μήτογλου(αδελφός του μπασκετμπολίστα του ΠΑΟ Μήτογλου.Παρεμπιπτόντως όλοι μιλούν για ιστορική συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΠΑΟ και κοινό αθλητικό κέντρο στον Βοτανικό,όταν και εάν ξεμπλοκαριστούν απο το κράτος οι διαδικασίες.

Προφανώς αναμένεται επανενεργοποίηση του Δημ.Γιαννακόπουλου όταν πέσουν οι υπογραφές.

Ο ΠΑΟΚ είχε μια ψυχρολουσία στο πρώτο ημίχρονο απο τη Λαμία.Αν και προηγήθηκε νωρίς με τον Τζιόλη η Λαμία ισοφάρισε σε 8 λεπτά,ο ΠΑΟΚ ξανά προηγήθηκε και το ημίχρονο η Λαμία το έκλεισε 2-2.Στο δεύτερο ημίχρονο και στο τέλος ο ΠΑΟΚ έβαλε άλλα 3 γκολ και ένα εκπληκτικό του Κμιέρτσικ με …τακουνάρα,αλλα δεν μέτρησε αφού είχε ξεκινήσει λίγο πριν απο θέση οφσάϊντ….Δυο γκολ ο Τζιόλης και πάλι.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Χασάν στο πρώτο λεπτό ,αλλά ο Άρης απάντησε σε δυο λεπτά με …αυτογκολ του Μπα.Πάλι ο Χασάν έκανε το 2-1 στο 14 και ύστερα …σιωπή απο γκολ.Αυτό ήταν το τελικό σκορ .Πάντως και τα τρία ματς κυπέλλου είχαν ρυθμό και γκολ.

Ματσάρα έγινε μεταξύ Ατζελότι(Έβερτον)και Μουρίνιο(Τότεναμ) με τελικό σκορ 5-4 στην παράταση.Κανονικό μάτς 4-4!!!

Οι δυο Μάντσεστερ απέκλεισαν την Γουέστ Χάμ(Η Γιουνάϊτεντ στην παράταση) και την Σουόνσι εκτός με 3-1.

Η Γιούβε απέκλεισε την ίντερ απο τον τελικό με συνολικό σκορ στα δυο ματς 2-1 και η Αταλάντα τη Νά΄πολι του Κώστα Μανωλά.

Η Μπάρστα έχασε 2-0 απο την Σεβίλλη και η πρόκριση δυσκολέυει αφάνταστα γιαυτήν,ενώ η Παρί και ο Αγιαξ προκρίθηκαν σε βάρος των Καέν και Αϊντχόβεν.

Η Αλάνια των Σιώπη και Τζαβέλλα απέκλεισε εκτός έδρας τη Γαλατά Σαράϊ με 3-2.αφού είχε προηγηθεί 3-0.Απο την Αλάνια έφυγε ο Μπακασέτας και πήγε στην Τράμζονσπορ,την οποία μάλιστα οδήγησε με γκολ  σε νίκη και στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας