Αρχική Αθλητικα ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός προβάδισμα στο Κύπελλο,μεγάλα ματς στο τσάμπιονς λιγκ

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός προβάδισμα στο Κύπελλο,μεγάλα ματς στο τσάμπιονς λιγκ

1016

 

O ΠΑΟΚ δεν έπαιξε πολύ καλύτερα από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ,στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.Στο ένα έχασε 3-0 ,στο άλλο κέρδισε στις καθυστερήσεις 1-0 με γκολ του Μούργκ.Η ΑΕΚ ,όμως, έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης μεγαλύτερο από τον ΠΑΟΚ έστω και αν οι παίκτες της μετά τις φωνές Μελισσανίδη έκαναν ηρωϊσμούς…Πάντως θα κάνει λάθος όποιος θεωρήσει ότι μετά το 1-0 στην Αθήνα ο ΠΑΟΚ θα προκριθεί σίγουρα στη Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΚ μπορεί να νικήσει εκεί γιατί και ο ΠΑΟΚ εξαρτάται από τη μέρα και τη(μη)συνεννόηση της λεγεώνας του σε κρίσιμες στιγμές του αγώνα.

Κόκκινες κάρτες:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Νταντσένκο, Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Λόπες, Γαλανόπουλος (63′ Σιμάνσκι), Κρίστισιτς, Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλος (88′ Μαχαίρας), Τάνκοβιτς (63′ Αλμπάνης), Ολιβέιρα (68′ Ανσαριφάρντ).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια (64′ Ροντρίγκο), Μπάμπα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Ελ Καντουρί (64′ Ουάρντα), Τζόλης (90’+1 Μουργκ), Α. Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ (73′ Σφιντέρσκι).

Ελπίδες έχει και ο ΠΑΣ ΓΙάννενα παρότι ο Ολυμπιακός γλίτωσε με 1-1 στους Ζωσιμάδες.

Στο γκολ-πέναλτυ του Εραμούσπε απάντησε στο β ημίχρονο με ωραίο γκολ ο Χασάν.Ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στο Καραϊσκάκης για το πρωτάθλημα τον ΠΑΣ στις καθυστερήσεις με γκολ του Χασάν και πάλι.

Με δεδομένο ότι ο ΠΑΣ με τους μεγάλους παίζει καλό ,πολύ ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο αν δεν ξαναβάλει πάλι ο Χασάν ο Ολυμπιακός ποιά σιγουριά θα έχει με το προβάδισμα της ισοπαλίας στα Γιάννενα

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ, Κάστρο, Παμλίδης (87′ Μπρένερ), Ελευθεριάδης (81′ Κάργας), Καρτάλης (90′ Καρτάλης), Μιλιτσεάνου (81′ Πανουργίας).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος (46′ Χολέμπας), Λαλά (46′ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσιουκ (61′ Μασούρας), Καμαρά (70′ Εμβιλά), Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μπρούμα (70′ Ελ Αραμπί), Χασάν.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Δυο ματσάρες έγιναν στο Τσάμπιονς λιγκ με δυο μεγάλες εκτός έδρας νίκες.

Η Παρί στο Μόναχο κάτω απο συνεχή χιονόπτωση νίκησε 3-2 την Μπάγερν,η οποία κατάφερε να ισοφαρίσει από 2-0.Ο Εμπαπέ όμως είχε τον πρώτο και  τελευταίο λόγο και στο 85 έκανε το 3-2 με μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για την Παρί.Είχε ανοίξει ο ίδιος το σκόρ και είχε βάλει το δεύτερο ο Μαρκίνιος.Για την Μπάγερν που χωρίς τον τραυματία Λεβαντόφσκι είναι άλλη ομάδα τα γκολ έβαλαν ο Τσούπομότιγκ και ο Μύλλερ.

Σίγουρη είναι η πρόκριση της Τσέλσι.Ηταν σοβαρή στο Πόρτο και κέρδισε τους δράκους με 2-0 με γκολ του Μάουντ και του αριστερού μπακ Τσίλγουελ.

Στην Ιταλία ο Κριστιάνο έβαλε το πρώτο γκολ στη νίκη της Γιούβε επι της Νάπολι με 2-1.Ο Μανωλάς ήταν στον πάγκο της Νάπολι στο πλαίσιο του προσυμφωνημένου ροτέϊσον…

Νωρίτερα η βέβαιη πρωταθλήτρια Ίντερ  του Κόντε,πρώην άσου της Γιούβε νίκησε  με 2-1 την Σαουόλο,στην οποία μπηκε αλλαγή ο Κυριακόπουλος και βοήθησε στη μείωση του σκορ.