Αρχική Αθλητικα Αυτοκτόνησε για…τρίτη φορά ο Θρύλος-Γκολ στον Αγιαξ ο Παυλίδης

Αυτοκτόνησε για…τρίτη φορά ο Θρύλος-Γκολ στον Αγιαξ ο Παυλίδης

812

Γίνεται να αυτοκτονεί κανείς τρεις φορές συνεχώς;

Αυτό “έπαθε” ο Ολυμπιακός!..

Για τρίτο συνεχόμενο αγώνα βρέθηκε στο καναβάτσο,ενώ μπορούσε να είναι στο θρόνο.

Αυτή τη φορά έχασε στο ΣΕΦ από την Μπαρτσελόνα του Καλάθη και του Σάρας,την ομάδα που κέρδισε εκτός έδρας μεγάλους αντιπάλους.

Ο Ολυμπιακός γύρισε το ματς,μπήκε μπροστά με 4-5 πόντους και λίγο πριν το τέλος,αλλά εκεί έγινε του…Καλάθη.

Αυτού που όταν ήταν στον ΠΑΟ έλεγαν ότι ο ΠΑΟ , επειδή έχει μικρούς  στο μέγεθος παικτες στα κρίσιμα  στο τέλος όλοι κάθονται γύρω-γύρω και τα περιμένουν απο τον Καλάθη σε άμυνα και επίθεση…

Ο Σάρας έστησε τεράστιους σε χρηματιστηριακή αξία πάικτες σε ένα σύστημα που δεν περιελάμβανε κύριο ρόλο στον Καλάθη.Μόνο να κατεβάζει τη μπάλλα.Και ύστερα με διάφορους τρόπους να περνάει στη ρακέτα,να φτάνει σε σουτέρ και να καταλήγει στο καλάθι του Ολυμπιακού.

Αμ δε…Ο Μπαρτζώκας είχε στήσει αριστοτεχνικά τον Ολυμπιακό και εξουδετέρωνε κάθε επιλογή του Σάρας.Ετσι γύρισε και διαφορά 12 πόντων και μπήκε στο τέλος μπροστά.

Εκεί όμως έγινε αυτό που γινόταν στον ΠΑΟ…Οι άλλοι στήνονταν γύρω-γύρω και περιέμεναν απο τον Νικ.Και εκείνος τα έκανε.

Εκλεψε μπάλλες στα κρίσιμα,έσπασε τα αμυντικά συστήματα του Μπαρτζώκα που δεν μπορούσαν να σπάσουν παίκτες,όπως ο Μίροτιτς,ο Χίγκινς…Και έβαζε και έκοβε.

Ομως ο (πραγματικός) αρχηγός του Ολυμπιακού Σλούκας σαν την σβούρα συνεχώς κατέστρεψε το “μυαλό” της Μπάρτσα και έβαζε κρίσιμα ή έδινε κρίσιμες ασίστ.

Ολη η Μπάρτσα ήταν πάνω του και αυτό έδωσε την ευκαιρία στο γερο-Σπανούλη να βάλει ανενόχλητος κρίσιμους πόντους,όπως και οι Λαρετζάκης,Πρίντεζης,Μάρτιν και κυρίως ο Μακίσικ που έβαλε 18.

Τα διαιτητικά λάθη υπέρ της Μπάρτσα εκνεύρισαν αφόρητα τον Μπαρτζώκα που αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα.Εχασε τη βολή ποινής ο Μίροτιτς,έβαλε τις δυο απο φάουλ ο Χίγκινς και η Μπάρτσα προηγήθηκε με 76-74.στα 6,3 δεύτερα ο Ολυμπιακός είχε τρία… “αυτοκτονικά”φόλοου κάτω αποτο καλάθι και έβαλε το τρίτο.Αλλά το έβαλε ένα δέκατο του δευτερολέπτου μετά την εκπνοή και έτσι το ματς το πήρε η Μπάρτσα

Στα άλλας ματς η Φενέρ σάρωσε εκτός την διαυλυμένη Χίμκι και η Αρμάνι νίκησε την μαχητική Ζενίτ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με 10 παίκτες για μεγάλο διάστημα ο Ατρομητος πήρε 1-1 στο Αγρίνιο,αλλά την ήττα την “έφαγε” ο Μουρίνιο.Στο γήπεδό της η Τότεναμ έχασε 3-1 απο τη Λίβερπουλ η οποία ανέβηκε στην 3η θέση αντί της ομάδας του Μουρίνιο.

Η Νάπολι του Μανωλά σάρωσε για το κύπελλο τη Σπέτσια 4-2 και ο Παυλίδης έβαλε γκολ στον Αμστενταμ στον Αγιαξ.Αλλά η ομάδα του έβαλε στο τε΄λος του αγώνα άλλα δυο και νίκησε τη Βίλεμ 3-1