Αρχική Αθλητικα Γρονθοκόπισε τους “δράκους” ο Ολυμπιακός,αλλά στο τέλος τον δάγκωσαν!-Πέταξε ψηλά το…Περιστέρι!

Γρονθοκόπισε τους “δράκους” ο Ολυμπιακός,αλλά στο τέλος τον δάγκωσαν!-Πέταξε ψηλά το…Περιστέρι!

880

Σε οκτώ παιχνίδια του Τσάμπιονς Λίγκ στη βραδιά του Ολυμπιακού τρείς αριθμοί “επαιξαν” μόνο στο τελικό αποτέλεσμα.Το 0 το 2 και το 3!!!

Είτε τα παιχνίδια έληξαν 2-0 ,όπως η ήττα του Ολυμπιακού στο Πόρτο,είτε 3-0,όπως η νίκη της Μάντσεστερ Σίτυ στη Μαρσέϊγ,είτε 3-2 όπως η νίκη της Ατρέτικο Μαδρίτης,είτε 2-2,όπως η εκ νέου “παλινδρόμηση”Ρεάλ Μαδρίτης που αυτή τη φορά ισοφάρισε αν και βρέθηκε πολύ πίσω στο σκορ στην έδρα της Γκλάνμπαχ.

Η Ρεάλ που πάει περίφημα στο εσωτερικό πρωτάθλημα πάει χάλια στο Τσάμπιονς Λίγκ,η Σίτι που πάει χάλια στο εθνικό πρωτάθλημα πάει περίφημα στο Τσάμπιονς Λίγκ.Η Μπάγερν είναι σταθερά καλή μέσα και έξω.Η Λίβερμπουλ με τη “δεύτερη” ομάδα ουσιαστικά  στο  “στείρο” πρώτο ημίχρονο έξω πάει καλά και μέσα είναι καλή και σε άνοδο.

Ο Ολυμπιακός φαινόταν ότι θα ισοφάριζε στο τελευταίο δεκάλεπτο το γκολ που είχε δεχτεί στο 16ο λεπτός απο τον Βιεϊρά στο γήπεδο των “Δράκων”.Εβαλε μέσα τον άνθρωπο-ανατροπή(Χασάν), ο οποίος και πάλι είχε την ευκαιρία του σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα ,αλλά νικήθηκε.Αυτή τη φορά ,όμως και να το έβαζε θα μείωνε και θα έδινε ελπίδες για το τελευταίο 7λεπτο.

Ο Ολυμπιακός  δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 85 απο τον Ολιβέϊρα.

Του Μαρτίνς αυτή τη φορά δεν του βγήκαν οι αλλαγές,αλλά ο Ολυμπιακός άφησε εντυπώσεις ισοδύναμης ομάδας με την Πόρτο καθώς είχε την υπεροχή,έπαιζε σοβαρά και δυνατά και αν δεν είχε δεχθεί νωρίς το γκολ όλα θα ήταν δυνατά.

Βέβαια η αντίστροφη ανάγνωση είναι ότι αν η Πόρτο δεν είχε βάλει νωρίς γκολ μπορεί να πίεζε και να αφαιρούσε την υπεροχή από τον Ολυμπιακό, ο οποίος αναζήτησε το γκολ γιατί ελπίζει ακόμα και στη διαφορά τερμάτων για την β θέση του Ομίλου.

Η Μαρσέϊγ φαίνεται με τη νέα βαριά ήττα στην έδρα της να μην πατάει καλά στην Ευρώπη και να καπαρώνει την τελευταία θέση του Ομίλου που οδηγεί στο…σπίτι της.

Πάντως ο Ολυμπιακός έπαιξε το μισό δεύτερο ημίχρονο με 10 ξένους και τον Φορτούνη,αφού βγήκαν οι τρείς Ελληνες με τους οποίους ξεκίνησε,δηλαδή Μπουχαλάκη,Μασούρα και Χολέμπας.Οι ξένοι που μπήκαν δεν έδωσαν καλύτερη εικόνα για τον Ολυμπιακό από αυτή που είχε με τους Ελληνες.

Η Ρεάλ έδιωξε τον Ρονάλντο και έχτισε την ομάδα πάνω στον…Σέρχιο Ράμος,μεγάλο “εσωομαδικό” αντίπαλό του.Μάλιστα ο Ισπανός που εμφανισιακά …άς τα να πάνε κατέβηκε σκαλοπάτια γελοιότητας μιμούμενος τον πανηγυρισμό του Κριστιάνο,τον οποίο δεν έκανε ποτέ όταν έβαζε γκολ και ο Κριστιάνο ήταν στην ομάδα.

Το χτίσιμο όμως έξω δεν πάει καλά…Μετά την εντόας έδρας ήττα από τη Σαχτάρ βρέθηκε να χάνει 2-0 και στην έδρα της της Γκλάντμπαχ.

Η διαφορά φαινόταν μεγάλη στο 87,αλλά ο Μπενζεμά έβαλε εκεί γκολ και ο Κασεμίρο έσωσε τα προσχήματα στις καθυστερήσεις.

Οδοστρωτήρας φαινόταν και ο Αγιαξ στο μπέργκαμο με το 0-2,αλλά η Αταλάντα ισοφάρισε.Το πιο συναρπαστικό ματς στη Μαδρίτη,όπου η Ατλέτικο προηγήθηκε βρέθηκε να χάνει και τελικά κέρδισε χάρη στο νέα αστέρι της,τον νεαρό πορτογάλο  Ζοά Φέλιξ. Η Ιντερ έμεινε στο 0-0 εκτός με την  Σαχτάρ και η Μπάγερν κέρδισε 2-1 εκτός την Λοκομοτίβ.

ΜΠΑΣΚΕΤ:Πέταξε το “Περιστέρι”!

Με εκπληκτική εμφάνιση του Στιβεν Γκρέϊ,της νέας ανακάλυψης το μπασκετικό Περιστέρι διέλυσε την Ρίτας στη Λιθουανία με 106-88.

Ο Γκρέϊ έβαλε 39 πόντους και πέρασε στο τοπ 5 της διοργάνωσης του Γιουροκαπ.Είχε 10 στα 13 τρίποντα και αξιολογήθηκε με …47 στο ranking!!!