Αρχική Αθλητικα Ολυμπιακός:Νανούρισε την Σίτυ,αποκοιμήθηκε και ο ίδιος!Μαύρη πρεμιέρα Τσιμίκα…

Ολυμπιακός:Νανούρισε την Σίτυ,αποκοιμήθηκε και ο ίδιος!Μαύρη πρεμιέρα Τσιμίκα…

945

 

Πολλοί έλεγαν κατά την μετάδοση ότι ο Ολυμπιακός στο β ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με τον Ολυμπιακό στο Μάντσεστερ και ήταν ένα μάτσο χάλια,λόγω και των απουσιών.

Οι τελικές σε εκείνο το σημείο (αρχές β ημιχρόνου) ήταν 18-0 υπέρ της Σίτυ που είχε βάλει και γκολ στο 36 με τον Φόντεν απο μαγικό τακουνάκι του Στέρλιγκ.

Ο Μαρτίνς όμως είναι προπονητής…Βλέποντας ότι η ομάδα του δεν είχε καμία τύχη σε παιχνίδι στα ίσα,μάζεψε τον Ολυμπιακό πίσω και έδωσε εντολή να παίζουν σαν να θέλουν να κρατήσουν το 1-0 και να μην απειλήσουν τη Σίτυ.

Αυτό όμως το ήθελε κατά το ήμισυ.Δηλαδή να κρατήσει το 1-0 και όπως κάνει σε δύσκολα παιχνίδια ο Μαρτίνς στα τελευταία 10 λεπτά ο Ολυμπιακός να βγει όλος μπροστά για γκολ.

Αν είχε και τους Βαλμπουενά-Ελ Αραμπί ή Χασάν θα τα κατάφερνε.

Την νανούρισε την Σίτυ που φαινόταν ευχαριστημένη με μια …προπόνηση στο β ημίχρονο και όλοι ευχαριστημένοι με το 1-0.

Ομως το νανούρισμα είχε ως αποτέλεσμα να πάρει ο ύπνος και αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού και έμενε μόνο ο Φορτούνης και ο Σουντανί να παλεύουν μαζί με τον Σισέ που πέρασε σέντερ φορ αιφνιδιαστικά στα τελευταία 7-8 λεπτά.

Εστω και απο αυτό αιφνιδιάστηκαν οι …νανουρισμένοι “Εγγλέζοι” και ο Ολυμπιακός είχε δυο πολύ καλές τελικές με Φορτούνη και Σισέ,αλλά η μπάλλα έφυγε άουτ.

Αν σε αυτό το δεκάλεπτο ορμούσαν όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού μπορέι να έβαζε γκολ και να έκανε ένα κόλπο γκρόσο στη Σίτυ.

Στα άλλα σημαντικά ματς σημαντικών παικτών ο Κριστιάνο Ρονάλντο και πάλι ήταν ο γκολτζής στο Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγοντας το σκορ με την Φενερντσβάρος στο τελικό 2-1.Χωρίς αυτόν η Γιούβε είναι “σειρά”.

Η Μπάρτσα ξύπνησε στο β ημίχρονο και έβαλε χωρίς τον Μέσι 4-0 στο Κίεβο στη Δυναμό.Ο Νείμάρ και πάλι ο σκόρερ της Παρί  επι της Λειψίας,ενώ η Γιουνάϊτεντ παίζοντας αυτή τη φορά με φορ πραγματικό,τον Καβάνι εκδικήθηκε την Μπασάκσεχρι για το 3-1 της Πόλης και τη νίκησε με 4-1.Ο Καβάνι άνοιγε δρόμους και έβαλε 2 γκολ ο Φερνάντεζ,και οι Ράσφορντ(πέναλτυ)και Τζέϊμς

Τα άλλα ματς συνεχίζονται στον ομιλο του Ολυμπιακού στη Μασσαλία με την Πόρτο,η Ρεάλ που είναι πίσω στη βαθμολογία νίκησε  στο Μιλάνο την καταδικασμένη (απο φαβορί…)Ιντερ με 2-0.Στον ομιλο η Γκλάντμπαχ που προηγείται στη βαθμολογία διέλυσε 4-0 τη Σαχτάρ.

Πιο μαύρη πρειμιέρα στο τσάμπιονς Λίγκ με τη φανέλλα της Λίβερπουλ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Κώστας Τσιμίκας.Αδειο το γήπεδο να μην ακούγεται το “ποτέ δεν θα προχωράς μόνη σου”,βασικός δίπλα στον Σαλάχ,γκολ απο την Αταλάντα στο 61 από τη δική του πλευρά,στην οποία υπέφερε ,αλλαγή στο επόμενο λεπτό μαζί με 3-4 άλλους και τελική ήττα με 2-0 με αποτέλεσμα η Λιβερπουλ να είναι μεν πρώτη,αλλά με καυτές άλλες δυο ανάσες πίσω της…