Αρχική Αθλητικα Θρίλερ και βροχή -γκολ στα βρεγμένα… χωράφια της Σούπερ( άπαγε…) Λίγκ!Νικες Θρύλου-ΑΕΚ-Αρη-Oργή...

Θρίλερ και βροχή -γκολ στα βρεγμένα… χωράφια της Σούπερ( άπαγε…) Λίγκ!Νικες Θρύλου-ΑΕΚ-Αρη-Oργή ΠΑΟΚ!

797

Πόσο απέχει ο θρίαμβος από την καταστροφή στο ποδόσφαιρο;Ούτε 28 δευτερόλεπτα θα απαντούσαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ…

Σε τόσα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα παρ ολίγον να δεχθεί η ΑΕΚ δυο γκολ!!!

Ευτυχώς με το “μηχάνημα” ακυρώθηκε το πέναλτυ που έδωσε ο διαιτητής σε βάρος της ΑΕΚ ως ελάχιστα οφ σάϊντ του Μουνιέ και ο Απόλλων έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε νεκρό χρόνο ,αλλά το έμφραγμα παρ ολίγον να το πάθουν οι φίλαθλοι και οι άνθρωποι της ΑΕΚ σε έναν χορταστιό αγώνα με επτά γκολ και τελικό 4-3 υπέρ της ΑΕΚ στη Ριζούπολη.

Ενα γκολ λιγότερο είχε στη Λαμία και αυτό γιατί ο Ντέλετιτς όχι μόνο έχασε πέναλτυ,αλλά μετέτρεψε μια αξιοπρεπή ήττα της Λαμίας σε καταστροφή 6-0 από τον Ολυμπιακό ,ο οποίος πέτυχε απο 3 γκολ σε κάθε ημίχρονο.Ο πρωτος της βαθμολογίας και σχεδόν σίγουρος πρωταθλητής με τον εύκολο ή τον …πιό εύκολο τρόπο έβαλε γκολ με τους Μπουχαλάκη(13) Εμβιλά(το ωραιότερο με μακρινή βολίδα) Ελ Αραμπί,Σουντανί(πέναλτυ)Κάϊπερς και Μασούρα.

Στο-αδικαιολόγητα εντελώς – χωράφι της Λαμίας (το κατήγγειλε ακόμα και ο Μαρινάκης) ο Ολυμπιακός έπαιξε με ευρύ ροτέϊσον,όντας σίγουρος για τη νίκη.

Η ΑΕΚ νόμισε ότι είχε σίγουρη τη νίκη όταν στο 88 απο λάθος αμυντικού του Απόλλωνα ,ο οποίος την πίεζε να ισοφαρίσει στην αντεπίθεση έκανε το 4-2.Τα λετπάκαθυστερήσεων ήταν 4. Στο 3.28 ο Απόλβνας έβαλε το 4-3 με τον Μπαξεβανίδη.Από λάθος της ΑΕΚ που έχασε τη μπάλλα σε επίσης κακό-αδικαιολόγητα εντελώς- αγωνιστικό χώρο ο Απόλλων κέρδισε πέναλτυ γιατί ο Παουλίνιο έκοψε τη μπάλλα με το χέρι.Ομως ηταν ελάχιστα οφ σάϊντ ο “πασαδόρος” Μουνιέ.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 6 με τον Ανσαριφάρντ,ισοφάρισε σε 2 λετπά ο Απόλλων,αλλά ο Λιβάϊ Γκαρσία έκανε το 2-1 με απευθείας κόρνερ!Το 3-1 ο Ανσαριφάνρντ στο 25,το 3-2 ο Τσαμπούρης στο 68 και μετά το θρίλερ…

Στο “Κλέανθης Βικελίδης” σε ισοροπημένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με ξένους διαιτητές ο Αρης προηγήθηκε με πέλαντυ  του Γκάμα στο 40 απο τον Πασχαλάκη στον Μπερτόγλιο.Κράτησε το σκορ.

Στο β ημίχρονο υπήρχε ένταση σε πέναλτυ που ζήτησε ο ΠΑΟΚ και το μηχάνημα το αρνήθηκε,αλλά μάλλον άδικα αφού υπήρξε διπλό σπρώξιμο και το πρώτο ήταν πέναλτυ στο 68.Οι εντάσεις μεταξύ των παικτών και των πάγκων ήταν συνεχείς,αποβλήθηκε ο παράγων του ΠΑΟΚ Χρήστος Καρυπίδης.

Ο ΠΑΟΚ στο τέλος του αγώνα και κάτω απο τους πανηγυρισμούς του Αρη εξέδωσε ανακοίνωση ,όπου με οργή επιτίθεται στους διαιτητές(Ολλανδούς) και στον αρχιδιαιτητή Κλάτεμπεργκ(μόνιμος στόχος του Ολυμπιακού) για τη μη χρήση του “μηχανήματος” στα πέναλτυ που ζήτησε ο ΠΑΟΚ ,το ένα στο τέλος των καθυστερήσεων για χέρι.

Στη συνέχεια υπήρξαν ανακοινώσεις μεταξύ αξιωματούχων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ ,οι οποίες όμως καί είναι ανάξιες λόγου(μιλούν για σακούλες και δωροδοκίες,πράγματα αδιανόητα για το ελληνικό ποδόσφαιρο…) και ακατάλληλες για ανηλίκους .

Η ντροπή της αγωνιστικής ο Αρης που κάποια στιγμή έπαιζε με έναν μόνο Ελληνα αφού βγήκε ο δεύτερος.Στο τέλος έβαλε και δεύτερο…

Μετά οι Ολυμπιακός,ΑΕΚ και Βόλος έπαιζαν με 3 Ελληνες.ΠΑΟΚ,ΑΠόλλων,Παναιτωλικός έπαιζαν με μια πεντάδα Ελλήνων.

Στο εξωτερικό ο Μπακασέτας για μια ακόμα φορά ήταν πολυτιμότερος παίκτης οτυ τουρκικού πρωταθλήματος και με ένα γκολ και μια ασίστ νίκησε την Μπεσίκτας μόνος του με 2-1 κρατώντας την Αλάνια στην πρώτη θέση παρά την αντεπίθεση των “θηρίων” της Πόλης…

Ο Γιακουμάκης(Φένλο,έχασε) τραυματίστηκε,όπως και ο Τσίμίκας στη Λίβερπουλ,ο Παυλίδης(Βίλεμ,έχασε) έδωσε ασίστ για το μοναδικό γκολ της ομάδας του και οι ομάδες τους έχασαν.Η Λίβερπουλ ,η Τότεναμ έμειναν σε ισοπαλίες η Τσέλσι έχασε και στην κορυφή είναι καμιά 10αριά ομάδες σε απόσταση μιας νίκης…

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσθεσε άλλα δυο γκολ και καλπάζει προς την παγκόσμια κορυφή σε όλες τις κατηγορίες.Ηταν τα νικητήρια στο 3-1 εκτός της Γιούβε επι της Τζένοα και μάλιστα τα έβαλε με πέναλτυ στο τελευταίο τέταρτο.

Στο μπάσκετ στο ντέρμπι της Θεσσλαονίξης τα πράγματα ήταν αντίστροφα.Νίκησε ο ΠΑΟΚ τον Αρη 75-64,ενώ στην Αθήνα ο ΠΑΟ νίκησε άνετα 76-57 τον κακό του δαίμονα το Περιστέρι που έχει ενισχυθεί με ένα απο τα τοτέμ του ελληνικού μπάσκετ τον Γιάννη Μπουρούση.