Αρχική Αθλητικα Ομάδα….ελληνική τσάκισε τη φημισμένη Ρεάλ στη Μαδρίτη!

Ομάδα….ελληνική τσάκισε τη φημισμένη Ρεάλ στη Μαδρίτη!

652

 

το ποδόσφαιρο μας λένε είναι επιχειρείν.Και να ξεχάσουμε όσα ξέραμε γιατί “αυτός που βάζει τα λεφτά(υπάρχει και ένα άλλο  με τον Τοτό…) φτιάχνει τον Ολυμπιακό,τον ΠΑΟ,τον ΠΑΟΚ,την ΑΕΚ ,τον Άρη.Και παραμένουν ,λέει,ελληνικές ομάδες και ας παίζουν στην ενδεκάδα ένας η …κανένας Έλληνας.Αν παίζουν δύο έλληνες τότε μας λένε ότι η ομάδα αυτή που τους έβαλε είναι καρδιά του…ελληνισμού.

Επαιζαν λοιπόν στη Μαδρίτη ο Αθανασιάδης που έπιανε τα άπιαστα και ο Κολοβός που έτρεχε σαν σκυλί.Και η ομάδα τους “ξέρανε” τη Ρεάλ στο 89 βάζοντας το 2-1.Ηταν τελικό αποτέλεσμα.Και ο Αθανασιάδης και ο Κολοβός είναι στη βαθμολογία πάνω απο τη Ρεάλ και την Ίντερ (0-0 στο Ντόνετσκ) στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Τι και αν η ομάδα τους λέγεται Σέριφ και είναι από το Τίρασπολ της Μολδαβίας.Ελληνικοτατη όταν στον άρη δεν παίζει κανένας Ελληνας,στον ΠΑΟΚ ένας η δύο,και άλλοι τόσοι σε Ολυμπιακό,ΑΕΚ,ΠΑΟ,Βόλο,Παναιτωλικό  κλπ

Θλιβερό θέαμα και στη Ρεάλ που έπαιζε με 2 Ισπανούς και τους έβγαλε και αυτούς στο ένα τρίτο του αγώνα…

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν στον πάγκο στην πεντάρα της Λίβερπουλ στο Πόρτο.Ο Μέσι έβαλε-επιτέλους-γκολ με την Παρί και έκανε το τελικό 2-0 επι της Μάντσεστερ Σίτυ.

Η Μίλαν άνοιξε το σκορ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο 20,έμεινε με 10 παίκτες στο 29,αλλά άντεξε ώς τα τελευταία 5 λετπά στην έδρα της.Εκεί ισοφάρισε (Γκρισμάν)η Ατλέτικο και στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε τη νίκη με πέναλτυ του Σουάρες!

Με τέτοιες συνθέσεις είναι ανόητο να μιλάει κανείς γαι εκπλήξεις “γερμανικών” η “ισπανικών” κλπ ομάδων.Επομένως η νίκη της Μπριζ επι της Λειψίας εντάσσεται σε αυτό.