Αρχική Αθλητικα Γελοιοποιήθηκαν Αλαφούζος-Μπόλονι ξανά και ξανά…

Γελοιοποιήθηκαν Αλαφούζος-Μπόλονι ξανά και ξανά…

766

 

Αυτό το πράγμα που εμφανίζεται ξανά και ξανά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας δεν είναι Παναθηναϊκός.

Είναι μια παρέα καλών παιδιών του Αλαφούζου και του Μπόλονι.Σαν να λέμε η παρέα με τον Αρη,τον Πορτοσάλτεκαι τον Μπάμπη τον Παπαδημητρίου.

Ξεδιάντροπα και οι δυό τους εμφάνισαν έναν Παναθηναϊκό με δυο Ελληνες και πάνε ολοταχώς για τα κόλπα με τον Στραματσόνι που είχε τολμήσει να εμφανίσει 11 ξένους στην ενδεκάδα.

Το γεγονός ότι απέναντι είναι μια παρέα Ισπανών και δυο Ελληνες και συστήνονται ως Αρης δεν αποτελεί δικαιολογία για τον Παναθηναϊκό.

Τέτοιας ποιότητας ομάδες,όπως αυτή που ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός πρέπει να μπορεί να τις κερδίσει 3-0 και πάνω  παίζοντας με 9 παίκτες και έχοντας τους άλλους δυο απέξω για κανονική προπόνηση…

Και εναντίον του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης ο Αρης έπαιξε με παίκτη παραπάνω και έχασε…

“Το κάνουμε για το καλό του Παναθηναϊκού”λέει στους αστοιχειωτους τριγύρω του ο Αλαφούζος.

Το καλό του Παναθηναϊκού ήταν να έχει κατοχή στο γήπεδότου στο 25%…Και ο Αρης στο 95%.

Κέρδιζε απο τύχη 1-0 στο ημίχρονο και ο Αρης αφού έχασε πέναλτυ(δοκάρι ο Μάνος)έπαιξε απο το το 55 με παίκτη παραπάνω γιατί ένας Εσθονός που συστήθηκε ως διαιτητής είδε κόκκινη σε μια φάση για κίτρινη.Βγήκε ο Μαουρίτσιο.Μέσα σε 3 λετπά ο Άρης έβαλε δυο γκολ  και είχε ως καλύτερο παίκτη ως εκείνη την στιγμή τον Βέλεθ.Παλαιός παίκτης του Αρη,Ο ΠΑΟ τον πήρε ως καλύτερο του Μαυρομάτη και φυσικά δεν είναι.Ηταν ο καλύτερος πάικτης του Αρη,έδωσε το πέναλτυ ,χάρισε με έναν νιάς τα δυο γκολ.

Κανείς παίκτης του ΠΑΟ δεν στεκόταν στα δυο του πόδια στο γήπεδο και αυτό δείχνει έλλειψη σε αυτοπεποίθηση,αν έχουν στοιχειώδεις φυσικές δυνάμεις.Τις έχουν γιατί απλά ως τότε δεν είχαν τρέξει και καθόλου.Απλά περίμεναν τον Αρη.

Εν κατακλείδι: Και με 11 παίκτες να έπαιζε ο ΠΑΟ αυτό το πράγμα που δείχνει στο γήπεδο επι Μπόλονι δεν είναι Παναθηναϊκός.Ετσι έχασε μετά 28 χρόναισ το γήπεδο της Λεωφόρου από τον εμφανιζόμενο ως Αρη…

Ο παπουλάκος Μπόλονι έβγαλε τον Βιγιαφάνες για να βάλει ..ξεκούραστους,αν και ο ΠΑΟ είχε μηδενικά τρεξίματα ως τότε.Και ο Βιγιαφάνες κλώτσαγε ξανά και πέταγε ό,τι έβρισκε μπροστά του στον πάγκο…

Μετά το μάτς ο παππουλάκος ψέλλιζε κάτι ακαταλαβίστικα στις κάμερες…