Αρχική Αθλητικα Ο ΠΑΟ έδειξε (3-2) στον Ατρόμητο τι εστι…βερικοκός, ο Αλέξης τη...

Ο ΠΑΟ έδειξε (3-2) στον Ατρόμητο τι εστι…βερικοκός, ο Αλέξης τη νεα συμμορία!..

860

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 τον Ατρόμητο και οι αθλητικοί “ειδήμονες” γράφουν απο θετικά έως κολακευτικά για τον παππουλάκο Μπόλονι και την καλή πορεία του Παναθηναϊκού φέτος.

Ο ΠΑΟ είναι στην πέμπτη θέση.Επι Δώνη είχε την ίδια πορεία,αλλά όλοι μιλούσαν για το θαύμα με τα πιτσιρίκια και την οικονομία που έκανε ο Δώνης στον Αλαφούζο.Ομως και αντίπαλοι έβγαζαν το “καπέλλο” στην ελληνοποίηση του ΠΑΟ και στην απόδειξη ότι και οι Ελληνες νεαροί μπορούν.

Ο Αλαφούζος βέβαια ποτέ,μα ποτέ δεν είχε οικονομικό πρόβλημα και είναι ηθελημένη πολιτική του όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟ,άσχετη με τα οικονομικά.Αν θέλει να αγοράσει τον Καβάνι,άνετα μπορεί να το κάνει.Οπως και ο Μαρινάκης και ο Μελισσανίδης και ο Σαββίδης.

Ο ΠΑΟ αγοράζει απο την…Γκιγκάν και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας,ο Μαρινάκης απο τη Λοριάν  και την Βαλανσιέν και κάτι αφρικάνικες,ο Μελισσανίδης και ο Σαβίδης από κάτι παρομοιες ισπανικές,πορτογαλικές και ανατολικές.

Οπότε αντίο σε Χατζηγιοβάνη,Μπουζούκη ,Μαχαίρα και όποιο άλλον νεαρό Ελληνα.Θα παίζουν 3-4 το πολύ και όχι σταθερά.Στη μειοψηφία Ελλήνων κατρακύλησε και ο ΠΑΟ μετά τους άλλους μεγάλους.Εμείς έτσι θα το βλέπουμε και ας προχωρήσουν και μερικούς γύρυς στην Ευρώπη.Αλλος ήταν ο Σισέ,άλλος είναι ο …βερικοκός,(κάπως αλλιώς προφέρεται το δύσκολο για τα γαλλικά μας ονόμά του)ο Γάλλος που μπήκε αλλαγή και έδωσε την ασίστ,την οποία έχασε απο το μισό μέτρο ο Σανκαρέ στέλνοντας τη μπάλλα στο δοκάρι.Αυτή γύρισε πίσω και εκτός κάθε υπολογισμού ο Σανκαρέ την βρήκε πάνω και μπήκε στα δίχτυα.

Στι διπλανό κανάλι της ΝΟΒΑ είχε Γιουβέντους-Ρόμα και τον Κριστιάνο να κάνει όργια και πάλι μαζί με άλλους διάσημους.Είναι θέμα προτίμησης να βλέπει κανείς τον βερικοκό,τον μολό,τον αγκαγιέ,τον μουνίθ ή τον Κριστιάνο ή τη Ντόρτμουντ,τη λεβρκούζεν και πιο γνωστούς παίκτες,όπως μετά τις 22 απόψε στο Μάντσεστερ-Γιουνάϊτεντ -Εβερτον.

Ο ΠΑΟ νίκησε υπο αυτές τις συνθήκες τον Ατρόμητο στο Περιστέρι 3-2.Προηγήθηκε 3 φορές με Βέλεθ,Καρλίτος,Σανκαρέ(αυτός λίγο πιο γνωστός…) και ισοφαρίστηκε 2 φορές με Γούτα και Αγκάγιε…

Το άλλο ματς Λαμίας-Λάρισας δεν έγινε γιατί οι παίκτες της Λάρισας είχαν πρόβλημα με κάτι δελτία και απο όλο αυτό συγκρατήσαμε τις νέες καταγγελίες κούγια για συμμορία στην ΕΠΟ που κάτι του έκανε πάλι και τον ανάγκασε για εκατομμυριοστή φορά τα τελευταία 10-15 χρόνια να καταγγείλλει μια ακόμα συμμορία απο αυτές που λυμαίνονται τον ελληνικό αθλητισμό.δεν βάλαμε πουθενά εισαγωγικά μεταφέροντας τις καταγγελίες του και αυτό χωρίς καν να σκεφτούμε ότι απο μικρό(Κούγια0 και απο τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.

Ο Πέλκας δεν ήταν καν στην αποστολή τη Φενέρ,η οποία έχει πρόταση να τον πουλήσει ακριβά και η φενέρ έχασε απο την Γαλατά.Η Αλάνια με Τζαβέλα και Σιώπη νίκησε τις Ρίζες και είναι στην τέταρτη θέση.Ο Μπακασέτας εκτός λόγω τραυματισμού.

Στην ίδια θέση και η Αλκμααρ του Χατζηδιάκου που νίκησε επίσης.Η Σασουόλο κράτησε τον Κυριακόπουλο στον πάγκο και το πλήρωσε.Εχασε στο γήπεδό της 2-1 απο την χειρότερη Σπέτσια και υποχώρησε στην 8η θέση.Πάλι καλά.

Ο Μπάρκας ήταν τον πάγκο στη νίκη της Σέλτικ στο γήπεδό της.

Το πιο γρήγορο 3-0 το έχει πετύχει μέχρι το 13 το περασμένο Σαββατοκύριακο ο ΠΑΣ στο Περιστέρι.Είχε προηγηθεί με 3-0 στο 13 και πήρε πρόκριση με 3-2 τελικό.

Η Αταλάντα προσπάθησε να του σπάσει το ρεκόρ,είχε μέχρι το 11 το 2-0 αλλά το 3-0 το έβαλε στο 21.Υστερα απάντησαν οι…άλλοι,όπως στο Περιστέρι.Μόνο που δεν ήταν ΠΑΣ η Αταλάντα να κρατήσει και ας έπαιζε και στο γήπεδό της.Η Τορίνο μέχρι το 84 είχα κάνει το τελικό3-3!!!

Η Αρσεναλ που θα γινόταν υπερομάδα διώχνοντας τον Παπασταθόπουλο ξανάχασε ,αυτή τη φορά απο την Αστον Βίλα  1-0 στο Μπέρμιγχαμ.

Ομως το μεγάλο ματς έγινε στο Μάντσεστερ όπου η εβερτον στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων ισοφάρισε σε 3-3 την Γιουνάϊτεντ.Ηταν ακριβώς η τελευταία φάση και με φάουλ-γέμισμα απο το κέντρο οι αμυντικοί της Γιουνάϊτεντ παρότι είχαν ενισχυθεί ένα λεπτό νωρίτερα και με άλλο ψηλό κεντρικό αμυντικό(Τουανζέμπε)έχασαν την κεφαλιά και ο Κάλβερτ Λιούϊν ισοφάρισε .Ετσι η Σίτυ παραμένει πρώτη με δυο βαθμούς διαφοιρά και δυο μάτς λιγότερα.Σήμερα παίζει ντέρμπι με την Σίτυ.Η Γιουναϊτεντ είχε προηγηθεί 2-0 και ισοφαρίστηκε…

Η Νόριτς κράτησε στον πάγκο τον Γιαννούλη που πήρε απο τον ΠΑΟΚ και έχασε καθαρά απο την Σουόνσι με 2-0 και μετά καιρό χάνει και την πρώτη και ίσως και τη δεύτερη θέση που οδηγούν απευθείας στην Πρέμιερ…