Αρχική Αθλητικα “Εσφαξε” τον ΠΑΟ η διατησία και η…ανοησία στην ήττα απο τον Αστέρα...

“Εσφαξε” τον ΠΑΟ η διατησία και η…ανοησία στην ήττα απο τον Αστέρα 86-82!

907

 

 

Άλλος είναι ο Γιάνναρος ο Αντετοκούνμπο,άλλος ο Παναθηναϊκός.Αλλοι διαιτητές στο ΝΒΑ,άλλα κάτι “διαιτητάκια” στην Ευρωλίγκα.

Ο Γιάνναρος είχε και ψυχή και μυαλό και ανέτρεψε σχεδόν μόνος του μια διαφορά 19 πόντων σε βάρος της ομάδας του απέναντι στους Φιλαντέλφεια.Στην παράταση μόνος του τους νίκησε με 109-104.

Ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε σε εφιάλτη ανοησίας ένα δικό του παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και το έχασε στο τέλος παρά τις απίστευτες προσπάθειες των Σαντ Ρος,Παπαγιάννη και Χεζόνια.

Ολα τα άλλα ήταν ανόητα.Εκανε 15-0 και ανέτρεψε μια διαφορά μείον 4 σε συν 11.Εκεί ο Κάτας πήρε και μια τεχνική ποινή και ο Ερυθρός αστέρας έκανε….18-0!!!

Το ρεσιτάλ ανοησίας ορισμένων παικτών του ΠΑΟ συνδυάστηκε και με μερικά κραυγαλέα διαιτητικά σφυρίγματα σε βάρος του ΠΑΟ.Ο Κάτας μετά την συνήθη τεχνική ποινή για ένα κραυγαλέο μπρός -πίσω το οποίο δεν δόθηκε σε βάρος του Αστέρα ,σε μια νέα χλιαρή διαμαρτυρία πήρε και δεύτερη και αποβλήθηκε!Μία είχε πάρει νωρίτερα και ο προπονητής του Αστέρα Ράντονιτς

Ιδιαίτερα εγκληματικό ήταν το  διαιτητικό σφύριγμα στα 7 δεύτερα πριν το τέλος και με τον Αστέρα μπροστά δυο πόντους και τη μπάλλα σε δική του επαναφορά.Ο Αμερικανός Λόϊντ κατεδάφισε τον Γουάϊτ και οι διαιτητές δεν είδαν τίποτα.Στη συνέχεια ο Λόϊντ πήρε φάουλ και το παιχνίδι έληξε 86-82.

Στο τομέα της ανοησίας μας είναι ακατανόητο γιατί έμεινε στον πάγκο τόση ώρα ο Παπαγιάννης που ως τότε έκανε ό,τι ήθελε.Ο Αστέρας στο τέλος είχε τους παίκτες που πήγαιναν καλά συνεχώς…

Ο Σαντ Ρος έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στον ΠΑΟ με 21 πόντους(κρίσιμα δύσκολα τρίποντα) και ισοφάριση στο ρεκόρ …κλοπής του Διαμαντίδη.Σε ένα μάτς έκανε 7 κλεψίματα!

Ο Παπαγιάννης έβαλε 14 πόντους και πήγαινε για ρεκόρ πριν τον …παρκάρουν στον πάγκο,ενώ ο Χεζόνια με 15 πόντους θα ήταν πολύ πιο ψηλά,αν δεν κρύωνε για πολλή ώρα επίσης στον πάγκο…

Προφανώς ο Κάτας δεν νοιαζόταν για την νίκη,πάση θυσία,αλλά για την πιστή εφαρμογή των συστημάτων του από όλους…

Στα άλλα ματς της Ευρωλίγκα η Βαλένθια νίκησε εκτός την Χίμκι με 77-68,η Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο πέτυχε μεγάλη νίκη επι της Αρμάνι με 72-56  και αμφίρροπο ήταν ως το τέλος το Μπάγερν-Εφές με την τουρκική ομάδα να είναι μπροστά  στο ημίχρονο με 9 πόντους.Η Μπάγερν κέρδισε τις άλλες δυο περιόδους με συνολική διαφορά 10 πόντων και το παιχνίδι τελείωσε 80-79.