Αρχική Αθλητικα Πάλι τα ίδια χάλια ο ΠΑΟ στην Ισπανία…Εχασε ο Τσιτσιπάς απο Ναδάλ

Πάλι τα ίδια χάλια ο ΠΑΟ στην Ισπανία…Εχασε ο Τσιτσιπάς απο Ναδάλ

1101

Πάλι τα ίδια;

Μα φυσικά πάλι τα ίδια…

Ο Παναθηναϊκός έχει τους ίδιους παίκτες σε κάθε μάτς φέτος,άντε πρόσθεσε και τελευταία τον Αμερικανό Μακ.

Οι παίκτες αυτοί έχουν συγκεκριμένα συμβόλαια,όχι γιατί τα πήραν σε ρουλέτα ή με κλήρωση,αλλά για΄τι αυτές είναι οι επιδόσεις τους και τόσο πληρώνονται.Συνεπώς θα κάνουν τα ίδια ,γιατί αυτά μπορούν.Και ο Γιώργος Βόβορας “ρουκι” είναι στην διοργάνωση με μεγάλη ομάδα τους πάει περίφημα στα 3/4 του κάθε αγώνα.Στους οκτώ αγώνες κέρδισε μόνο δυο και όσους έχασε τους βλέπει με …καρμπόν.

Οσο οι παίκτες του έχουν ξεκούραστα πόδια,χέρια και σώμα,δουλεύει και το μυαλό,θυμούνται τις εντολές ,πειθαρχεί το σώμα,πάνε καλά.

Με την κούραση θολώνουν όλα και ο Παναθηναϊκός χάνει.

Δείτε τις περιόδους.Στην πρώτη μια χαρά,στη δεύτερη φουλ λάθη,Ξεκούραση λόγω ημιχρόνου,καλή η τρίτη περιόδος κατάρρευση στην τελευταία,όπως και στη Βαλένθια.

Αυτή τη φορά έχασε από την πρωταθλήτρια Ισπανίας με 19 πόντους διαφορά. Μόνο 2 απο τα συμβόλαια της Μπασκόνια κοστίζουν όσο όλα τα συμβόλαια στον ΠΑΟ….

Χαρακτηριστική η φάση με τον Κασελάκη.Κυνηγάει παντού σκυλίσια.Πάει να του μείνει η μπάλλα στα χέρια λόγω χρόνου και σουτάρει απελπισμένα.Εξω η μπάλλα,αλλά ο αντίπαλος τον βρίσκει και κερδίζει τρεις βολές.Κάθιδρος και ασθμαίνων στις οθόνες …Βάζει μόνο τη μία…Στην αμέσως επόμενη φάση κάνει εκείνος το φάουλ ακριβώς ίδιο.Ο αντίπαλός του(Πήτερς) βάζει όλες τις βολές.Γιαυτό έχει ακριβό συμβόλαιο.Η διαφορά αντί να γίνει ένας ποντος σε βάρος του ΠΑΟ σε δυο φάσεις των 5 δευτερολέπτων έγινε -6…

Πολλοί λένε ότι ο Ομπράντοβιτς με τους ίδιους παίκτες μπορεί να κέρδιζε.Μπορεί.Πάλι όμως είναι το…συμβόλαιο.Αλλο κοστίζει ο Βόβορας,άλλο ο Ζέλικο…

Αν τον φέρει ο ΠΑΟ βεβαιότα και ως δια μαγείας θα αλλάξουν όλα..

Τέτοιο καιρό ο ΠΑΟ πέρυσι διέλυε την Μπασκόνια με 100-68,αλλά με Καλάθη,Τόμας,Φριντέτ,Ράϊς…

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 46-39, 66-58, 93-72.

Μπασκόνια (Ντούσο Ιβάνοβιτς): Ραϊέστε, Βιλντόζα 19 (5), Τζέκιρι 10, Χένρι 14 (2), Σεντεκέρσκις 2, Ντιόπ 5, Φαλ, Πέτερς 19 (4), Ντράγκιτς 6, Γκεντράιτις 12 (2), Πολονάρα 6, Κούρουκς.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Βόβορας): Μακ 2, Παπαγιάννης 11, Μποχωρίδης, Όγκαστ 2, Παπαπέτρου 16 (3), Κασελάκης 4 (1), Φόστερ 2, Νέντοβιτς 15 (3), Γουάιτ 8, Μήτογλου 2, Σαντ Ρος 9 (1).

O ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Πολύ καλή εμφάνιση είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς,αλλά αποκλείστηκε απο τον Ραφα Ναδάλ στο Λονδίνο ,στο τουρνουά των 8 καλύτερων του ταμπλώ.Εχασε με 2-1( 4-6,6-4,2-6) από τον Ναδάλ, ο οποίος σπάνια χάνει ακόμα και σετ.