Αρχική Αθλητικα Κρύο ντέρμπι με …άνεργους τερματοφύλακες-ματσάρες εξωτερικού!

Κρύο ντέρμπι με …άνεργους τερματοφύλακες-ματσάρες εξωτερικού!

693

Ένα απο τα πιο κρύα ντέρμπι στην ιστορία τους έπαιξαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στην σκιά των διαβεβαίώσεων του Δήμαρχου Μπακογιάννη ότι η μεγάλη “μπίζνα” με παράλληλο γήπεδο για τον ΠΑΟ στον Βοτανικό θα υλοποιηθεί άμεσα και το γήπεδο των 38 χιλιάδων θέσεων,συν γήπεδο μπάσκετ και λοιπούς χώρους του Ερασιτέχνη θα είναι έτοιμο το 2024-2025.

Το αποτέλεσμα ήταν 0-0 αλλά με …άνεργους τους δυο τερματοφύλακες που δεν χρειάστηκε να σκύψουν ούτε μια φορά στα 94 λεπτά!!!

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού χρειάστηκε να αναπηδήσει μια φορά ελαφρά για να σιγουρέψει ένα κόρνερ.Ο αντίστοιχος του Παναθηναίκού ούτε μία!

Οι ομάδες παρατάχθηκαν με 18 ξένους και 4 έλληνες οι τρείς του Ολυμπιακού Μανωλάς-Παπασταθόπουλος και Μασούρας και ο Κώτσιρας του ΠΑΟ.Στη συνέχεια μπήκαν άλλοι 3 έλληνες,δυο για τον ΠΑΟ και ένας για τον Ολυμπιακό.

Κάποιοι που παρακολουθούσαν το παιχνίδι από τον …διαστημικό σταθμό είπαν από τα πρώτα λεπτά ότι το ματς πάει “σβηστά για 0-0”.

Αντίθετα παιχνίδια για καρδιακούς έκανε στο ΟΑΚΑ το παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Γιάννης Αναστασίου και ο Νίκος Καρέλης.Το 1-0 της ΑΕΚ ο Καρέλης το γύρισε με γκολ δικό του και ασίστ και η ΑΕΚ έφυγε ηττημένη και με αποδοκιμασίες.

Στα ρπώτα τρία λεπτά μπήκαν τα δυο γκολ στα Γιάννενα από Κουλούρη και Περέα και ο ΠΑΣ με τον Ατρόμητο έμειναν στο 1-1.

Στο 0-0 έμεινε ο Απόλλων με τον Αρη και ο ΠΑΟΚ νίκησε δύσκολα τον ΟΦΗ 3-0 όταν ένα πέναλτυ που δεν είχε δοθεί και δεν έπρεπε να δοθεί γύρισε το 0-1 του οφη σε 3-0 για τον ΠΑΟΚ στο τέλος

Στο εξωτερικό έγιναν ματσάρες με κορυφαίο το 2-3 της Λίντς εκτός επι της Γουέστ Χάμ.Απίθανο τρέξιμο,τέχνη,γκολ και αγωνία ως το τελευταίο δευτερόλεπτο σε κατάμεστα γήπεδα,όπως είναι αυτά της Αγγλίας.

Αργότερα ξαναμπέιτε στο ρεπορτάζ αυτό για να διαβάσετε για τα άλλα ματς εξωτερικού και την συμμετοχή Ελλήνων.

H Τράμζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη καλπάζει για το πρωτάθλημα Τουρκίας και είναι 11 βαθμούτς μπροστά από τη δεύτερη που είναι η Ικόνιοσκπορ.

Η Αλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου έφτασε ήδη στην 5η θέση μετά το άσχημο ξεκίνημα στην Ολλανδία και νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Ουτρέχτη του Δουβίκα.

Η Στουργκάρδη του Μαυροπάνου,ο οποίος κάνει πολύ σπουδαία παιχνίδια έχασε στην έδρα της και παλεύει για τον υποβιβασμό με την Αρμινια του Βασιλειάδη,η οποία έφερε ισοπαλία στο γήπεδό της με την ουραγό Γκρόϊτερ Φίρτ που έχει το …τριφύλλι στο στήθος ως σήμα.