Αρχική Αθλητικα Ζητούνται επειγόντως προπονητές σε ΠΑΟ-ΠΑΟΚ…

Ζητούνται επειγόντως προπονητές σε ΠΑΟ-ΠΑΟΚ…

981

Ο προπονητής στοπ ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ είναι στην εποχή μας πολύ πιο σημαντικός,από όσο παλαιότερα,όταν μερικοί παίχτες,εμφανώς πιο ξεχωριστοί απο άλλους κέρδιζαν μόνοι τους παιχνίδια,αν είχαν 2-3 ακόμα καλούς.ΟΙ ιστορίες του Παναθηναϊκού,του Ολυμπιακού,της ΑΕΚ του ΠΑΟΚ,του Αρη στο ποδόσφαιρο το δείχνουν επι ελληνικού εδάφους.Αντίστοιχα και στο εξωτερικό.

Στην εποχή μας ένας Γκάλλης μόνος του με 2-3 ακόμα καλούς δίπλα του δεν θα πήγαινε πολύ μακριά.Αλλωστε και στην εποχή του φάινόταν σε εκτός έδρας συντριβές.Το ίδιο και η παρέα του Δομάζου,του Σιδέρη,του Παπαϊωάννου.

Ο Ομπράντοβιτς έκανε θαύματα με ένα σύνολο παικτών ,τους οποίους ως προπονητής μεταμόρφωνε απο καλούς σε σουπερ.παράδειγμα ο Διαμαντιδης,ο Μπατίστ κ.α.Στη συνέχεια έφτιαχνε σύνολα,κάτι που σήμερα είναι χαρακτηριστικό του καλού προπονητή.Ο Δώνης έφτιαξε απο πιτσιρίκια μια σουπερ ομάδα στον ΠΑΟ…

Μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Βόβορα απο τον πάγκο του ΠΑΟ ο υπηρεσιακός προπονητής προσπάθησε αλλά…

Ο ΠΑΟ έχασε στο ΟΑΚΑ απο την Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ που δεν ήταν τίποτα το φοβερό με 12 πόντους διαφορά.89-77.Πάλι καλά γιατί αρχικά έχανε με νταμπλ σκορ και 20 πόντους διαφορά…Ζητείται προπονητής να φτιάξει απο μερικούς καλούς παίκτες 1-2 απο αυτούς σουπερ και ένα σύνολο.

Ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο έβαλε γκολ με τον Ουάρντα στο 82 και προηγήθηκε στο Περιστέρι του Ατρομήτου 2-1.Ως τότε ήλεγχε το παιχνίδι με εξαίρεση 5-6 λεπτά.Ο προπονητης του ,σπουδαίος στρατιώτης του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία,κατάφερε να χάσει το παιχνιδι με 3-2!

Στα άλλα παιχνίδια ο αρης νικησε 2-0 τον Βόλο ,

σε ένα παιχνίδι “ελληνικού” πρωταθλήματος στο οποίο έπαιξαν 4 ελληνες σε σύνολο 27 παικτών που χρησιμοποιήθηκαν!!!Ο ΟΦΗ νίκησε επίσης 2-0 τη Λαμία και στο παιχνίδι χρησιμοποιήθηκαν 17 ελληνες!

Στην τουρκία η Φενέρ Μπαξέ με γκολ του Πέλκα νίκησε 2-1 την Αλάνια σπορ των Μπακασέτα,Τζαβέλλα και Σιώπη…

Στην Ευρωλίγκα αξιοσημείωτη είναι η ήττα της ΤΣΣΚΑ από την Μπασκόνια με 75-73 και η εκτός έδρας νίκη της Μακάμπι επί της Αλμπα.