Αρχική Uncategorized Ο Βιγιαφάνες και ο “Αγιαξ” της Ηπείρου κατεδάφισαν τον παππου-Μπόλονι …

Ο Βιγιαφάνες και ο “Αγιαξ” της Ηπείρου κατεδάφισαν τον παππου-Μπόλονι …

833

 

Χα…Ο Παναθηναϊκός έδωσε μάχη για να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον Αργεντινό μέσο Λούκας Βιγιαφάνες ,για΄τι είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας ,αλλά και ρόλου.

Ο νέος του προπονητής,ο “παππουλάκος Μπόλονι” στα 68 του χρόνια ,τον έβγαλε άχρηστο και τον έχει μεταξύ κερκίδας και πάγκου.

Με σύστημα “κατενάτσιο -μπουλούκι-τύχη” ο ΠΑΟ χωρίς να παίζει κανονικό και ελκυστιό ποδόσφαιρο κατάφερε το λογικά αδιανόητο.Να παίρνει νίκες και εκεί που είναι πολύ χειρότερος του αντιπάλου και να έχει 7 νίκες και μία ισοπαλία σε οκτώ παιχνίδια.

Επι Δώνη έπαιζε ποδόσφαιρο κατοχής και ομορφιάς με πιτσιρίκια απέναντι σε Ολυμπιακό,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,Αρη κλπ.Και ήταν άνετα μέσα στην 5άδα.

Με τους διάφορους Βερικοκό,Εμπαγκοτό,Κανταλπιέδρα,Σαντσεθ,Μάντσεθ,Βέλεθ,Μέλεθπαίζει ποδόσφαιρο,όπως παίζουν και οι άλλες ομάδες,οι οποίες είναι της ίδιας αθλιότητας και χειρότερα.Θυμίζουμε ότι  Αρης,ΠΑΟΚ,Βόλος ,Ολυμπιακός κλπ έχουν κάνει το αδιανόητο ,που έκανε στον ΠΑΟ ,ο Στρα(π)ματσόνι.Παίζουν με 11 ξένους ίδιας ποιότητας και όχι Τζιοβάνι,Ριβάλντο και Ζιλμπέρτο.

χθες γράψαμε ότι πόρτο και Γιούβε ήρθαν 2-1 αλλά φαβορί είναι η Πόρτο.

Σήμερα γράφουμε ότι ο Αγιαξ της Ηπείρου κέρδισε τον Παναθηναϊκό με το ίδιο σκορ,αλλά φαβορί για πρόκριση στη ρεβάνς της Λεωφόρου σε 15 ημέρες είναι ο ΠΑΣ για΄τι παίζει ποδόσφαιρο ελκυστικό με ελληνικό κορμό.Στο Αγρίνιο ο ΠΑΣ έπαιξε όπως ο …Ολυμπιακός στη Λεωφόρο.Είχε συντριπτική κατοχή,είχε ευκαιρίες και η διαφορά με τον Ολυμπιακό είναι ότι κέρδισε 2-1.Ο Παναθηναϊκός έβαλε γκολ χάρη στον Βιγιαφάνες στο 65ο δευτερόλεπτο του αγώνα.Εδωσε ασίστ εντός περιοχής στον μόνο Μακέντα.

Ο ΠΑΣ πάτησε κάτω τον ΠΑΟ που είχε μόνο ένα μακρινό δοκάρι-φάουλ χάρη στην δεξιοτεχνία του Χατζηγιοβάνη και στο υπόλοιπο ματς τίποτα.Ο ΠΑΣ ισοφάρισε με τον Παμλίδη που έκανε ότι ήθελε την άμυνα  και τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟ και πέτυχε το 2-1 στο 67 με τον Κάργα.

Στο τέλος του ματς ο Βιγιαφάνες ξεγύμνωσε τον παππουλάκο-προπονητή λέγοντας περίπου ότι οι παίκτες του ΠΑΟ στον αγωνιστικό χώρο κάνουν ό,τι νάναι…Αλλοι μαρκάρουν μπροστά,άλλοι κόβουν βόλτες πισω και κρατούν δυνάμεις και συντονισμός δεν υπάρχει.Τα είπε ευθέως μπροστά στις κάμερες και ευθέως τα έριξε στον ανύπαρκτο προπονητή…Περιμένουμε να τον φάει η μαρμάγκα,εκτός και αν η επιβεβαιωθεί ο σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννενα Κάργας που είπε ότι “θα πάμε ως φαβορί για πρόκριση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας”…

Στο ματς πρωταθλήματος η Λαμία νίκησε στη Ριζούπολη τον  Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 και το γκολ με πέναλτυ ο Αραμπούλι.

Το ποδόσφαριο που παιζόταν ήταν επιπέδου πρωταθλήματος Τύπου και ορισμένες φορές και χειρότερα…

Περιμένουμε αργότερα το ματς Ολυμπιακού-Αϊντχόβεν και ελπίζουμε σε καλό ποδόσφαιρο με ελληνικές παρουσίες…