Αρχική Θέμα Πανηγυρική δικαίωση Βαξεβάνη-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-Παυλόπουλου και δημοσιογράφων για τις αθλιότητες ζάμπλουτων και πολιτικάντηδων στην...

Πανηγυρική δικαίωση Βαξεβάνη-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-Παυλόπουλου και δημοσιογράφων για τις αθλιότητες ζάμπλουτων και πολιτικάντηδων στην ελληνική μπανανία.

1406

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  στοχοποιεί  Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννα Παπαδάκου και εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (εκδότης Φιλιππάκης, δημοσιογράφος Τάρκας)στη Βουλή λέγοντας:

«δεν είναι δημοσιογραφία, είναι συμμορία, δεν είναι ελευθερία του Τύπου, αλλά δολοφονία».

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο μετά απο μήνες ερευνών αποφάνθηκε χθες οριστικά και αμετάκλητα:

Αθώοι κάθε κατηγορίας οι δημοσιογράφοι Βαξεβάνης,Παπαδάκου,Φιλιππάκης,Τάρκας.Κάτω τα βρωμόχερα της πολιτικής από αυτούς”.

Χθες είχαμε 30 Ιουνίου 2022 και πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Χειρότερο χαστούκι δεν υπάρχει και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι τέτοιο χαστούκι θα άντεχε στη χώρα του την Ουγγαρία ο ακροδεξιός και ρατσιστής και κελφταράς και δολοφόνος του Τύπου Όρμπαν.

Η πραγματικότητα: Η Ελλάδα κατατάχθηκε σε πολύ χειρότερη θέση και από την Ουγγαρία και απο αφρικάνικες χώρες  στην ελευθερία του Τύπου.

Τρεις δημοσιογράφοι δολοφονήθηκαν.Οι δυο(Γκιόλιας,Καραϊβάζ) λιώνουν στο χώμα,ο τρίτος(Χίος) γλίτωσε απο θαύμα και λιώνει κάθε μέρα ο ίδιος από όσα υπέστη,ενώ ταυτόχρονα λιώνει την εξουσία με ρεπορτάζ που δεν τα άντεχε καμία αφρικανική μπανανία χωρίς εότε παραιτήσεις,είτε σύλληψη του δημοσιογράφου.

Και δεν υπάρχει το παραμικρό βήμα για τον εντοπισμό των δολοφόνων.Προφανές το γιατί.Και στη Μάλτα και στη Σλοβακία ήταν προφανές το γιατί της δολοφονίας δυο δημοσιογράφων αλλά η Δικαιοσύνη οδήγησε με τις έρευνές της σε παραίτηση τους πρωθυπουργούς των χωρών αυτών αφού το νήμα έφτανε στις αυλές της πολιτικής εξουσίας και των συμφερόντων που τις στήριζαν.

Στις 10 Απριλίου 2019 ο γνωστός Τσαγκανέλης,άλτερ έγκο του Αντώνη Σαμαρά αναφέρεται στις δηλώσεις που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς για τους Εισαγγελείς,τους δημοσιογράφους και πολιτικούς για το σκάνδαλο της ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Εγραψε τα εξής για να προβάλει την συνέντευξη του Α.Σαμαρά:

«Θα κάτσω στο σκαμνί ΟΛΟΥΣ τους σκευωρούς.
Τους περιμένω και θα τους πάω μέχρι τέλους.
Δεν αστειεύομαι. Θα αποκαλύψω συμμορία και συμμορίτες.»

 

Το έχει, κατ’ επανάληψη αποδείξει…
Ό,τι ξεκινάει, το ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!
Όταν πρόκειται και για την ΤΙΜΗ ΤΟΥ το πάει με χίλια.
ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΙΕΤΑΙ,
ούτε με όπλο στον κρόταφο!!!

 

Είχε ανακοινωθεί και το δικό του όνομα στους πολιτικούς που η Εισαγγελία διαφθοράς ερευνούσε.Οχι για τη λίστα Λαγκάρντ.Ούτε για το όνομα στον αριθμό 417 της λίστας αυτής ,όπως την αποκάλυψε ο Κώστας Βαξεβάνης.

Για το πως η ΝΟΒΑΡΤΙΣ έκανε πάρτι στην Ελλάδα κάτω απο τη μύτη των πολιτικών και κέρδιζε τεράστια ποσά παγκοσμίως με “πηγή”την Ελλάδα.

Οι πολιτικοί μας είπαν ότι γιατροί και “οφίσιαλς”ευθύνονται για το πάρτι και οι πολιτικοί δεν είχαν ιδέα.

Ο ίδιος ο Α.Σαμαράς σε συνέντευξή του το 2018 μίλησε για εμπλεκόμενους γιατρούς.

Οποία αγαθότητα της πολιτικής σκηνής μας!..Ούτε τροχονόμοι να ήταν…

Ενας γιατρός συζυγος μιας καλής δικαστίνας που βρέθηκε με κάτι ποσά που μας λιποθυμούν αθωώθηκε οριστικά και αμετάκλητα.Κάτι άλλοι γιατροί που κατηγορήθηκαν στη Θεσσαλονίκη για μίζες από τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ αθωώθηκαν αμετάκλητα.Τρεις άλλοι γιατροί που βρεθηκαν με λογαριασμούς συνολικά 102 εκατομμυρίων ευρώ αθώωθηκαν  σε β βαθμό(είχαν φάει 45 χρόνια κάθεριξης πρωτόδικα…)κατακαλόκαιρο με πρωταγωνιστή έναν συνδικαλιστή δικαστικό λειτουργό.

Οποία αγαθότητα και της Δικαιοσύνης μας…Ούτε τροχονόμοι να ήταν…

Χθες λοιπόν με πρωθυπουργό Μητσοτάκη και αμίλητο Σαμαρά η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι οι κατηγορίες κατά των δημοσιογράφων ήταν,αβάσιμες,αστήρικτες, έωλες ψευδείς.Κατά τη γνώμη μας και χαλκευμένες.Κάτι σύνηθες στην Ελλάδα για δημοσιογράφους και το μαρτυρούν οι καταδίκες της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Κατά τη γνώμη μας στόχοι ήταν τρεις:

1.Ο Κώστας Βαξεβάνης,ο καλύτερος αυτή τη στιγμή ερευνητής δημοσιογράφος.Εναντίον του αποκαλύφθηκε και συμβόλαιο θανάτου σαν τους άλλους δημοσιογράφους και εμπλέκεται το όνομα μιας ελεεινής ποντικομαμής,την οποία κάναμε κατοστάρι κάποτε να αποφύγουμε για να μην μας την συστήσει ως….δημοσιογράφο μεγαλοκαναλάρχης.

Αυτή την ποντικομαμή της “δημοσιογραφίας” είχαν στα “οπα-όπα υπουργοί του Κυριάκου,οι οποίοι ακόμα αντιστέκονται στο προφανές: ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ!..

Ο Βαξεβάνης ήταν στόχος όλων κυρίως για τη λίστα Λαγκάρντ και στη συνέχεια επι μέρους συμφερόντων που είχαν πληγεί από τις αποκαλύψεις του.

Κάποιοι περιμένουν τον Βγενόπουλο να…αναστηθεί (σαν τον Μπόλαρη)αφού παραγραφούν οι κατηγορίες εναντίον του.

2.Η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ επίσης.

Λόγω της εφημερίδας αυτής και δημοσιογράφων της ο Α.Σαμαράς προσπαθούσε να θέσει στο πολιτικό περιθώριο αυτόν που πολιτικά δεν μπορεί να του δέσει ούτε τα κορδόνια…

3.Τον Προκόπη Παυλόπουλο.Αυτός ήταν ο τρίτος στόχος χωρίς βέβαια να τολμούν άμεσα να τον ονοματίσουν.

 

Εναντίον του Προκόπη Παυλόπουλου είχε επιτεθεί με σφοδρότητα αρθρογράφος της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ στις 13 Ιουνίου 2019 σε σχέση με την υπόθεση ΝΟΒΑΡΤΙΣ και τον θόρυβο  και ανοιχτά έγραφε ότι στόχος του άρθρου του ήταν  να μην παρέμβει ο κ.Παυλόπουλος στη Δικαιοσύνη…

Εγραφε ότι το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ είναι μια τεράστια σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήριζε εμβληματικό(!!!) τον Αντώνη Σαμαρά για την φράση του “θα τους πάω μέχρι τέλους”.Ο αρθογράφος με γλώσσα που θύμιζε εκείνη την άθλια γλώσσα του ιδρυτή της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Γεώργιου Βλάχου κατά του Ελ.Βενιζέλου μιλούσε για ριγέ κοστούμια φυλακής που περιμένει τη συμμορία μόλις έρθει στην εξουσία η δημοκρατική κυβέρνηση του Κυριάκου και φύγει η κυβέρνηση του Τσίπρα-Μαδούρο…

Ηρθε η κυβέρνηση Κυριάκου.

Και έβαλε στην προεδρία της Δημοκρατίας δικαστίνα,πελάτισα της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Και επι των ημερών τους η Δικαιοσύνη έριξε αυτό το φοβερό χαστούκι αθωώνοντας όλους τους δημοσιογράφους-σκευωρούς.Παραπέμπονται μόνον δυο.Συμμορία και σκευωρία με δυο δεν γίνεται ούτε ως ανέκδοτο.Ακόμα χειρότερα όταν η μία παραπεμπόμενη είναι η απολύτως έντιμη απο πλευράς οικονομικής και(δημοκρατικής) πολιτικής Ελένη Τουλουπάκη…

Το χαστούκι από τη Δικαιοσύνη ακούγεται περισσότερο ,γιατί ο Βαξεβάνης δεν πήγε φοβισμένος να ψελλίσει απολογίες,αλλά με τους δικηγόρους του(Ματζουράνης,Καπερνάρος,Απατσίδης,Χειρδάρης) τα έκανε λίμπα στον Αρειο Πάγο απέναντι σε μια ανακρίτρια,της οποίας οι νομικοί χειρισμοί προσβάλουν βάναυσα την(προσωπική,έστω) νομική μας παιδεία.

Πριν βγει το βούλευμα χαστούκι σε αυτούς δημοσιεύσαμε το βιβλίο μας με άλλο νομικό κατόρθωμα της εν λόγω ανακρίτριας.

Η λίστα Λαγκάρντ,όπως και οι λίστες Παναμά,Μπόργιανς και άλλες ενταφιάστηκαν στην Ελλάδα και πιεζόμενη η κυβέρνηση του Κυριάκου μόλις στο τέλος της θητείας της μας είπε ότι καταθέτει αγωγή κατά της ΝΟΒΑΡΤΙΣ.Στη δημοσιότητα δεν την έδωσε,για να γελάσει και ο κάθε πικραμμένος…

Η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε ,λοιπόν ότι δεν υπάρχει ψήγμα κατά των δημοσιογράφων και των εισαγγελέων Τζούρα και Μανώλη για τους χειρισμούς και τις αποκαλύψεις τους στο τεράστιο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Παραπέμπει μόνο τους Δ.Παπαγγελόπουλο και την εισαγγελέα Τουλουπάκη για ένα κακούργημα κατάχρησης εξουσίας δια…παραλείψεως και ηθική αυτουργία σε αυτό.

Μάλιστα οι παραπομπές δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση (μετάδοση της κρατικής ΕΡΤ σήμερα στις 12,19’…)με την υπόθεση ΝΟΒΑΡΤΙΣ και (συμπληρώνουμε εμείς) τις αθλιότητες πολιτικών και  Σαμαρά για “συμμορία που θα την πάει μέχρι τέλους στο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ”,αλλά γιατί δεν έστειλαν ταχύτατα στη Βουλή μια μήνυση εναντίον πρώην Υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ από πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας.Η κ.Τουλουπάκη παραπέμπεται με οριακό 3-2 με μια κατηγορία ,αστεία,κατά τη νομική μας άποψη…

Πρόβλεψή μας ότι και αυτές οι κατηγορίες δεν θα αντέξουν την…Τουλουπάκη σε εδώλιο και μέχρι τότε θα έχουμε αποκαλύψεις φοβερές και ανατροπές.Οι αμερικάνικες έρευνες δεν αστειεύονται και δεν πτοούνται ούτε αν αφορούν και τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ…

Ψάχνουμε σήμερα τα πρωτοσέλιδα.Υστερα ξανακοιτάμε τη λίστα Λαγκάρντ.Στο Νο 1 μαι Μαρία Παντελή με ποσά κινήσεων 562 εκατομμύρια.Ποιά και που είναι η κυρία;Είναι ο λογαριασμός για τον οποίο κατανίκησε στα ελληνικά δικαστήρια ο Φαλσιανί τον Γιώργο Παπανδρέου και τη μητέρα του…Ο Φαλσιανί έδωσε τη λίστα στις αρχές και στη δημοσιότητα.

Στο Νο 4 με 80 εκατομμύρια ένας απο τους τιμητές των τελευταίων ημερών στο σκάνδαλο.Τιμητής με την έννοια του μάρτυρα-μηνυτή δημοσιογράφων.Η Μαρτυρία του μπήκε στο αρχείο.

Πέρασαν τόσες ώρες και ούτε μια δήλωση μετά την αμετάκλητη απόφαση του Ανώτατου αυτού οργάνου της Δικαιοσύνης μας που δικαιώνει με κυβέρνηση Κυριάκου και Αικατερίνης τους “συμμορίτες και σκευωρούς”.

Μας δουλεύετε κύριοι ζάμπλουτοι;

Γιατί τόση αφωνία;Περιμένει κανείς την …ανάσταση Βγενόπουλου,του “επιχειρηματία” που τον έβλεπαν και έτρεχαν τα σάλια τους υπουργοί και δημοσιογράφοι και τον περίμεναν να τσακίσει μια και καλή τον Βαξεβάνη και να επιβάλει …δημοκρατικό καθεστώς στην Ελλάδα;

Δείτε τα πρωτοσέλιδα σήμερα και θα καταλάβετε(από την αφωνία των φιλοκυβερνητικών) το μέγεθος του χαστουκιού…