Αρχική Αθλητικα Ευρωλίγκα:Ενας αλλά …σέρβος σουτέρ εκτέλεσε τον πολύ καλό ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ!..

Ευρωλίγκα:Ενας αλλά …σέρβος σουτέρ εκτέλεσε τον πολύ καλό ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ!..

813

 

 

Ενας αλλά …σέρβος σουτέρ!Και μόνος του νίκησε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ,καθώς ο ΠΑΟ δεν είχε τον δικό του σέρβο σουτέρ στο παρκέ…

Ο Μίτσιτς είχε κάνει ρεκόρ καριέρας στην ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό βάζοντας στο Ειρήνης και Φιλίας 27 πόντους και οδηγώντας την Εφες σε νίκη.

Απόψε έκανε νέο ρεκορ με τον ΠΑΟ στους 33 πόντους και οδήγησε την εφες σε νίκη θρίλερ επί του ΠΑΟ με 80-77.

Ο ΠΑΟ αυτή τη φορά έχει προπονητή και αν είχε και κόσμο θα είχε κερδίσει την Εφες που μετά την Μπαρτσελόνα έχει το πιο ακριβό ρόστερ στην Ευρωλίγκα,την οποία έχει στόχο να κερδίσει…

Ο ΠΑΟ ήλεγχε το ματς μέχι την τρίτη περίοδο.Σε αυτή ο Μίτσιτς φρένιασε,οι παίκτες του ΠΑΟ δεν άκουγαν έναν Βοβορα που ακουγόταν από την οδό Κύμης να ουρλιάζει να μην τον αφήσουν να πάρει ανάσα…Σε αυτή την περιόδο έβαλε…19 πόντους!!!

Στο ημίχρονο είχε άλλους 12 και έτσι όταν τον εξουδετέρωσαν τελείσως στην 4η περίοδο είχε κάνει τη ζημία με σύνολο 33.

Ο νέος Αμερικανός του ΠΑΟ είναι και μπασκετμπολίστας και αθλητής.Εβαλε 20 πόντους στο ντεπούτο του και αυτός όταν πήρε εντολή να γίνει βδέλλα στον Μίτσιτς τον εξουδετέρωσε και τον έστειλε και στον πάγκο με 5 φάουλ.

Ο ΠΑΟ είχε μείενι όμως πίσω 10 πόντους.Στο τέλος με σχέδιο και δύναμη έφτασε στους δυο πόντους,έχασε ένα κρίσιμο ριμπάουντ γιασουτ ισοφάρισης,έκανε φάουλ στα 2,8 μπήκε μια βολή και σε αυτά τα ελάχιστα δευτερόλπετα πρόλαβε να κάνει ένα πολύ καλό σουτ απο το κέντρο ο Παπαπέτρου ,το οποίο απέτυχε ελάχιστα απο μια επική ισοφάριση και παράταση.

Ο ΠΑΟ αν είχε τον δικό του σέρβο σουτέρ θα είχε πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει,αλλά και η Εφές έπαιξε χωρίς το υπερόπλο της,τον αμερικανό Λάρκιν…

Στα άλα ματς η Ρεάλ συνέρχεται  αμυντικά μόνο και αυτό ήταν αρκετό για να κερδίσει εκτός τον Αστέρα με 73-67.

Συνεχίζονται σε ρυθμό θρίλερ τα ματς Μπάγερν-Βαλένθια και Βιλλερμπάν-Ζενίτ.Σε λίγο σε αυτή εδώ τη θέση και τα τελικά αποτελέσματα αυτών των αγώνων.