Αρχική Δικαιοσυνη SOS Ρατσισμός!Παραδόθηκε για να ζει με έξοδα του Κράτους το ανθρωπόμορφο κτήνος...

SOS Ρατσισμός!Παραδόθηκε για να ζει με έξοδα του Κράτους το ανθρωπόμορφο κτήνος που έσφαξε δυο νέους και έπνιξε δυο αγγελούδια στην Ανδραβίδα!..

946

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Είμαστε μια κοινωνία και μια Πολιτεία…

Αν,λέμε αν και το απευχόμαστε φυσικά,το ανθρωπόμορφο της Ανδραβίδας είχε δολοφονήσει έναν τοπικό υπουργό ή βουλευτή και πολύ περισσότερο κάποιον στην Κηφισιά ή τη Γλυφάδα θα είχαμε ζωντανές μεταδώσεις με τα αστυνομικά μπλόκα σε όλα τα κανάλια.Μέχρι τη σύλληψη.Και κατά την σύλληψη.Και στη μεταφορά.Και στην προσαγωγή στον Εισαγγελέα.Και στους τάφους που είχε ανοίξει γιανα εξαφανίσει μάνα,πατέρα και δυο παιδάκια ηλικίας 1.5 και 2.5 ετών.

Θα είχαμε δηλώσεις ποινικολόγων,αστρολόγων,καθηγητών,περαστικών και θα μιλούσαν όλοι για την ανάγκη άμεσης επαναφοράς της θανατικής ποινής.Ο πιο ψύχραιμος δικηγόρος θα έλεγε ότι πρέπει να τον βλέπουμε ισόβια σε ένα κελί ,μόνο του,δεμένο σε χέρια πόδια μέχρι να πεθάνει.

Δεν είχαμε τίποτα από όλα αυτά.Ούτε καν επιτράπηκε με εισαγελική διάταξη να δοθεί η φωτογραφία του στη δημοσιότητα και να τοιχοκοληθούν παντού.

Αντίθετα δόθηκαν οι φωτογραφίες των δραστών της δολοφονίας του Αλκη στη Θεσσαλονίκη και ας αρνούνται κάποιοι εξ αυτών και απλή παρουσία στο σκηνικό του φόνου.

Δεν είμαστε αντίθετοι στη δημοσίευση των φωτογραφιών αυτών.Κάθε άλλο.

Είμαστε αντίθετοι στα δυο μέτρα και δυο σταθμά.Και στον ρατσισμό κάθε μορφής.Που είναι οι φωτογραφίες εκείνων που σκότωσαν άλλους αντίπαλους οπαδούς;

Ποιοί απο αυτούς κατέχουν και αξιώματα με μεγάλες αμοιβές σε ομάδες,σεδημόσιες υπηρεσίες και αλλού;

Η φρικωδία στην Ανδραβίδα περιγράφεται ως εξής από το κρατικό ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

“Η  προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, δήλωσε ότι  «τόσο η σορός του 32χρονου πατέρα, όσο και η σορός της 37χρονης μητέρας έφεραν κακώσεις στο κεφάλι από βραχύκαννο πυροβόλο όπλο».

Όσον αφορά τα δύο παιδιά, ηλικίας τριών και δύο ετών αντίστοιχα, η κ. Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών», ενώ σχετικά με την ώρα θανάτου και των τεσσάρων μελών της οικογένειας, ανέφερε ότι «από την ώρα της πρώτης αυτοψίας στο σπίτι, δηλαδή περίπου στις 9:30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχαν περάσει περίπου τεσσερισήμισι με πέντε ώρες από την ώρα του θανάτου». Επίσης, έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA, προκειμένου τα στοιχεία αυτά να αξιοποιηθούν για την ταυτοποίηση του δράστη.

Φτωχό λεξιλόγιο στην περιγραφή της φρίκης,Ούτε καν ονόματα των θυμάτων.

Η εξήγηση;Προφανής.Τα θύματα είναι αλβανικής καταγωγής και ζούσαν το μεροκάματο.Ο αδίστακτος δεν σκότωσε πάνω στο θυμό ή σε διαπληκτισμό.Είχε σχεδιάσει ψύχραιμα τις δολοφονίε ςόλων.Είχε ανοίξει τάφους σε αγροτική περιοχή.Και προφανώς θα βεβαίωνε ότι η οικογένεια ,στην οποία νοίκιαζε το βρομόσπιτό του,έφυγε για την Αλβανία ή άλλη περιοχή της Ελλάδας για μεροκάματο…

Ευτυχώς γλίτωσε το ένα  12χρονο παιδάκι που ήταν απο τον προηγούμενο γάμο της μητέρας και βίωσε τη φρίκη ανακαλύπτοντας την σφαγή…

 

Φωτογραφία – πειστήριο:Σε αυτή την αποθήκη ο αδίστακτος δολοφόνος μετέφερε τις σορούς του ζευγαριου και του ενός παιδιού για να τις τοποθετήσει πάνω στο τρέιλερ και να τις θάψει εκτός Ανδραβίδας σε λάκκους που είχε ανοίξει.

Εσείς καταλαβαίνετε γιατί αυτό το ανθρωπόμορφο θα πρέπει να ζει σε κελί με άλλους που απλώς έχουν χρέη μερικών χιλιάδων ευρώ σε δημόσιο ταμείο για κάμποσα χρόνια με έξοδα του Δημοσίου ταμείου και επειδή (κακώς)δεν υπάρχει θανατική ποινή για τέτοια ομολογημένα εγκλήματα;

Είναι 60χρονος και καλοστεκούμενος το ανθρωπόμορφο…

Βάζουμε στοίχημα ότι αν ζει στα 70 θα απολαμβανει καφεδάκι με υφ όρον απόλυση σε κάποιο καφέ απέναντι απο το μέρος που δολοφόνησε δυο αγγελούδια και τους νεαρούς γονείς τους;

Αυτά διδάσκει η…πρακτική.Είμαστε μια ωραία κοινωνία και μια ωραία Πολιτεία…

Χωρίς ντροπή για τους τύπους που βεβαιώνουν στα διεθνή φόρα ότι “η Ελλάδα είναι ένα κράτος Δικαίου”…

Αν είχαμε άλλη κουλτούρα γενικώς το ανθρωπόμορφο ,ο νταής με τα όπλα και τα μαχαίρια απένατι στα δίχρονα και τη μάνα τους,δεν θα τολμούσε να παραδοθεί.Θα είχε δώσει απο πριν ο ίδιος τέλος στο μαρτύριο να τον αντικρίσουμε ζωντανό και να γυρίζει το στομάχι…

Οπως έγινε γνωστό το ανθρωπόμορφο είχε κρυμένα στο σπίτι ¨για ώρα ανάγκης”κάπου ένα εκατομμήυριο ευρώ και δείχνοντα ςτην ταυτότητα του έγραφε μεταξύ άλλων:

«Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος; Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε; Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε. Αυτός ο παλιόπουστας ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για τους πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι…».