Αρχική Αθλητικα Παρακμιακό Αλαφοζόπραμα ο ΛεγεωνοΠαναθηναϊκός!Αποτελέσματα ποδόσφαιρο και μπασκετ

Παρακμιακό Αλαφοζόπραμα ο ΛεγεωνοΠαναθηναϊκός!Αποτελέσματα ποδόσφαιρο και μπασκετ

580

O Γιάννης Αντετοκούνμπο εντυπωσίασε ξανά με αντιπάλους τους Νιου Γιόρκ Νίκς και οδήγησε την ομάδα του σε νέα νίκη.Ετσι οι Μπακς παραμένουν κάπου μεταξύ 7ης και 10ης θέσης,αφού οι ομάδες που τους ακολουθούν έχουν αγώνες λιγότερους.

Ο “Γιάνναρος” πέτυχε σε 34 λετπά 38 πόντους,πήρε 13 ριμπάουντ,έδωσε 6 ασίστ είχε 2 τάπες στη νίκη με 123-114.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Μια τάπα του Καβαδά χειροκροτήθηκε απο τους λιγοστούς φιλάθλους στο ΟΑΚΑ καθώς ήταν θεαματική και …ανέλπιστη από έναν παίκτη που αθόρυβα κάνει πολύ καλήδουλειά στα λίγα λεπτά που χρησιμοποιείται.Στο τελευταίοπ πεντάλπετο του αγώνα με την Μπασκόνια που είχε σερι νίκες ο Παναθηναϊκός είχε μια ελληνική πεντάδα με δυο νεαρούς κάτω των 19 και 16 ετών.Νίκησε την Μπασκόνια με 12 πόντους,αν και είχε ξεφύγει με εντυπωσιακό μπάσκετ και 27 πόντους και κάποια στιγμή στο 25ο λεπτό είχε ντάμπλ σκορ 54-27!!!

Ο Παναθηναίκός πήρε τον σέρβο Γιόβιτς ,ο οποίος με 2-3 24ωρα στην Αθήνα έδειξε ότι με τον Νέντοβιτς θα αποτελέσουν έναν πολύ καλύτερο άξονα από τον υπάρχοντα.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός μοιάζει να είναι ντεφορμέ αυτή την περίοδο.Εχασε και από τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ με 76-72 και μόνο ο Βεζένκοφ είχε θετική παρουσία.

“ΣΟΥΠΕΡ” ΛΙΓΚΑ

Στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός μετά την αναλαμπή με τους Αναστασίου και Δώνη,ότνα είχε γίνει ομάδα με προσωπικότητα και ας είχε πιτσιρίκια θυμίζει ένα σκέτο “αλαφουζόπραμα”.

Επι Στραματσόνι είχε φτάσει στην αθλιότητα να χρησιμποιεί μια ενδεκάδα- λεγεώνα ανύπαρκτων ποδοσφαιρικά ξένων που είχαν διαφημιστεί ως …παικταράδες που θα έκαναν τον ΠΑΟ ομαδάρα.

Ο Αλαφούζος για να διασωθεί ο ίδιος έδιωξε νύχτα τον Στραματσόνι.Σ’ημερα είχε ένα νέο “κατόρθωμα”.Εχασε στη Λεωφόρο από τον Αστέρα Τρίπολης παρότι ο Αστέρας στο 0-0 είχε μείνει με δέκα παίκτες επειδή ο Μουνάφο πήρε κόκκινη για ανόητο πιάσιμο της μπάλλας με το χέρι ,ενώ είχε κάρτα…

Ένας απο τους ανύπαρκτους ποδοσφαιρικά ξένους του ΠΑΟ,του οποίου το όνομα μας διαφεύγει έκανε ένα ανόητο πέναλτυ που δεν έχει γίνει ούτε στο πρωτάθλημα Τύπου.Ο Γιοβάνοβιτς βλέποντας ενδεκάδα ανύπαρκτων ξένων και ακούγοντας το μουρμουρητό των ελαχίστων φιλάθλων έβαλε τον Ιωαννίδη στο τέλος.Νωρίτερα είχε αποχωρίσει με τραυματισμό ο Κώτσιρας,έγινε αλλαγή και ο Αλεξανδρόπουλος και στο γήπεδο βρέθηκε για ένα διάστημα 11 ξένοι…

Το παρακμιακό τοπίο που θυμίζει θλιβερα σκουπίδια του τηλεοπτικού ΣΚΑΙ συμπλήρωναν:

1)η κατάρρευση του στεγάστρου της κερκίδας των επισήμων.Γλίτωσε θεομηνίες και θεομηνίες ,αλλά δεν μπόρεσε να γλιτώσει απο τον…Αλαφούζο και με το πανί που του έβαλαν θύμιζε εργοτάξιο σε ημέρα αργίας.

2) όγκοι χιονιού που ήταν …κουραστικό να τους βγάλουν έξω απο το γήπεδο και τους …παρέταξαν στο ούτως η άλλως στενό περιθώριο μεταξύ αγωνιστικού χώρου και περόφραξης.Παρ ολίγον ένας παίκτης του ΠΑΟ να τσακίσει το λαιμό του σε μια πτώση απο σύγκρουση με αντίπαλο.

Ούτε σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στη Λαπωνία και στη νήσο Σαχαλίνη δεν τα βλέπει κανείς αυτά.Τα βλέπει στο “καμάρι μιας απο τις πιο ένδοξες πόλεις της ανθρωπότητας”…

 

Ο Μανούσος μόνος του νίκησε τον ΟΦΗ στη Λαμία.Η τοπική ομάδα έχανε 1-0 ως το 83.Τότε ο Μανούσος που είχε μπει αλλαγή λίγο νωρίτερα ισοφάρισε και μετά τρία λεπτά έβαλε και το νικητήριο γκολ.

Στη Νίκαια  ο Ιωνικός που ξεκίνησε με 4 ‘Ελληνες απέναντι στους 5 του Ατρομήτου κερδίσε 2-1.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο ντέρμπι του μπάσκετ η ΑΕΚ αποδεκατισμένη έβαλε δύσκολα στον επίσης αποδεκατισμένο Ολυμπιακό και προηγήθηκε στις αρχές της 3ης περιόδου με 55-39 δηλαδή 16 πόντους.Εβαζε τα πάντα ο Ράουτινς που είχε 23 πόντους στο α ημίχρονο,στο οποίο ο Ολυμπιακός έκανε αρνητικό ρεκόρ πόντων με 27.

Ο Σλούκας όμως το πήρε πάνω του και στο β ημίχρονο έκανε όργια έβαλε και εκείνος 23 πόντους και ο Ολυμπιακός με 16-0 ισοφάρισε την ΑΕΚ,πέρασε μπροστά και σε μεγάλη μάχη τελικά νίκησε με 80-74.Χαρακτηριστικό είναι ότι στο β ημίχρονο δεν έπαιξε καθόλου ο Ντόρσεϊ…