Αρχική Ελλαδα Ποιά τράπεζα ξεσπίστωσε τη δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού για 10 χιλιάρικα δίποδα της...

Ποιά τράπεζα ξεσπίστωσε τη δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού για 10 χιλιάρικα δίποδα της κυβέρνησης;

998

Η δημοσιογράφος συνταξιούχος Ιωάννα Κολοβού εκδιώχθηκε βίαια απο το σπίτι της για 10 χιλιάρικα απο κάρτες και ΌΧΙ ΔΑΝΕΙΟ σε κάποια Τράπεζα.Ομως την έξωση έκανε μια ιδιωτική εταιρεία μετά απο πλειστηριασμό,η οποία δεν έχει ως τώρα προκύψει με σαφήνεια ως λειτουργούσα εταιρεία,όπως σημειώνει η ΖΟΥΓΚΛΑ.

Ετσι ενισχύονται οι υποψίες ότι πίσω απο αυτά βρίσκονται τραπεζοπολιτικά κυκλώματα που βάζουν στο στόχαστρο σπίτια σε καλές περιοχές ή σε περιοχές που θα αναδειχθούν με το Μετρό,όπως εν προκειμένω της κ.Κολοβού.

Eκτός και αν εμφανιστεί αυτή η εταιρεία με φυσικά πρόσωπα και ουσιαστική λειτουργία σε εταιρικό εμπορικό αντικείμενο.

Ολα αυτά σε εποχή που η Ελλάδα είναι απολύτως διεφθαρμένη στα θέματα αρπαγής ιδιωτικών περιουσιών και πρώτης κατοικίας  και χείριστη στη μαύρη λίστα στην καταδίωξη δημοσιογράφων.

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη,η οποία με εκπροσώπους και άλλων κομμάτων (ΚΚΕ,ΜΕΡΑ25) βρέθηκε στο χώρο έκανε την εξής δήλωση:

“Σήμερα ξετυλίχθηκε μπροστά μας η υλοποίηση μιας πολύ άδικης απόφασης σε βάρος μιας γυναίκας χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου για χρέος σε κάρτα 10.000 ευρώ.

Από τη μια η άδικη απόφαση την εποχή των «Πάτσηδων», την εποχή που τα «κοράκια» έχουν ορμίσει στους αδύναμους συμπολίτες μας. Από την άλλη ο τρόπος εκτέλεσης μια άδικης απόφασης που παραπέμπει σε καταδίωξη σκληρά ποινικού ατόμου. Έσπασαν την πόρτα στις 07:00 το πρωί, μπούκαραν, χτύπησαν τη γυναίκα στο χέρι, δεν της επέτρεπαν να πάει στην τουαλέτα, ξεσηκώθηκε η πολυκατοικία, τα παιδιά που πήγαιναν σχολείο.

Αυτές είναι οι μέρες που ζούμε, σε ένα κράτος υποτίθεται ευνομούμενο, ένα κράτος που υποτίθεται ότι προστατεύει τα δικαιώματα των ανθρώπων που πλήττονται.

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.”

Τα περί πλειστηριασμού και ιδιώτη που κέρδισε το σπίτι είναι ανάξια σχολιασμού όταν το χρέος αφορά τράπεζες στις οποίες τις διοικήσεις ορίζει ουσιαστικά και σήμερα το Κράτος.

Επομένως κάποια δίποδα απο αυτό ας απαντήσουν σε ποιά τράπεζα υπήρχε αυτό το χρέος και τι έκανε για την προστασία της δημοσιογραφίας η διοίκηση αυτής της Τράπεζας.

Οταν μας το δηλώσουν θα σας γράψουμε τις σχέσεις των διοικήσεων αυτής της Τράπεζας διαχρονικά με την ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΕΞΟΥΣΊΑ…