Αρχική Αθλητικα Ποιός ΠΑΟ;Ο Τσιτσιπάς να δείτε χουνέρι…

Ποιός ΠΑΟ;Ο Τσιτσιπάς να δείτε χουνέρι…

25

Ο Προπονητής του ΠΑΟ Αλόνσο αποφάσισε ότι είναι σε μεγάλη ομάδα με μεγάλους παίκτες ήδη και επομένως κάθε νεοφερμένος θα κάνει…αγροτικό και θα είναι και ασκούμενος…

Στους νεοφερμένους υπολογίζεται και ο Ιωαννίδης που έλειπε πολύ…Ηταν λέει τραυματίας και όχι πρόβλημα με τη μεταγραφή την ακριβή…

Ετσι ξεκίνησε το ματς με τη μεγάλη ομάδα που λέγεται Αγιαξ με την ενδεκάδα που θα ξεκινούσε με την Καλλιθέα.Του πορηγούμενου αγώνα.Αυτού με την βουλγαρική …Καλλιθέα και κατι παραπάνω,τη Μπότεφ.

Προσπαθούσε ο Μπακασέτας μόνος του με κάθε τρόπο αλλά τζίφος και η ανταπόδοση στο γκολ του Αγιαξ στο 28 δεν ήρθε ποτέ…Ούτε όταν μπήκαν οι νεοφερμένοι Ιωαννίδης,Τετέ κλπ

Τον Αγιαξ,αυτόν τον “πεθαμένο” τον σέβονται για το όνομά του οι ομάδες,αλλά δεν τον φοβούνται.

Αν συνεχίσετε έτσι   και το 15Αυγουστο στο Αμστερνταμ τότε καληνύχτα κ.Αλόνσο….Υπάρχει και ο …κανονικός Αγιαξ στη…Σαλαμίνα!..

(Ισως είχε το νου του ο ΠΑΟ,στο φιλικό πατατράκ του Ολυμπιακού με τη Νοτιγχαμ στη γιορτή των τίτλων…Το 1-4 έγινε στο τέλος 3-4 και σώθηκαν τα προσχήματα)

Το πρόβλημα στον ΠΑΟ;Ποιό πρόβλημα;Ο Τσιτσιπάς να δείτε…

Καθώς έχανε 5-2 από τον Νικικόρι στο Μόντρεαλ θεώρησε ότι δεν φταίει ο τρόπος που παίζει,αλλά οι λάθος οδηγίες του προπονητή του.

Και με ακραίες,αγοραίες,χυδαίες σεξο- λέξεις-φράσεις απαίτησε από τον προπονητή να φύγει από το γήπεδο για να συνεχίσει μόνος του!..

Έφυγε ο προππονητής προς τα “ορεινά” του γηπέδου μπροστά στην παγκόσμια ξευτίλα…

“Λεπτομέρεια”:Προπονητής είναι ο πατέρας Τσιτσιπάς…

Πάει κι ο Στέφανος με τις ζέστες και την απροπονησιά…