Αρχική Αθλητικα Πράσινα φαντάσματα-κοκκινόμαυρη ξενέρωτη λεγεώνα ο ΠΑΟ ο Θρύλος και ο ΠΑΟΚ…

Πράσινα φαντάσματα-κοκκινόμαυρη ξενέρωτη λεγεώνα ο ΠΑΟ ο Θρύλος και ο ΠΑΟΚ…

719

Μη χειρότερα…

Αν αυτό ήταν ομάδα μπάσκετ καλύτερη απο μια παιδική χαρά της Αθήνας τότε μη χειρότερα…

Κάποτε ο Ντόμινικ Γουϊλκινς άφηνε άναυδο το ΝΒΑ γιατί απο την κορυφή του ερχόταν στον Παναθηναϊκό.

Κάποτε ο ΠΑΟΚ με σύνθεση τον Μαλιούφα έχανε απο την Μπάγερν των Χένες  στο Μόναχο στο 9ο πέναλτυ.

Κάποτε ο Ριβάλντο και ο Τζιοβάνι άφηναν την Μπαρτσελόνα για το λιμάνι και ο Πάολο Σόουζα και ο Ζιλμπέρτο τη Γιούβε για τον Λυκαβηττό.

Τώρα οι μεγάλες ομάδες μας περιμένουν στην ουρά να τελειώσει τα “ψώνια”  στο μπάσκετ το Λαύριο ,στο ποδόσφαιρο ο Αστέρας Τρίπολης και ο Βόλος του…Δημάρχου για να πάρουν σειρά και να αγοράσουν παίκτες που είναι αναπληρωματικοί στη Λας Πιτσιρίκας Πάλμας και στην Γιουγκ Μπολ Μπόϊς και σε κάποιες άλλες της ίδιας κατηγορίας.

Παρέλκει κάθε κριτική στα φαντάσματα που εμφανίστηκαν ως Παναθηναϊκός να παίξουν με τον γερο Κούζμιτς στο Βελιγράδι.Το γέροντα είχε αποδεσμεύσει πριν …10 χρόνια ο ΠΑΟ ως άχρηστο.Ο γέροντας ,ένας άλλος ασπρομάλλης και η παρέα τους έκαναν πλάκα στα πράσινα φαντασματάκια και τα νίκησαν με 81-48.Για την Ευρωλίγκα λέει…

Είναι οι ίδιοι παίκτες που νίκησαν την Φενέρ ,η οποία Φενέρ νίκησε την ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη σήμερα στη Μόσχα 91-82 και συνέτριψαν με 30 πόντους διαφορά την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφες.

Αν δεν ντύθηκαν αυτά φαντασματάκια τότε ήταν αλλού ο προπονητής Πρίφτης;Παίζουν ανάλογα με το κέφι τους;

Στο Φάληρο ο υπερτιμημένος απο παλαιότερα Ολυμπιακός με 2 και έναν στη συνέχεια Ελληνα στη σύνθεση παρέταξε μια λεγεώνα από τα χρώματα μαλλιών της οποίας δεν έχουμε παράπονα.Και κίτρινα και λουλακί είχαν.Ομορφιές μεγάλες.Απο μπάλλα νάχουμε να λέμε.Εχασαν από την παραπίουσα στη Γερμανία Αϊντραχτ.Οι Ακαδημίες του Θρύλου αποκλείεται να έχαναν από αυτή την Αϊντραχτ.το σκορ 2-1 και έχασαν στις καθυστερήσεις.

Τα ίδια και ο  ΠΑΟΚ,ο οποίος  ηττήθηκε την Πέμπτη με 2-1 σκορ από την Κοπεγχάγη στην Τούμπα, για την 4η αγωνιστική του Europa Conference League.’Επεσε στην 3η θέση του 6ου ομίλου (υστερεί στην ισοβαθμία με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, που νίκησε με 4-1 στην έδρα της Λίνκολν).

Οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 8′ με τον Ζίβκοβιτς, αλλά οι Δανοί πήραν το τρίποντο με τα γκολ των Άνκερσεν (34′) και Μπίελ (50′), ανεβαίνοντας και πάλι στο… ρετιρέ της βαθμολογίας.

Είμαστε σκληροί;Και για ποιό λόγο να είμαστε …μαλακοί;Ερασιτέχνες είναι και παίζουν για τη Μητέρα τερέζα;Για συμβόλαια παίζουν με μανατζαραίους κλπ