Αρχική Αθλητικα Για “πρωϊνό” έχει ο Αγιαξ της Ηπείρου τον ΑλαφουζόΠΑΟ!Σουπερ ΠΑΟ στο μπάσκετ!

Για “πρωϊνό” έχει ο Αγιαξ της Ηπείρου τον ΑλαφουζόΠΑΟ!Σουπερ ΠΑΟ στο μπάσκετ!

643

Ο Παναθηναϊκός του μπάσκετ άρχισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο τον αγώνα απέναντι στον “πατέρα”Ομπράντοβιτς και την Παρτιζάν,η οποία πήρε παίκτες και ανεβαίνει επίπεδο στην Ευρώπη.

Βρέθηκε στο ημίχρονο πίσω με 17 πόντους και αλλαλούμ εμφάνιση.Ο Πρίφτης πήρε την κατάσταση στα χέρια του έσφιξε τα λουριά στην άμυνα και έδωσε πρωτοβουλίες στους εντελώς νέους παίκτες του ΠΑΟ.Και έκανε τη μεγάλη ανατροπή.Στο τσακ έχασε τη νίκη στην κανονική διάρκεια,αφού μπήκε-βγήκε το σουτ στο τελευταίο δευτερόλπετο,από τον νέο και σουπερ Πέρι.

Στην παράταση ο ΠΑΟ ήταν ακόμα πιο δυνατός και δεν άφησε περιθώρια στην Παρτιζάν,η οποία έχει τον Πάντερ,τον Λεντέϊ και έναν νεαρό σουπερ από το Ισραήλ τον Μαντάρ.

Στην ανατροπή του ΠΑΟ που πέρασε μπροστά με 4 πόντους στο τελευταίο δίλεπτο  πρωταγωνιστές ο Παπαπέτρου(πήρε το μάτς με σουπερ τρίποντο στην παράταση) ο Πέρι,ο Εβανς και κανεις δεν υστέρησε στο β ημιχρονο.

Στο γήπεδο στο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” ήταν 8 χιλιάδες θεατές που χειροκρότησαν ΠΑΟ και Ομπράντοβιτς.Στον μικρό τελικό θα παίξουν η Παρτιζάν με την Ουλμ του Γιάκα Λάκοβιτς που έχασε με 19 πόντους από την εντελώς νεα Εφές,την οποία θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟ στον τελικό αύριο το βράδυ.

Το ματς στα Γιάννενα ήταν παράσταση για ένα ρόλο.Η γάτα,δηλαδή ο ΠΑΣ με το ποντίκι-πελάτη τον ΠΑΟ ,τον οποίο και πέρυσι είχε νικήσει άνετα με 1-0.O “Αγιαξ της Ηπείρου”,νικούσε τον ΠΑΟ την ώρα που ο “παρτενέρ και νικητής του Γουέμπλεϊ πραγματικός Αγιαξ της Ολλανδίας κέρδιζε 9-0 την Καμπούρ!!!!

Στο μάτς φαίνεται κατοχή του ΠΑΟ,αλλα η κατοχή ήταν…βοσκή σε λιβάδια.Ο ΠΑΣ τον περίμενε στα 2/5 του γηπέδου και ο ΠΑΟ την περιοχή του ΠΑΣ την έβλεπε με το κιάλι…

Το 1-0 με άπισαστο σουτ του Γκραβάνσκι στο 5ο λετπό ήταν αρκετό για να κάνει μια ωραία προπόνηση στην άμυνα ο ΠΑΣ χωρίς να κινδυνέυσει στο ελάχιστο.Μα ούτε στο ελάχιστο.

Ο ΑλαφουζόΠΑΟ με δυο Ελληνες πίστευε ότι κάπως θα έρεθει και ένα γκολ ,έστω και αν δεν πλησιάζει στην αντίπαλη περιοχή,ούτε με σέντρες…

Ο ΠΑΣ με τρείς Ελληνες στο ξεκίνημα τον νίκησε πολύ πιο άνετα απο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Είναι απορίας άξιον πως έχουν θέση στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟ ο Πέρεθ,ο Σάρλια,ο Κανταλπιέδρα,ο Βέλεθ,ο Καρλίτος,ο σουηδός Λούντκιβστ που δεν έπαιζε ούτε στις β διαλογής της Ολλανδίας,ο Χουάνκαρ και μένουν έξω παιδιά απο τις ακαδημίες του ΠΑΟ,τα οποία προφανώς και θα είχαν πατήσει 150 φορές περισσότερο την περιοχή του ΠΑΣ,ο οποίος φαινόταν ότι κακώς κούραζε 11 παίκτες στο γήπεδο,αφού αυτόν τον ΑλαφουζόΠΑΟ τον αντιμετώπιζε άνετα και με 8-9 παίκτες

Η Γούλβς τουλάχιστον νωρίτερα έχασε στο γήπεδό της από την Μπρέντφορντ ,αλλά παοτύσε περιοχή,έβλεπε κανείς προσπάθειες κατα μέτωπο.Οχι αυτό το άθλιο γύρω-γύρω του ΠΑΟ.

Αυτή η εικόνα με δυο ελληνικά ονόματα,των διούδη και Κώτσιρα στον αγωνιστικό χώρο κάνουν την ιστορική ομάδα να μοιάζει σαν πλήρωμα σε καράβι του Αλαφούζου.

Προς την κακή κατεύθυνση κινείται κάθε ελληνική ομάδα που έχει στη σύνθεση λιγότερους από 5-6 Ελληνες παίκτες.

Στο εξωτερικό ο Τσιμίκας ήταν βασικός στη νίκη 3-0 της Λίβερπουλ επι της Κρύσταλ,ο Τζιόλης μπήκε στο 65 και ενώ η ομάδα του Νόριτς έχανε 2-1.Στο τελικό 3-1 σε βάρος της εντός έδρας δεν έπαιξε και ο Γιαννούλης,που για κάποιο λόγο έχει πέσει σε δυσμένεια.

Ο ΜΠακασέτας έβαλε το πολύτιμο γκολ στην εκ΄τος έδρας νίκη της τράμζονσπορ η οποία είναι 1η στη βαθμολογία του τουρκικού πρωταθλήματος και στο τέλος έδωσε τη θέση του στον Σιώπη

Ο Λαμπρόπουλος έβαλε αυτογκόλ στην Μπόχουμ στο εντυπωσιακό 7-0 της Μπάγερν στο ΜόναχοΟ Αυλωνίτης βασικός στην Ασκολι και ο Χρήστος δώνης στον πάγκο.