Αρχική Αθλητικα Στους Ομίλους της Ευρώπης Θρύλος-ΠΑΟΚ αλλάζουν ομάδες Ρονάλντο-Εμπαπέ!

Στους Ομίλους της Ευρώπης Θρύλος-ΠΑΟΚ αλλάζουν ομάδες Ρονάλντο-Εμπαπέ!

729

Στο ματς Ρόμα-Τράμζονσπορ από την Τουρκία έπαιζαν δυο Ελληνες.Ο Μπακασέτας και ο Σιώπης.Η τουρκική ομάδα αποκλέιστηκε.Στο ματς Κοπεγχάγη-Σιβασπορ έπαιζε ένας Ελληνας.Ο Ζέκα.Και η ομάδα του η Κοπενχάγη προκρίθηκε.Στο ματς Αλκμααρ-Σέλτικ έπαιζαν δυο Ελληνες.Ο Παυλίδης και ο (αναπληρωματικός)Βασίλης Μπάρκας.Προκρίθηκε η Σέλτικ.

Στο ματς Σλόβαν -Ολυμπιακός έπαιζε ένας μόνο(!!!)Έλληνας. Ο Παπασταθόπουλος.Με το 2-2 προκρίθηκε ο Ολυμπιακός και πάει στους Ομίλους του Γιουρόπα Λίγκ,αφού με τον γαλαξία των ξένων “αστεριών”αποκλείστηκε απο μια Νέφτσι,την οποία διέλυσε και απέκλεισε μια ομάδα β διαλογής απο το Ισραήλ.

Στο μάτς Ριέκα-ΠΑΟΚ έπαιζε μόνο ένας Ελληνας.Ο Πασχαλάκης.Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους ομίλους του Κόνφερενς Καπ.

Το “κέρδος” είναι ότι θα προσθέσουν κάποιους βαθμούς οι προκρίσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα ελπίζει να στείλει στην Ευρώπη ομάδες με καλύτερες προοπτικές.

Και στα ματς των κορυφαίων ομάδων του Τσάμπιονς Λίγκ μπορεί να παίζουν 1-2 ντόπιοι.

Μας είναι αδιάφορο.Αυτά τα πρωταθλήματα είναι μεν στην ίδια κατηγορία,αλλά είναι υγιέστερα και γιαυτό αφήνουν περισσότερα χρήματα στις οικονομίες των χωρών τους και περισσότερες θέσεις εργασίας τροφοδοτούνται μέσω αυτών.

Γιαυτό η Σίτυ προσπαθεί να αγοράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.Θα της προσθέσει στα ταμεία χρήματα,στην αγγλική οικονομία,στις θέσεις εργασίας.Οπως και ο Εμπαπέ στη Ρεάλ ,έαν τελικά καταλήξει και εκείνος εκεί.

Αυτά τα πρωταθλήματα πάνε προς τα πάνω,αφήνουν μηνύματα υγιή,ενώ στην Ελλάδα τα πάντα είναι σε αρνητικό πεδίο.

Aρέσει αυτό στον κόσμο;

Τα άδεια γήπεδα στην Ελλάδα και τα γεμάτα στην Ευρώπη δίνουν απαντήσεις.Επίσης απαντήσεις δίνουν και τα καλοκαιρινά…μπαλκόνια.Πριν λίγα χρόνια οι γειτονιές ξεσηκώνονταν με τις τηλεοράσεις στη διαπασών και τα ελληνικά ονόματα ακούγονταν στις απέναντι πολυκατοικίες.ΟΙ άσχετοι με το ποδόσφαιρο καταλάβαιναν ότι παίζουν ελληνικές ομάδες.Στην εποχή μας ψάχνουμε ένα μπαλκόνι με ήχο και φως απο ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι όλα σιωπηλά.Είτε παίζουν ελληνικές ομάδες,είτε ξένες ακούγονται ξένα ονόματα…Και γιαυτό …μπαλκόνι και χαρά γιοκ…

Συνεπώς καταγράφουμε τα αποτέλεσματα και διευκρινίζουμε τα (μη)κέρδη της ελληνικής οικονομίας με ταυτόχρονη ζημιά από τα σφοδρα αρνητικά μηνύματα…