Αρχική Αθλητικα Ψηλά το ελληνικο μπάσκετ με Ολυμπιακό-Αντετοκούνμπο!Νικησε τη Μπάγερν ο ΠΑΟ -Παίζει η...

Ψηλά το ελληνικο μπάσκετ με Ολυμπιακό-Αντετοκούνμπο!Νικησε τη Μπάγερν ο ΠΑΟ -Παίζει η Εθνική Ελλάδας

729

O Oλυμπιακός έχασε με τεράστια για την φετινή του κλάση διαφορά(92-72) στο Μονακό ,αλλά παραμένει απο τα φαβορί της τετράδας της Ευρωλίγκας μετά και την αποβολή των ρωσικών ομάδων εξαιτίας της χιτλερικής συμπεριφοράς του Πούτιν στην Ουκρανία και στον κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός με μια πολύ καλή αναλαμπή δείχνει ότι είναι θέμα ημέρας παιχτών η νίκη ακόμα και με ισχυρές αντιπάλους,όπως η φετινή Μπάγερν.

Την νίκησε με 13 πόντους (80-67) στο ΟΑΚΑ και φαίνεται καθαρά ότι με προπονητή από το πάνω ράφι αυτοί οι συγκεκριμένοι παίκτες θα μπορούσαν να είναι πιο ψηλά από την προτελευταία θέση στην Ευρωλίγκα.

Θα αναμένουμε εξελίξεις ανάλογα με την πρόοδο η μη πρόοδο στο γηπεδικό.

Πέρυσι με δυο Έλληνες παίκτες στη σύνθεση το Μιλγουόκι πήρε πρωτάθλημα ΗΠΑ στο περίφημο ΝΒΑ.

Φέτος και παρά τις μεταγραφές και πάλι είναι καθοριστικόε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενώ ο αδελφός του Θανάσης,όποτε πάίζει είναι θετικός και μαζί φέτος καταφέρνουν να έχουν την ομάδα τους και πάλι πρώτοι στην Ανατολή των ΗΠΑ και μέσα στην 5άδα σε όλη τη χώρα.

Στο τελευταίο ματς και χωρίς τον σκόρερ Μίντλετον οι Μπάκς σάρωσαν 28 πόντους τους φιλόδοξους Μπουλς αφού τα δυο αδέλφια πήραν 20 ριμπάουντ(17 ο Γιάννης)σχεδόν όλα όλη η ομάδα του Σικάγο.Οι Μπάκς ενισχυμένοι και με τον Λόπεζ πήραν συνολικά …53 ριμπάουντ έναντι των 27 των Μπουλς!!!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Εθνική Ελλάδας δίνει το πρώτο φιλικό παιχνίδι με τον Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο το βράδυ της 25ης Μαρτίου στη Ρουμανία.

Τα ελληνικό πρωτάθλημα έχει ανάπαυλα μετά το 0-1 του ΠΑΟΚ στην Αθήνα επι της ΑΕΚ,το 1-1 του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και το 0-0 του Αρη με τον ΠΑΟ παραμένει θεωρητικά ανοιχτό σε όλες τις θέσεις και λόγω  και των  αγώνων των εθνικών ομάδων της Ευρώπης δεν έχει αγώνες.