Αρχική Αθλητικα ΠΑΟ:Ηττα-κρίμα κι άδικο σε 2 παρατάσεις από τη Ρεάλ!Στραπάτσο μεγάλων…

ΠΑΟ:Ηττα-κρίμα κι άδικο σε 2 παρατάσεις από τη Ρεάλ!Στραπάτσο μεγάλων…

938

 

O Παναθηναϊκός συνέχισε την πορεία-ασανσέρ και ενώ έχασε με “κάτω τα χέρια” στο γήπεδό του απο τη Ζάλγκιρις με την Ρεάλ ,η οποία φέτος παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην ευρωλίγκα πιάστηκε…μαλί με μαλί.

Αλλά βγήκε μετά δυο…παρατάσεις (και δις εξαμαρτείν…) κουρεμένος αν και είχε το πάνω χέρι και στον κανονικό αγώνα και στην πρώτη παράταση.

Είχε στον κανονικό αγώνα 14 δευτερόλεπτα να επιτεθεί και να βάλει έστω ένα πόντο με φάουλ.

Δεν κατάφερε καν να κάνει σουτ,αφού Παπαπέτρου και Νέντοβιτς μπερδεύτηκαν,ο Νέντοβιτς πήγε να βρει την αγαπημένη κίνηση προς τα δεξιά ,έπεσε και έχασε τη μπάλλα.

Στην παράταση ο ΠΑΟ ξέφυγε αμέσως με 5 πόντους.Και ξανακόλλησε για να χάσει και πάλι το τελευταίο σουτ και να  πάει σε δεύτερη παράταση ,στην οποία έχασε με τελικό 97-93.Κρίμα.γιατι έπαιξε τρομερή άμυνα και ο Παπαγιάννης έκανε το κάρφωμα της χρονιάς κόντρα στον πιο καλό και πιο ψηλό(2,22) παίκτη της ευρωλίγκα,τον Ταβάρες!

Ο ΠΑΟ τα τελευταία χρόνια χάνει συνεχώς απο τη Ρεάλ και το 2018 με γεμάτη κερκίδα είχε χάσει με 28 πόντους διαφορά.Χωρίς κόσμο έχασε μια μεγάλη ευκαιρία ,αλλά παρά την ήττα ίσως κάποιοι παίκτες να πήραν ψυχολογία.

Αυτήν την ψυχολογία που έψασε η Αναντολού Εφές,η οποία ξεκίνησε φέτος να σαρώσει και έχασε και πα΄λι στη Μόσχα απο την ΤΣΣκα του Δημήτρη Ιτούδη με…35 πόντους διαφορά.Ο έως προ τινος απίστευτος Λάρκιν , ο οποίος όπως και ο ντίξον πήραν (με πολλά ευρώ) την τουρκική υπηκοότητα ήταν μια περιφερόμενη σκιά των 4 πόντων με 2 στα 10 σουτ…

Η Ζάλγκιρις  τσάκισε με φόρα απο την Αθήνα στο Κάουνας την Μπασκόνια με 19 πόντους διαφορά 92-73.

Η Αλμπα νίκησε στην παράτση τον Αστέρα με 90-84 και η Φενέρ σκιά της ομάδα ςτου Ομπράντοβιτς έψασε και πάλι στο γήπεδό της,αυτή τη φορά από την Αρμάνι με 79-71.

ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Στην Πρέμιερ λιγκ νέα στραπάτσο για Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτυ.

Η πρώτη έχασε την ευκαιρία ν απάει πρώτη στη βαθμολογία αφού με ανατροπή έχασε 2-1 στην έδρα της Γούλς και η Σίτυ έμεινε στο 1-1 στο γήπεδό της με την Μπρόμγουϊτς.