Αρχική Αθλητικα Από σίδερο ο ΠΑΟ νίκησε στο Βελιγράδι,καλύτερος ο Ολυμπιακός στο Γιουρόπα Λιγκ

Από σίδερο ο ΠΑΟ νίκησε στο Βελιγράδι,καλύτερος ο Ολυμπιακός στο Γιουρόπα Λιγκ

364

Από την Ρεάλ Μαδρίτης έχασε για ένα σουτ τριών πόντων με ανύπαρκτους ,δηλαδή απροσάρμοστους ακόμα τους Γκριγκόνις και Πονίτκα,διότι η άμυνά του γίνεται απο σίδερο.Φάνηκε λιγότερο στο σουπερ κάπ γιατί ήταν πρώτο παιχνίδι,φάνηκε με τα ίδια προβλήματα για Γρκιγκόνις και Πονίτκα και στο ματς με τον Αρη,όπου έχασε γιατί η επίθεση δεν βλέπει το καλάθι ακόμα.

Φαίνεται όμως απο μακριά,ότι ο ΠΑΟ έχει αλλάξει επίπεδο σε σοβαρότητα και είναι ζήτημα χρόνου να έρθουν και μη αναμενόμενα αποτελέσματα με μεγάλες ομάδες.

Η Ρεάλ έχασε απόψε για ένα καλάθι από τη Μπάρτσα,την οποία είχε κερδίσει με άνεση ο Ολυμπιακός…

Ο ΠΑΟ λοιπόν έδειξε και χωρός τον μαέστρο που πήρε,δηλαδή τον Ουόλτερς ότι άλλαξε επίπεδο με προπονητή τον Ράντονιτς.

Κέρδισε στο Βελιγράδι,τον Αστέρα από τον οποίο έχανε πάντα σχεδόν τα τελευταία χρόνια,είτε ο Αστέρας ήταν με Ράντονιτς,είτε χωρίς αυτόν.

Η αλλαγή φάνηκε όταν ήταν κολλημένος με τη Ρεάλ στο σκορ,απο πολύ κοντά και τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέτος χτυπάει τελικό Ευρωλίγκας και με τον Αστέρα όταν στα 2 λετπά πριν το τέλος ο Αστέρας έφυγε μπροστά με 5 πόντους.

Με απίθανους τους Γκουντάϊτις και Πονίτκα σε αυτό το διάστημα ανέτρεψε το σκορ που ήταν 71-65 και κέρδισε 77-75.

Οι εδικοί αποφάνθηκαν ότι φέτος όλες οι ομάδες είναι ικανές για την 8άδα.Και οι 16!Φάνηκε στα αποτελέσματα ως τώρα.Στην πρώτη ημέρα της β αγωνιστικής η Μονακό νίκησε την περσινή πρωταθλήτρια Εφές με ένα καλάθι και η Βίρτους Μπολόνια νίκησε την φιλόδοξη Μπάγερν.

Ο ΠΑΟ ξεκίνησε με νίκη τις εκτός έδρας υποχρεώσεις και προπονητής και παίκτες δήλωσαν ότι το ματς τους έδωσε ψυχολογία.

Για αναστροφή της κακής ψυχολογίας μίλησαν και οι παίκτες του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, ο οποίος σαφώς βελτιωμένος με τον Πασχαλάκη βασικό έφερε ισοπαλία χωρίς γκολ στην έδρα της Καραμπάγκ.

Στην ίδια διοργάνωση του Η Ομόνοια Λευκωσίας με πολλούς έλληνες στη σύνθεση άντεξε μέχρι το 4ο λεπτό των καθυστερήσεων στο “θέατρο των ονείρων” απένατι στη Μάντσεστερ που είχε βασικό τον Ρονάλντο και τον Αντονυ σε όλο το μάτς,τους κράτησε μακριά και έχασε με γκολ του μέσου Μακ Τόμινι στο 93…

Η ΑΕΚ Λάρνακα έχασε ως γηπεδούχος από τη Φενέρ με 2-1,ενώ με δυο ασιστ του Μπακασέτα η Τραμζονσπορ(μπήκε και ο Σιώπης στο τελευταίο 30λεπτο) κέρδισε με 4-0 την ισχυρή φέτος Μονακό!!!

Ο Απόλλων Λεμεσού νίκησε στην έδρα του την πρωτοπόρο του Ολλανδικού πρωταθλήματος Αλκμααρ με 1-0!