Αρχική Ελλαδα Ελλάδα:Κράτος-Μαφία με λευκά και ματωμένα κολλάρα.Στο προσκήνιο τρία(3)τεράστια σκάνδαλα με πολύ...

Ελλάδα:Κράτος-Μαφία με λευκά και ματωμένα κολλάρα.Στο προσκήνιο τρία(3)τεράστια σκάνδαλα με πολύ χρήμα,αίμα και αρπαγή δημόσιας περιουσίας!..

2545

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελληνική Αστυνομία και η Ελληνική Δικαιοσύνη έχουν ικανότατα στελέχη και μπορούν να περάσουν απο την τρύπα της βελόνας μία …καμήλα ή να ανακαλύψουν έναν ψύλλο σε τεράστιο αχυρώνα.

Και το έχουν δείξει σε πλείστες περιπτώσεις,όταν τα χέρια τους αφέθηκαν ελέυθερα απο την πολιτιή εξουσία και τα κυκλώματα μέσω των οποίων αυτή λυμαίνεται τον κρατικό πλούτο.

 

Κόπτονται ορισμένοι της “Αριστεράς και της προόδου” και μετρούν λέει ποιοί πολιτικοί και ποιοί δημοσιογράφοι είναι ενάντια στο φασιστικό κόμμα που δικάζεται για την πασιφανώς οργανωμένη σε ανώτατο κομματικό επίπεδο δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Δεν μας λένε όμως τι έκαναν για να μην κρατήσει μία δίκη που έπρεπε να τελειώσει σε 4-5 μήνες πάνω απο…πέντε(5)χρόνια όταν είχαν τα γένια και τα χτένια.

Δεν το λένε γιατί δεν έκαναν τίποτα απολύτως ,ενώ γνώριζαν και γνωρίζουν ότι η κύρια μέθοδος μη απόδοσης δικαιοσύνης και συγκάλυψης μεγάλων σκανδάλων με αίμα και χρήμα είναι η μακρόσυρτη διαδικασία στην αστυνομική και δικαστιή έρευνα,αν και τα πάντα είναι γνωστά και δεν χρειάζονται έρευνα.

Η απόφαση του δικαστηρίου που θα εκδοθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου σαφώς και (θα)είναι άδικη αφού θα εκδοθεί μετά 5 και βάλε χρόνια και υπό τελείως διαφορετικές(πολιτικές και άλλες) συνθήκες για μια δολοφονία που είχε καθαρά πολιτικά και όχι προσωπικά χαρακτηριστικά…

Ακόμα πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις μη απόδοσης δικαισούνης είναι και οι εξής δυο επίκαιρες:

1.Τρεις εντελώς αθώες ψυχές δολοφονήθηκαν στη Θάσο πριν σχεδόν 20 χρόνια.Στις 18 Ιουνίου 2001.

Αιτία ήταν ότι ο ένας δολοφονημένος εκτελούσε με ευσυνειδησία τα κρατικά του καθήκοντα και δεν έκανε τα στραβά μάτια σε κατάληψη δημόσιας δασικής έκτασης στην Καβάλα.Την ημέρα της ομαδικής δολοφονίας τον παρακολουθούσε στενά ο δολοφόνος στέλΕχος κατα καιρούς μυστικών υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων και της τουρκικής …ΜΙΤ!

Ο κρατικός υπάλληλος νόμιζε ότι είναι ασφαλής γιατί είχε μαζί του στο εξοχικό στη Θάσο και δυο άλλους άνδρες που θα έκαναν δουλειές στο σπίτι.Ο δολοφόνος τους σκότωσε και τους τρεςι και μάλιστα τον άτυχο τεχνίτη,τον κυνήγησε,όπως βλέπει κανείς σε μαφιόζικες ταινίες για να του κλείσει το στόμα και να μην υπάρχει μάρτυρας…

Μετά λίγο διάστημα δολοφόνησε και έναν ακόμα στην Καβάλα,ως συνέχεια της δράσης του.

Σκανδαλωδώς αθώωθηκε λόγω μη “βέβαιων αποδείξεων”.Ο Εισαγγελέας έκανε έφεση,καταδικάστηκε ερήμην σε 4 φορές ισόβια μετά…17 χρόνια απο τους φόνους και πιάστηκε πριν μερικές ώρες στη γειτονική Βουλγαρία.

Είναι βέβαιο ότι θα κυκλοφορεί ελεύθερος ,ότι και να γίνει γιατί μετά τις 18 Ιουνίου 2021 η υπόθεση παραγράφεται!!!Εκτός και αν τελειώσουν όλα σε 8 μήνες.Για την Ελλάδα αδύνατον όταν κυκλώματα εξουσιαστικά προστατεύουν κάποιον…

2. την περασμένη Παρασκευή εκδικάστηκε στον Αρειο Πάγο το μέγα σκάνδαλο του Υμηττού.Δηλαδή η αρπαγή χιλιάδων στρεμμάτων δημόσιας έκτασης με πλαστά έγγραφα και συμμετοχή δυο βουλευτών διαφορετικών κομμάτων,πλειάδας κρατικών υπαλλήλων κλπ

Ο ένας μάλιστα εμπλέκεται και σε υπόθεση με αίμα και μάλιστα πολιτικό που χύθηκε οριστικά και αμετάκλητα.Δηλαδή με θάνατο…

Πήγαν ,μετά έρευνες ετών κατηγορούμενοι 32 και ανάμεσά τους και οι δυο πολιτικοί.

Υπήρξε και καταδίκη ισοβίων για 2-3 στον πρώτο βαθμό,για έναν πολιτικό κάποια χρονάκια,ο άλλος είχε πάει εκτάκτως για …θεϊκές συνομιλίες.

Προχθές στον Αρειο Πάγο συζητήθηκε αναίρεση για την υπόθεση αυτή.

Και εκεί ο συνήγορος είπε μεταξύ άλλων:

“Κύριοι δικαστές είναι άδικο για τους δύσμοιρους πελάτες μου.Είχαν αρχικά κατηγορηθεί 32 άτομα.Οι πελάτες μου καταδικάστηκαν σε ισόβια και αυτά έπεσαν και καταδικάστηκαν σε λιγότερα χρόνια ,γιατί ήταν άλλοι οι εγκέφαλοι αυτής της υπόθεσης.Απο τους 32 αρχικά κατηγορούμενους και καταδικασθέντες τελικά έμειναν μόνο οι δυο αυτοί.Η πολιτική εξουσία τροποποίησε πολλές φορές το νόμο και είναι μονόδρομος να κάνετε δεκτή την αναίρεσή τους”.

Πράγματι ο εισαγγελέας που πήρε το λόγο είπε ότι αναγκαστικά πρέπει να γίνει δεκτή η αναίρεση λόγω τροποοποιήσεων των νόμων με τους οποίους είχαν παραπεμφθεί,δικαστεί και καταδικαστεί.

Αυτό που δεν είπε ο Εισαγγελέας και ο δικηγόρος ήταν ότι  η πολιτική εξουσία με τις τροπποποιήσεις του νόμου έβαλε ομπρέλλα προστασίας και γιαυτό το μέγα έγκλημα και κύκλωμα…

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι και για το έγκλημα αυτό ο αρειος Πάγος θα κάνει αναγκαστικά αναίρεση-σωτηρία και για τους τελευταίους δυο (εκ των αρχικώς 32…)κατηγορουμένων σε μία υπόθεση που με σωρεία πλαστών εγγράφων πήγαν να αρπάξουν χιλιάδες στρέμματα δημόσιας έκτασης.

Στα σύνορα αυτής της δημόσιας δασικής έκτασης έχουν σήμερα βίλες πολιτικοί,δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες-χρηματοδότες πολιτικών.Μάλιστα οι βίλες αυτές βρίσκονται στην καρδιά της έκτασης και αν είναι δάση τα περιφερειακά κομμάτια,πόσο μάλλον τα κομμάτια που είναι στην καρδιά.

Ντροπή υποκριτές και Φρισσαίοι…