Αρχική Αθλητικα Σκίζουν στο εξωτερικό οι Έλληνες παίκτες!Αποδοκιμασίες γιαΤσιτσιπά!..

Σκίζουν στο εξωτερικό οι Έλληνες παίκτες!Αποδοκιμασίες γιαΤσιτσιπά!..

917

 

Οι Έλληνες παικτες που παίζουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σκίζουν!Και μέσω αυτών η Ελλάδα μετά τις θλιβερές εξελίξεις στο εσωτερικό(ακόοοομα να αρχίσει το υπο επιτήρηση και πιο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα της Ευρώπης των 27 χωρών,εξαιρουμένης της Μάλτας…)θα έχει παρουσία και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.

Αυτή η παρουσία θα είναι μάλλον με την άσημη Σεριφ Τίρασπολ της Μολδαβίας.Μια ομάδα κάποιου τοπικού “ολιγάρχη” που πήρε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Αθανασιάδη και τον Κολοβό από τον ΠΑΟ.διέλυσε 3-0 την ισχυρή Δυναμό Ζάγκρεμπ και πάει για προκριση.Μ΄λιστα ο Κολοβός πέτυχε και ένα εκπληκτικό γκολ,το καλύτερο της αγωνιστικής με μονοκόματο σουτ στην κίνηση από τα 15 μέτρα!

Ο Αθανασιάδης ήταν εξαιρετικός και συνέβαλε στη μεγάλη νίκη.

Στη Γλασκώβη συγκρούστηκαν και Ελληνες.Η Σέλτικ με προπονητή τον Ελληνοασυστραλό Αγγ.Ποστέκογλου είχε μεν στον πάγκο τον Μπάρκα,αλλά κέρδισε 2-0 την Αλκμάαρ στην οποία σέντερ φορ είναι ο Παυλίδης της Εθνικής, ο οποίος πήρε μετεγραφή λόγω της τεράστιας επιτυχίας του στη Βίλεμ.

Είτε η μία ομάδα προκριθεί είτε η άλλη Ελληνες θα βρεθούν στη συνέχεια και του γιουρόπα Λιγκ.Μάλιστα ο Ποστέκογλου τηλεφώνησε στον σέντερ της Φένλο Γιακουμάκη και τον θέλει στη Σέλτικ!

Εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ ψάχνει και η Μπενφίκα με τερματοφύλακα σταθερό τον Βλαχοδήμο.Νίκησε 2-1 την Αίντχόβεν και για να αποκλειστεί πρέπει να χάσει με 2 γκολ διαφορά στην Ολλανδία…

Στα άλλα ματς τους Τσάμπιονς Λίγκ η Λουντογκόρετς που απέκλεισε τον Ολυμπιακό έχασε 2-0 στη Σουηδία από τη Μάλμοε και η ελβετική Γιουγκ Μπόϊς νίκησε 3-2 την ουγγρική Φερεντσβάρος. Η Σαχτάρ Νίκησε 1-0 στο Μονακό  και η Σάλτσμπουργκ νίκησε 2-1την δανέζικη Μπρόντμπι.

Στο Γιουρόπα,στο οποίο απόψε παίζει ο Ολυμπιακός με την Σλόβαν Μπρατισλάβα ο Ερυθρός αστέρας νίκησε 4-0 την Κλούζ.

Ο ΠΑΟΚ που έχασε για έξη μήνες με τραυματισμό τον Ολιβέϊρα παίζει με την Ριέκα.

Στο εσωτερικό  το πρωτάθλημα δεν αρχίζει γιατί οι μισές ομάδες το μπλοκάρουν λόγω μη τηλεοπτικών συμβολαίων.

Η αρνητική εικόνα στο εσωτερικό φαίνεται επηρέασαν και τους πρωταθλητές του τένις.Η Σάκκαρη αποκλείστηκε άδοξα στο Σινσινάτι στον πρώτο γύρο από την (ισχυρή)γερμανίδα Γκέρμπερ και ο Τσιτσιπάς κατάφερε να περάσει σε αρνητικό πεδίο αν και είναι Νο3 στον κόσμο.

Ολος ο εσωτερικός τύπος ασχολείται αποδοκιμαστικά με τον 23χρονο κορυφαίο  τενίστα λόγω της δήλωσής του ότι θα κάνει το εμβόλιο μόνο αν γίνει υποχρεωτικό,κάτι που είναι εντελώς αντιφατικό με το γεγονός ότι είναι ο στυλοβάτης της διαφήμισης ,η οποία παροτρύνει όλους να κάνουν τον εμβόλιο για να υπάρξει ανοσία όσων είναι ευπαθείς.

Στα διάφορα άρθρα και σκιτσα η ανοσία που ζητά του γυρίζει μπούμεραγκ με τη λέξη ανοησία για την δήλωσή του…

Ξημερώματα στο Σινσινάτι έπαιξε και νίκησε 2-0(7-6,6-3) τον Κόρντα.Αμέσως μετά έκανε νέες δηλώσεις στις οποίες προχώρησε ακόμα πιο πολύ στην ευθεία αμφισβήτηση του εμβολίου.Είπε ότι ,κατά τη δική του ενημέρωση το εμβόλιο δεν είναι επαρκώς δοκιμασμένο(!!!) έχει παρενέργειες και άτομα της ηλικίας του πρέπει να αποκτούν ανοσία μέσα από τον ιό και όχι με εμβόλιο.Είπε και διάφορα ακόμα,χωρίς να επικαλεστεί συγκεκριμένη ιατρική μελέτη κλπ.

Υπάρχουν γιατροί πάντως που υποστηρίζουν ότι πολλοί αθλητές που παίρνουν βιταμίνες ή “βιταμίνες” φοβούνται παρενέργειες των εμβολίων σε σχέση με τα συμπληρώματα διατροφής που παίρνουν.

Οι γιατροί μας είπαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι σχετικό με τον Τσιτσιπά,αλλά γνωρίζουν πολλούς αθλητές διαφόρων ατομικών και ομαδικών αθλημάτων που λαμβάνουν τέτοια συμπληρώματα και φοβούνται τα εμβόλια.Από την άλλη δεν υπάρχουν παραδείγματα αθλητών που έπαθαν μη αναστρέψιμη βλάβη απο τον ιό,αλλά αντίθετα υπάρχουν πλείστες περιπτώσεις πλήρους ανάρρωσης,χωρίς όμως εικόνα τι “σκόρπισαν”τριγύρω τους…