Αρχική Κοινωνικα Τον σκότωσε και το δικαστήριο είπε στην ουσία “καλά του έκανε”!

Τον σκότωσε και το δικαστήριο είπε στην ουσία “καλά του έκανε”!

949

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Η στήλη αυτή έμεινε ακινητη για έναν χρόνο για πολύ προσωπικούς και πολύ σοβαρούς λόγους. Σχετίζονται με το αείμνηστο ζεύγος Κατσαρού-Μαρούδη,το οποίο έφυγε απο τη ζωή πριν ένα χρόνο εντελώς φυσιολογικά και χωρίς η επι 71 χρόνια  σύζυγος να γνωρίζει ότι στο “απέναντι” δωμάτιο μερικές ώρες (5-6)νωρίτερα είχε αναχωρήσει ο συζυγος…Κάτι που βρίσκει κανείς σε μύθο στο βιβλίο “Ημερολόγιο” που έγινε και ταινία με τον Ράϊον Γκόσλιγκ και τη Ρέϊτσελ ΜακΑνταμς.

Στην επικαιρότητα ξανά λοιπόν…

Δεν μπορεί κανείς στα σοβαρά να εκστομίσει τη φράση “καλά του έκανε” για κάποιον που σκότωσε άνθρωπο.

Αλλά καμιά φορά η Δικαιοσύνη σε ακραίες περιπτώσεις το λέει με τον τρόπο της.

Στην Ελλάδα το ζήσαμε αρκετές φορές.Με την υπόθεση “Αγγελος”,με τον νεαρό στου Ζωγράφου που σκότωσε τον βασανιστή πατέρα του κ.α.

Αυτό συνέβη για μια ακόμα φορά στη Γαλλία σε μια υπόθεση που στην Ελλάδα την βρίσκουμε σε πολλές περιπτώσεις,αλλά σπάνια την ακουμπούν οι αρχές με τον τρόπο που οφείλουν και πρέπει.

Η Βαλερί Μπακό ήταν μόλις 12 ετών όταν βιάστηκε(συχνή τραγωδία και στην Ελλάδα,αλλά δύσκολα καταγγέλλεται…)από τον τότε 37χρονο φίλο της μητέρας της.

Ο βιαστής της έγινε πατριός της,μπήκε για ένα χρόνο φυλακή ,αλλά βγήκε σε …ένα χρόνο και ξαναπήκε στο σπίτι αφού η άθλια μητέρα κάλυπτε τον εγκληματία.

Εκείνος συνέχισε τους βιασμούς και μετά λίγα χρόνια άφησε τη μητέρα και παντρεύτηκε την θετή κόρη Βαλερί,την οποία κρατούσε σε απόλυτη αιχμαλωσία με εγκυμοσύνες ανεπιθύμητες.Για να βγάζει χρήματα μετέτρεψε ένα βανάκι σε …κρεβατοκάμαρα και πότε με την παρουσία του,πότε με τεχνική παρακολούθηση την εξέδιδε έναντι αρκετών χρημάτων σε φορτηγατζήδες και άλλους γνωστούς και φίλους.

Το θύμα και το κτήνος.Πόσοι τέτοι στην Ελλάδα δεν έχουν κάν καταγγελθεί;

Ετσι περνούσαν τα χρόνια και η Βαλερί γέννησε 4 παιδιά του…πατριού της.Η πρωτότοκη κόρη έγινε 14 και ο κτηνάνθρωπος(Πολέτ) της όρμησε να κάνει τα ίδια που έκανε στη μητέρα της.

Η Βαλερί δεν αντέδρασε όπως η δική της μητέρα.Πήρε το πιστόλι με τον οποίο την κρατούσε σε αιχμαλωσία ο Πολέτ και τον αιφνιδίασε φυτεύοντάς του μια σφαίρα στον αυχένα.

Ηταν τότε 35.Κρατήθηκε ένα χρόνο και με πρόταση του Εισαγγελέα υπό τις ιαχές και υπογραφές ενός εκατομμυρίου ανθρώπων το δικαστήριο την άφησε ελέυθερη και χωρίς περαιτέρω τιμωρία…