Αρχική Αθλητικα Σοκ!Απο συλλήψεις στην Ελλάδα και τον Φόρεστ “Γκάμπ”ενω πετούν Θρύλος-Ρονάλντο!

Σοκ!Απο συλλήψεις στην Ελλάδα και τον Φόρεστ “Γκάμπ”ενω πετούν Θρύλος-Ρονάλντο!

77

 

Εγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι έρχονται σοκαριστικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού των ΜΑΤ στου Ρέντη και αυτές ήθελε να σηματοδοτήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυρ.Μητσοτάκης με την ιδιαίτερα επιμελημένη εμφάνισή του στην κηδεία του αστυνομικού.

Οι εξελίξεις αναφέρονται όχι μόνο στον αριθμό των ατόμων που θα συλληφθούν,αλλά και στα ονόματα που θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες ηθικής αυτουργίας στηριζόμενες σε δυο άξονες:

1)σε στοιχεία που προέρχονται απο την άρση του απορρήτου τηλεφωνικών συνεννοήσεων πριν και μετά την δολοφονία,

2)από καταθέσεις ατόμων που είχαν εμπλοκή.

Οι εξελίξεις θα σφραγίσουν το αθλητικό στερέωμα για το επόμενο μακρύ-μακρύ διάστημα και κατα τις ίδιες πληροφορίες θα έχουν “παρενέργειες” και σε άλλους τομείς.

Η Φόρεστ τσάκισε τον…φόρεστ…

Η Νόττιγχαμη Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη ,ιδιαίτερα ενισχυμένη στον πάγκο με τον εξαιρετικό προπονητή Εσπίριτο Σάντο και φυσικά και στον αγωνιστικό χώρο με παίκτες από το πάνω ράφι της πρέμιερ λιγκ τσάκισε τον ποδοσφαιρικό φόρεστ Γκάμπ που κάθεται στον πάγκο της(μία είναι) Μάντσεστερ,ελπίζουμε για όχι πολύ ακόμα,αφού τις ποδοσφαιρικές τύχες ανέλαβε ήδη ο σερ Ράτκλιφ,δεδηλωμένος οπαδός της και ζάμπλουτος.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ άριστα καθοδηγούμενη είχε τον ουσιαστικό έλεγχο αφήνοντας την Μάντσεστερ σε φλυαρίες με παίκτες που δεν έχουν ούτε τρεξίματα στην κόντρα,ούτε βάρος στο ένας εναντίον ενός,ούτε αλληλοκάλυψη με ντάμπλ και τριπλ σε παίκτες και χώρο που είναι η μπάλλα.Είναι αγύμναστοι;Όχι βέβαια.Είναι αργοί;Οχι βέβαια.Είναι αδύναμοι σωματικά;Όχι βέβαια.Απλά δεν έχουν οδηγίες και φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο να περιμένουν το…τρόλεϊ να περάσει.

Εδιωξε ο φόρεστ αυτός τον Κριστιάνο Ρονάλντο,ο οποίος στις 5 Φλεβάρη μπαίνει στα 39 του χρόνια.Ο Ρονάλντο και σήμερα πέτυχε το 55ο γκολ στη χρονιά και είναι παγκοσμίως ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ.Κι άλλοι μεγάλοι παίκτες παίζουν σε πρωταθλήματα τρίτων χωρών.Ομως το Σαουδαραβικό πρωτάθλημα δεν είναι εύκλο καθώς στις ομάδες η πλειοψηφία είναι αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου,όπως ακόμα ο Μπενζεμά,ο Σαντιό Μανέ,ο Μίτροβιτς,ο Μπρόζοβιτς,ο Λαπόρτ και πλείστοι άλλοι.

Στη θέση του Ρονάλντο υποτίθεται ότι είναι ο Μαρσιάλ που δεν παίζει παρά ελάχιστα και ο Ράσφορντ.Σε όλο το μάτς με την Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ζήτημα αν ο Ράσφορντ έτρεξε συνολικά δυο χιλιόμετρα έναντι των 8-9 του Ρονάλντο στην Σαουδική Αραβία.

Η Νότιγχαμ προηγήθηκε από την αυπραξία της μεσαίας γραμμής της Μάντσεστερ.Ο Ράσφορντ ισοφάρισε μετά απο δύσκολη προσπαθεια του Γκαρνάτσο και εκείνος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο εκτός απο σουτ.

Λίγο μετά η Φόρεστ έβαλε και δεύτερο γκολ αφού ο φόρεστ είχε την ομάδα εντελώς ξεκούρδιστη και αν κερδίσουν Μπράϊτον και Νιούκαστλ θα μείνει στη…10η θέση της βαθμολογίας.

Αν δεν τον πετάξουν έξω και τώρα όλοι στο Μάντσεστερ θα σηκώσουν τα χέρια ψηλά.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ολυμπιακός  εξερράγη στο Βερολίνο και διέψευσε ορισμένους που με ατέλειωτες αναλύσεις τον ξέγραψαν στην ευρωλίγκα επειδή έμεινε πίσω από τον ΠΑΟ.Στην έδρα όπου υπέκυψε η τρίτη της βαθμολογίας Μπαρτσελόνα με ιδιαίτερη ευκολία …διέλυσε την Αλμπα με 94-67.

Στο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με ένα πόντο,αλλά στο β ημίχρονο ήρθε η έκρηξη.Η τρίτη περίοδος έληξε με 27-8…

Ο Ολυμπιακός με την προσθήκη και του Μητρου-Λογκ θα γίνει πολύ καλύτερος επιθετικά,ενώ αμυντικά έδειξε στο Βερολίνο ότι μπορεί να τρώει σίδερα…