Αρχική Δικαιοσυνη Σοκ απο τη Δικαιοσύνη!Ιδιώτες παλιόπαιδα έκαναν το πταίσμα(συγνώμη πλημμέλλημα…)και έβαλαν κοριούς στο...

Σοκ απο τη Δικαιοσύνη!Ιδιώτες παλιόπαιδα έκαναν το πταίσμα(συγνώμη πλημμέλλημα…)και έβαλαν κοριούς στο ΓΕΣ(και) στην πρωθυπουργική(ανήψια)οικογένεια!..

42

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Δείτε τα σημερινά-χθεσινά πρωτοσέλιδα των κυριότερων εφημερίδων:

 

Δεν συμφωνείτε με την άποψή μας ότι οφείλουμε θαυμασμό στον πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη για τις αντοχές του να μην κάνει χαρακίρι ή έστω αυτοαπέλαση στο Παρίσι μετά απο αυτά τα πρωτοσέλιδα;

Που θα έμενε στο Παρίσι και πως θα έκοβε βόλτες και βολτάρες εκεί;

Χάθηκε ένα “Airbnb” στο κάτω-κάτω;

Τα πρωτοσέλιδα αναφέρονται στη Γκρήκ Mafia των υποκλοπών και κρίθηκε ότι τις έκαναν ιδιώτες.

Αρα ιδιώτες παρακολουθούσαν ως και τα ανήψια του πρωθυπουργού!..

Αλλά,αλήθεια,γιατί τόσος ντόρος και πίεση στον Πρωθυπουργό για ένα απλό πταισματάκι,συγνώμη πλημμέλληματάκι που θα μείνει και ατιμώρητο;Δεν τον αφήνουν στη μεγάλη στεναχώρια που έχει αφού τα άτιμα τα παλιόπαιδα παρακολουθούσαν(νόμιμα;παράνομα;) μέχρι και τα ανήψια του,δηλαδή το αίμα του,την οικογένειά του;

Το διέψευσαν και δεν το είδαμε το πρωτοσέλιδο αυτό;

Για λογαριασμό τίνων έκαναν τις υποκλοπές και μάλιστα σε πολιτικά Κόμματα,όπως το ΚΚΕ,στον Νίκο Ανδρουλάκη πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σε υπουργούς,σε στρατάρχες,σε Αμερικάνους,όπως η κ.Σίφορντ και δημοσιογράφους μεγάλους,όπως ο Αλ.Παπαχελάς,ο Βαξεβάνης,αλλά και μικρούς,όπως η αφεντιά μας με το περίφημο εύρημα”Ντίνα Ανάληψη”;

Προφανώς για κάποια Μαφία από τις τόσες που υπάρχουν σε κάθε επίπεδο εξουσίας και δραστηριότητας στη χώρα,ντυμένες βέβαια με διάφορες προβιές.

Τις ονομάζουμε Μαφίες γιατί έτσι τις ονομάζουν οι εξουσίες πριν τις …αθωώσουν!

Μας ζάλισαν με την Γκρηκ Μάφια.Εμφανίζεται με χίλια πρόσωπα μέσα από ντοκουμέντα,όπως μας βεβαιώνουν.Μας ανακοίνωσαν ότι υπάρχουν κασέτες άπειρες και έγγραφα επίσης άπειρα για Μαφίες στη Νυχτομέρα μας,όπου οι δολοφονίες είναι πάμπολλες.Αλλες Μαφίες στη ΖΗΜΕΝΣ και στη ΝΟΒΑΡΤΙΣ,όπου το Ελληνικό Κράτος αναγκάστηκε να καταθέσει στη Δικαιοσύνη αγωγές με φοβερές περιγραφές για κλεψιές και μίζες…Αλλη Μαφία στα τραπεζικά καρτέλ που κυνηγάει ακίνητα φιλέτα,αλλά και πολύτεκνες οικογένειες και δίνει τα σπίτια τους ακόμα και σε δικαστικούς λειτουργούς,όπως έγραψε πολύτεκνη στην προεδρίνα της Δημοκρατίας και απάντηση δεν πήρε…Αλλη Μαφία στα τρόφιμα που εξόργισε με την καρτελοποίηση των τιμών και των κερδών και τον πρωθυπουργό μας…Αλλη Μαφία στα δημόσια έργα,άλλη στις πολυεθνικές του χώρου της υγείας,άλλη στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου…

Στο χώρο της Γκρικ Μάφια κανένας δεν αιφνιδιάστηκε από την αθώωση των κατηγορηθέντων για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Καραϊβάζ,ούτε απορεί γιατί δεν συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του Γκιόλια ή οι παρ ολίγον δολοφόνοι του Χίου…

Χαρακτηριστικό δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ για δολοφονημένο αξιωματούχο:

«…για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα περιγράφεται ως το άτομο που εξασφάλιζε τις απαιτούμενες ισορροπίες, έχοντας ισχυρά ερείσματα στην αστυνομία, διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο και επαφές με επιφανείς επιχειρηματίες, πολιτικούς, ακόμη και την Εκκλησία…».

Αλλο δημοσίευμα από το DOCUMENTO:

“…Τον Οκτώβριο του 2019 ο Μάλαμας δολοφονήθηκε με καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητό του στο Χαϊδάρι. Ωστόσο, τα κινητά του τηλέφωνα δεν βρέθηκαν στον τόπο της δολοφονίας. Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του Documento, τα κινητά έφτασαν στην ΕΛ-ΑΣ εβδομάδες μετά τη δολοφονία «με τρόπο που ποτέ δεν αποκαλύφθηκε. Στις δύο συσκευές διαπιστώθηκαν “παρεμβάσεις” και “απουσίες” στις διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας που χρησιμοποιούσε ο Μάλαμας».

Κάτι ανάλογο συνέβη και με το κινητό τηλέφωνο του Δημήτρη Καπετανάκη, γνωστού ως «Καπέ», ο οποίος δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020. Το κινητό του τηλέφωνο επίσης εξαφανίστηκε, για να καταλήξει στην ΕΛΑΣ αρκετές ημέρες μετά και αφού είχε υποστεί παρεμβάσεις…”

Στη δίκη που έγινε όλοι αθωώθηκαν!Ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε δολοφονηθεί πριν τη δίκη.Ελάχιστα πριν τις εκλογές του 2023 η Κυβέρνηση ζήτησε απο τους πολίτες να την ξαναψηφίσουν γιατί αυτή εγγυάται την ασφάλεια και κανονικό κράτος και απόδειξη ήταν-μεταξύ άλλων-ότι έπιασε και τα αδέλφια που εκτέλεσαν τον Καραϊβάζ,χωρίς να πιάσει και ηθικούς αυτουργούς.Τα προφυλάκισε.Και σήμερα αθωώθηκαν!..

Ετσι αποδίδεται Δικαιοσύνη στην Ελλάδα του 2024.

Ενας Εισαγγελέας (Σπ.Παππάς)έδωσε προ ημερώνbl γραπτή την πρόταση ενοχής  των κατηγορουμένων στο σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στην επόμενη συνεδρίαση ήταν στην αιθουσα του δικαστηρίου ως θεατής ένας Υπουργός του Κυριάκου αυτοπροσώπως.Παρακολουθούσε απλώς.Δεν θυμόμαστε να έχουμε δει υπουργό εν ενεργεία να παρακολουθεί δίκη,ούτε καν συγγενούς του.

Αμέσως μετά ανώνυμος δημοσίευσε σε ΜΜΕ ένα κείμενο-απάντηση στην γραπτή πρόταση του Εισαγγελέα με σοκαριστικές αναφορές.Κι αυτό δεν θυμόμαστε να το έχουμε ξαναδεί στα 50 χρόνια που βρισκόμαστε στο λειτούργημα.Τόσο απο πλευράς συγχρονισμού,όσο και απο πλευράς εκφράσεων που φτάνουν στο σημείο να ομιλούν για …παραδικαστικό,όχι για τους κατηγορούμενους,αλλά για την…κατηγορία!

Και το δικαστήριο αντι να βγάλει απόφαση σε 2-3 ημέρες το πολύ για να μπορεί να τη γράψει μέσα στον Αυγουστο και να μην έχουμε καθυστερήσεις ανακοίνωσε ότι θα βγάλει απόφαση το…φθινόπωρο!Και στις ΗΠΑ γίνεται αυτό,αλλά για την ποινή και όχι για την ενοχή.

Ούτε επίσης θυμόμαστε υπουργό Δικαιοσύνης να λέει ότι πρέπει να γεμίσουν οι φυλακές.Ολοι οι προηγούμενοι μας έλεγαν ότι πρέπει να αποσυμφορηθούν οι φυλακές που λειτουργούν με απάνθρωπες συνθήκες και τότε και τώρα.

Σε αυτό σκηνικό δεν περιμέναμε φυσικά καμία δικαστική επιβεβαίωση παράνομων υποκλοπών,σκάνδαλο για το οποίο η Ελλάδα έγινε διεθνές θέμα στα μεγαλύτερο συγκροτήματα Μέσων Ενημέρωσης παγκοσμίως χωρίς καμία επίσημη απάντηση εκ μέρους της.

Ιδιαίτερα εμείς που είχαμε και την εμπειρία(και κατηγορούμενοι για τα ρεπορτάζ μας) με τις διαβόητες υποκλοπές -παρακολουθησεις στην πρώτη Κυβέρνηση Παπανδρέου το 1984-1985 και στη συνέχεια στην πρώτη κυβέρνηση Μητσοτάκη(Μαυρίκης κλπ)είχαμε την απόλυτη βεβαιότητα ότι η υπόθεση θα καταλήξει στο…αρχείο.Το πόρισμα των εισαγγελέων Αχ.Ζήση και Γ.Αδειλίνη καταλήγει ότι τις παράνομες υποκλοπές έκαναν ιδιώτες και οι άλλες(ποιές ακριβώς;)ήταν νόμιμες από την ΕΥΠ.

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα πέραν των άλλων δείχνουν ότι όλα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από την εποχή εκείνη του μισού αιώνα που η πολιτική σκηνή στην Ελλάδα μας δήλωνε ότι παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων,δημοσιογράφων,επιχειρηματιών κ.α. έγινε κάτω απο τη μύτη της ,εκείνη δεν κατάλαβε και πολύ περισσότερο δεν ενέκρινε τη Γκρηκ Μάφια των υποκλοπών (ΤσιμοΜαυρίκηδες και ΣΙΑ)και θα λάβει μέτρα να μην ξαναγίνουν.

Η ανακοίνωση των Ρεπόρτερς Χωρίς Σύνορα,του ΚΚΕ,του ΣΥΡΙΖΑ,του Ν.Ανδρουλάκη,και των άλλων κομμάτων τα λένε όλα καταγγέλλοντας συγκάλυψη και κουκούλωμα και δεν χρειάζεται να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στο …αυταπόδεικτο.

Δείτε αποσπάσματα:

ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

«Οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα αποδοκιμάζουν την απόφαση του Αρείου Πάγου να απεμπλέξει την ελληνική Υπηρεσία Πληροφοριών – που δρα υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη- της ευθύνης για την αυθαίρετη παρακολούθηση των δημοσιογράφων στο Predatorgate, παρά τα στοιχεία πολλών δημοσιογραφικών ερευνών».

Ο Ν.Ανδρουλάκης,ένα απο τα θύματα των υποκλοπών είπε μεταξύ άλλων:

«Εγώ δεν είμαι εθνικός κίνδυνος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Μητσοτάκη εκτός και αν είναι τελείως αναξιόπιστος. Οι υπόλοιποι; Οι υπουργοί σας; Νιώθει κανείς την ανάγκη να πει πως νιώθει σήμερα, που η Εισαγγελέας της ΕΥΠ υπέγραφε να παρακολουθούνται ως «εθνικοί κίνδυνοι»

«…ο ελληνικός λαός έχει ιστορική, δημοκρατική μνήμη και να είστε σίγουροι, όλοι εσείς -οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρόεδρός σας ο κ. Μητσοτάκης-, ότι αυτή η σκοτεινή σελίδα θα μείνει στη μνήμη του ελληνικού λαού…».

 

ΤΟ ΚΚΕ

“Το πόρισμα του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών είναι αυτό που ήθελε η κυβέρνηση για να συγκαλύψει, για μία ακόμη φορά, τις τεράστιες ευθύνες της. Επιβεβαιώνει ότι “πηγή” του προβλήματος είναι ένα βαθιά αντιδραστικό νομικό και θεσμικό πλαίσιο, που δίνει τη δυνατότητα στις κυβερνήσεις και το κράτος να εντείνουν τη μαζική και προληπτική παρακολούθηση, στη βάση του δόγματος “ουδείς εξαιρείται των παρακολουθήσεων”.

Αυτό το πλαίσιο, που έχει διαμορφωθεί, διατηρηθεί και ενισχυθεί από όλες τις κυβερνήσεις, στη βάση των κατευθύνσεων της ΕΕ, έχει στο στόχαστρό του, πρώτα από όλα, τον ίδιο τον λαό και τις διεκδικήσεις του. Αυτό είναι το έδαφος για να γίνονται – με μια απλή επίκληση “λόγων εθνικής ασφαλείας” – οι δεκάδες χιλιάδες “νόμιμες” και μαζί με αυτές οι παράνομες επισυνδέσεις, ένα μέρος των οποίων βγαίνει τελικά στο φως.

Η υπόθεση κατέληξε ουσιαστικά με τον ίδιο τρόπο όπως και η υπόθεση των υποκλοπών στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, βγάζοντας “λάδι” τις κυβερνητικές ευθύνες και συγκαλύπτοντας την ουσία της υπόθεσης. Φυσικά, το “ξέπλυμα” μέσω της δήθεν “ανεξάρτητης” δικαιοσύνης -της οποίας η ηγεσία διορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση- και των δήθεν “ανεξάρτητων” αρχών, σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνει τις ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και των προηγούμενων. Όσοι σήμερα ανακαλύπτουν χειραγώγηση της δικαιοσύνης, είναι οι ίδιοι που απέρριψαν τις προτάσεις του ΚΚΕ για αλλαγή του τρόπου επιλογής της ηγεσίας της.

Αποδεικνύεται και με αυτή την αφορμή ότι το “κράτος δικαίου” που υπερασπίζονται όλοι τους, δεν είναι άλλο από το κράτος της αδικίας, της εκμετάλλευσης, της καταπάτησης κάθε λαϊκού δικαιώματος και ελευθερίας για να θωρακίζεται η εξουσία του κεφαλαίου. Στα χέρια του λαού βρίσκεται η υπεράσπισή τους, στον δρόμο του αγώνα για την οριστική ανατροπή αυτής της αδικίας.”

Ενας πρώην στενός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη ο πολιτικός και πρώην δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος έγραψε επίσης:

“Ποτέ δεν πίστεψα ότι η Δικαιοσύνη θα στρίμωχνε την κυβέρνηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών.
Δυστυχώς δεν έχει την αναγκαία ανεξαρτησία.
Προσέφυγα όμως σε αυτήν-
σαν στόχος των κοριών Μητσοτάκη, Μαξίμου-
για να την θέσω προ των ευθυνών της.
Νομίζω ότι η αρχειοθέτηση της υπόθεσης από τον Άρειο Πάγο είναι διδακτική.
Έχουμε μία κυβέρνηση-καθεστώς που με τις ενέργειες και τις παρεμβάσεις της υπονομεύει βασικά δικαιώματά μας και θέτει την Ελλάδα εκτός ευρωπαϊκού κράτους δικαίου.

 

 

Η δεύτερη Δήλωση του Γιώργου Κύρτσου:

“Ολόκληρο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συμπεριέλαβε στο ψήφισμά του για την κατάσταση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα,
ειδική παράγραφο για τις τηλεφωνικές υποκλοπές σε βάρος των ευρωβουλευτών Ανδρουλάκη, Κύρτσου.
Ασυγκίνητη η ελληνική Δικαιοσύνη έβαλε την υπόθεση στο αρχείο επιβεβαιώνοντας τη βαλκανοποίηση του ελληνικού δημόσιου βίου επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.”

 

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ:
 Το πρώτο πάνω είναι του πρώην υπουργού του Κυριάκου Μητσοτάκη.Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.
Μας πληροφορεί οτι πέθανε ο 101ος Γερουσιαστής των ΗΠΑ.Ο τίτλος τιμητικός γιατί οι γερουσιαστές είναι 100 πάντα.Αλλά ήταν τόσο αξιοσέβαστος και τόσο δίπλα στο καπιτώλιο και σε όλους τους προέδρους των ΗΠΑ,ώστε όλοι ήθελαν τις συμβουλές του και στη Γερουσία και στο Λευκό Οίκο.Το όνομά του:Τομ Κορολόγος.Και πρεσβευτής των ΗΠΑ είχε γίνει.Τον ακούσατε ποτέ στην Ελλάδα;Εμείς ποτέ!Γιατί απλά η Γκρικ Μάφια της πολιτικής σκηνής δεν θέλει τέτοιους για να μπορεί να κάνει τα απίστευτα κόλπα και να γεμίζει με κλεμμένα τις λίστες των φορολογικών παραδείσων.
Και να περνάει ντροπολογίες,όπως η προχθεσινή που δίνει άφεση αμαρτιών στα εγκλήματα στους αιγιαλούς.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ καταγγέλλει με αυτό το πρωτοσέλιδο τη Γκρηκ Μάφια:
Και να εκβιάζει την αντιπολίτευση(να την κάνει ο Θεός…)με πρωτοσέλιδα όπως αυτό.Θρασύτατοι “τραπεζίτες”(υπάλληλοι της πολιτικής Γκρηκ Μάφια)δημιούργησαν αυτά τα χρέη( περίπου τα ίδια έχει η κυβερνώσα Νέα Δημοκρατία!..)ως μπροστινοί της Μάφια και εμφανίζονται διαχρονικά ως…επιχειρηματίες με αμύθητα ποσά!
Την ίδια ώρα μας λένε ότι ο νόμος είναι σκληρός,αλλά νόμος και έτσι και οι πολύτεκνοι πρέπει να χάνουν την πρώτη κατοικία τους για αμφισβητούμενα χρέη μικροδανείων που έγιναν τοκογλυφικά τεράστια…