Αρχική Uncategorized SOS!Οι Ελληνικές Αρχές ψάχνουν για κοροναϊό απο “αγριες μέλισσες” στο πρωτάθλημα...

SOS!Οι Ελληνικές Αρχές ψάχνουν για κοροναϊό απο “αγριες μέλισσες” στο πρωτάθλημα Τύπου.Ολα τα ματς της ημέρας Ελλάδα-Ευρώπη στην τηλεόραση.

2063

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Προσέξτε το θέμα μας:

“Θεσσαλικός Κάμπος 1958. Τρεις αδελφές. Ένας καταναγκαστικός γάμος.

Ένας βιασμός. Ένας φόνος κι ένα μεγάλο μυστικό.

Η ΕΛΕΝΗ (Μαρία Κίτσου), η ΑΣΗΜΙΝΑ (Έλλη Τρίγγου) και η ΔΡΟΣΩ (Δανάη Μιχαλάκη), μετά τον θάνατο του πατέρα τους, προσπαθούν να επιβιώσουν στη σκληρή, πατριαρχική κοινωνία του Θεσσαλικού Κάμπου. Ο ΔΟΥΚΑΣ (Λεωνίδας Κακούρης), ο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής θέλει να παντρέψει τον γιο του, ΣΕΡΓΙΟ (Ανδρέας Κωνσταντίνου), με την μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές, με σκοπό να περάσουν στα χέρια του τα κτήματα των κοριτσιών. Η Ελένη δέχεται την πρόταση, με βαριά καρδιά, ως μοναδική σωτηρία για τα χρέη τους.

Τη νύχτα του γάμου, οι τρεις αδερφές βάφουν τα χέρια τους με αίμα. Σκοτώνουν τον γαμπρό, στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν να βιάσει τη μικρότερη αδελφή τους. Ορκίζονται να πάρουν το μυστικό στον τάφο τους. Η ανακάλυψη του πτώματος, όμως, θα συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και θα αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια. Θα το καταφέρουν; Η «παντοδύναμη» οικογένεια του θύματος ψάχνει τον πραγματικό ένοχο και ζητά εκδίκηση.

Ποια καλά κρυμμένα μυστικά, από το παρελθόν, θα ανασυρθούν και θα τα ανατρέψουν όλα;”
Αυτό είναι το θέμα στη σειρά του ΑΝΤΕΝΝΑ “Αγριες Μέλισσες”.
Στο κάστ των ηθοποιών και οι ποδοσφαιριστές- ηθοποιοί Παύλος Ορκόπουλος,Γιώργος Γεροντιδάκης.Στελέχη της ομάδας των ηθοποιών που παίζει στο πρωτάθλημα Τύπου και κάνει θραύση χρόνια τώρα.
Κάμποσους τους τραυματίσαμε(Χατζή,Καλατζή,Φραγκολιά,Αϊβάζη,Φλεσσόπουλο κ.α.) τους στείλαμε στην κερκίδα,αλλά και πάλι οι υπόλοιποι μας κάνουν τις ζημιές.
Αυτό το Σάββατο οι ηθοποιοί είχαν κρίσιμο ματς για τη βαθμολογία με τη SPORTIME.
Στήσαμε και μεις το κόλπο.Βάζουμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει ανανέωση στη Νοτιγχαμ Φόρεστ με αφορμή ότι δεν πάει καλά τελευταία.Πείθεται(μεγάλη η συμβολή του Γιώργου Χελάκη να τον πείσει-ευχαριστούμε Γιώργο..) και αγόρασε τον Ορκόπουλο.Ετσι μας είπε.Στο προσεχές ματς ,λέει,θα τον βάλει.Τον έχει πάντως εκεί στο Δάσος του Νότιγχαμ και του λέει του Παύλου “μη σταναχωριέσαι,αν δεν σου βγει η προπόνηση θα πρωταγωνιστήσεις στο νέο σήριαλ “Ο Ρομπέν των Δασών στα δίχτυα της Μέγκαν Μάρκλ”…Αλλη(από τη Μέγκαν) που δε θέλει ο Παύλος
Πήραμε το Χρυσοχοϊδη και του είπαμε ότι έχουμε πληροφορίες ότι στους βιασμούς ,σκοτωμούς και θρήνους είναι μπλεγμένος πολύ άσχημα ένας Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος κουβαλάει μέλισσες και τις αμολάει για να τσιμπήσουν κόσμο.Βάλαμε και λίγη σάλτσα ότι μερικές μέλισσες είναι κινέζικες και παράνομες στην Ελλάδα.Πονηρά δεν είπαμε τίποτα άλλο.Και πράγματι ο Χρυσοχοίδης βάζει τα τζίνια της Ασφάλειας τη στήνουν έξω απο τον ΑΝΤΕΝΝΑ και τσακώνουν για μια κατάθεση σαββατιάτικη τον Γεροντιδάκη.Να τον ρωτήσουν για τους βιασμούς,τους σκοτωμούς ,αν οι μέλισσες έχουν ελεγχθεί για κοροναϊό κλπ.

Ο Γεροντιδάκης καθ οδόν για…

Χτυπιόταν αυτός για την αθωότητά του,έλεγε ότι ο κοροναϊός πάει με φίδια και νυχτερίδεδς και οι μέλισσες μόνο μέλι μας δίνουν,αλλά ποιός τον άκουγε…
Ετσι υπολογίζαμε ότι ξεδοντιάσαμε την ομάδα τους.Αμ δε…Εβγαλαν πίσω απο τις κουίντες τον Βασίλη Μίχα,που εμείς νομίζαμε ότι είχε πάει για νέα επεισόδια στη σειρά “Δικαίωση” και έβαλε τρία γκολ.Ετσι οι ηθοποιοί ξανανίκησαν και τα πλάνα μας δεν δικαιώθηκαν…
Ισως μας τιμώρησε ο μεγαλοδύναμος γιατί με αυτό το σμπάρο χτυπήσαμε πισώπλατα και άλλα τρυγόνια….

Ο Γεροντιδάκης στις “Αγριες Μέλισσες”…

Βάλαμε τον πρόεδρο της Λίντς και τηλεφωνούσε συνέχεια στο Χελάκη και τον ρωτούσε δήθεν ποιούς παίκτες να πάρει.Ο καημένος ο Γιώργος έλεγε ονόματα,ρούφαγε ο άλλος τους παίκτες στα τηλέφωνα και ο Γιώργαρος κατέβηκε με μισή ομάδα.Οσο άξιοι και να ήταν έχασαν στο τσακ από το ΑΞΙΟΝ.Εμείς το είχαμε στήσει στο Χ,στείλαμε μια επιταγούλα για τον τερματοφύλακα ,αλλά ο Μπόνης παλιά,πολύ παλιά καραβάνα έκανε ότι δεν είδε την επιταγή και δεν άφηνε τίποτα να περάσει…Κι έτσι ο γιώργαρος και μας βοήθησε και του τη φέραμε.
Κερδισμένος ο Σταματάκος και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.Είχε πείσει τους Αμερικανούς ότι η “Αυγή” αμφισβητεί τη συμφωνία της Βάρκιζας και τώρα στην επέτειο που έρχεται ετοιμάζεται να πάρει τα όπλα.Αφρομή μια δήλωση του Πετρόπουλου της “Αυγής” ότι “έχουμε τον τρόπο να εξουδετερώσουμε όλα τα οπλα της ΓΓΑ με δικά μας όπλα”.Που να καταλάβουν οι Αμερικανοί τι εννοούσε…Ετσι έβαλαν την Τζένεραλ Ελέκτρικ και δεν έδωσε ανταλλακτικά για το …ΒΑΡ(το αντίστοιχο VAR) στο πρωτάθλημα Τύπου,και μέτρησε 2-3 άκυρα γκολ της ΓΓΑ.
Η “Αυγή” τώρα μιλάει με τους δικηγόρους του Νίκου Μερτζάνη,για ένσταση.Εξαλλος ο Μερτζάνης έφυγε απο το γήπεδο γιατί οι διαιτητές χάρισαν 2-3 κόκκινες κάρτες στη NTASKASPRESS,η οποία έκλεψε τη νίκη από τη δική του ομάδα.Η ένσταση δεν έχει τύχη βέβαια γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στην Σακελλαροπούλου να πνίξει το θέμα μη θεωρήσουν οι ξένοι ότι πάμε πάλι για εμφύλιο…
Εμείς είπαμε “συμφωνούμε με τον Κυριάκο”.
Ευχαριστημένοι είμαστε άλλωστε.ΟΙ Atromitistas κέρδισαν την βασική μας αντίπαλο iefimerida,ο Κατσιάδας επανήλθε για καλά στην ομάδα και βάζει συνέχεια γκολ,ο Σιέρρας και ο Πάνου είναι υποψήφιοι για τα όσκαρ των πιο καλών και ήσυχων ντριμπλέρ-κασκαντέρ στις επερχόμενες απονομές,ο Καραγιώργος ,ο Μπάρμπας και ο Κονιτσιώτης πήραν τιμής ένεκεν προσκλήσεις στα καλύτερα θεωρεία-πρώτη θέση για το ριμέϊκ της ταινίας “Κόναν,ο Ελληνας Βάρβαρος”,ο Τριανταφύλλου πίνει κανονικά τα φαρμακάκια του και νομίζει ότι είναι προπονητής-παίκτης,ο Τζιάρος και ο Λατσούνας είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ζιντάν πους τους λέει “βγάζετε μάτια”,όλα καλά…
Y.Γ. Οι “Αγριες Μέλισσες” είναι εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά στον ΑΝΤΕΝΝΑ, ο οποίος δεν μπορεί να τα έχει όλα…γιαυτό κανονίσαμε μια αποβολίτσα και μια …ηττούλα σήμερα απο τον ΑΛΦΑ.Ας τρέχουν στο…ΒΑΡ!

Εσείς τώρα ενημερωμένοι για τα σπουδαία στηθείτε στους δέκτες γιατί έχει και κάποια άλλα καλά ματσάκια.

Κουγιας εναντίον Αλαφούζου στη Λάρισα,όπου ο Κούγιας υπόσχεται να κερδίσει τον ΠΑΟ για να αποδείξει ότι στην πραγματικότητα ο Δώνης έφτιαξε μια ομάδα για να βολέψει το γυιό του Χρήστο…
Εχει ακόμα και Μπάρτσα και Τότεναμ και Μπάγερν…

Ιδού το πρόγραμμα:

14:00 COSMOTE SPORT 2 HD Εσπανιόλ – Μπιλμπάο Ισπανικό Πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο

14:30 ΕΡΤ Play5 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, χορός στον πάγο, ελεύθερο Καλλιτεχνικό πατινάζ

15:00 COSMOTE SPORT 5 HD WRC 2020 Πίστα SS11 St

15:00 ΕΡΤ3 Βέροια – Καβάλα Ελληνικό Πρωτάθλημα Football League Ποδόσφαιρο

15:30 ΕΡΤ Play4 Ηρακλής – Λάρισα Basket League Μπάσκετ

15:30 ΕΡΤ Play3 Ηφαιστος – Λαύριο Basket League Μπάσκετ

15:30 ΕΡΤ Play2 Κολοσσός Ρόδου – Προμηθέας Basket League Μπάσκετ

15:30 ΕΡΤ Play1 Ρέθυμνο – Πανιώνιος Basket League Μπάσκετ

15:45 Eurosport 2 Αυστραλιανό Όπεν Τένις

16:00 Novasports 1HD ΣΠΑΛ – Μπολόνια Ιταλικό πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο

16:25 COSMOTE SPORT 5 HD WRC 2020 Πίστα SS12 La Breole – Selonnet 2 στο Μόντε Κάρλο

16:30 COSMOTE SPORT 9 HD Ουνιόν Βερολίνου – Άουγκσμπουργκ Γερμανικό Πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο

16:30 COSMOTE SPORT 8 HD Φράιμπουργκ – Πάντερμπορν Γερμανικό Πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο

16:30 COSMOTE SPORT 7 HD Βόλφσμπουργκ – Χέρτα Βερολίνου Γερμανικό Πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο

16:30 COSMOTE SPORT 6 HD Γκλάντμπαχ – Μάιντς Γερμανικό Πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο

16:30 COSMOTE SPORT 3 HD Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Λειψία Γερμανικό Πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο

17:00 ONE Channel Σαουθάμπτον – Τότεναμ Κύπελλο ΑγγλίαςΠοδόσφαιρο

17:00 COSMOTE SPORT 2 HD Βαλένθια – Μπαρτσελόνα Ισπανικό Πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο

17:45 ΕΡΤ Sports HD Περιστέρι – ΑΕΚ Basket League Μπάσκετ

18:30 Novasports 3HD Μαρσέιγ – Ανζέ Γαλλικό πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο

19:00 Novasports 1HD Φιορεντίνα – Τζένοα Ιταλικό πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο

19:30 ONE Channel Χαλ – Τσέλσι Κύπελλο Αγγλίας Ποδόσφαιρο

19:30 COSMOTE SPORT 1 HD Μπάγερν Μονάχου – Σάλκε Γερμανικό Πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο

19:30 COSMOTE SPORT 2 HD Αλαβές – Βιγιαρεάλ Ισπανικό Πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο

19:30 ΕΡΤ Play1 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ελεύθερο πρόγραμμα γυναικών Καλλιτεχνικό πατινάζ

19:30 Novasports 2HD ΑΕΛ – Παναθηναϊκός Super League Ποδόσφαιρο

20:00 ΕΡΤ Sports HD Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Τελικός Πόλο

20:45 Novasports 3HD Χεράκλες – Φέγενορντ Ολλανδικό πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο

21:00 Novasports 4HD Μονακό – Στρασβούργο Ποδόσφαιρο

21:30 COSMOTE SPORT 9 HD Κάζαλματζορε – Ιμόκο Κονελιάνο Ιταλικό Πρωτάθλημα Γυναικών Βόλεϊ

21:30 COSMOTE SPORT 6 HD Μπανταλόνα – Σαραγόσα Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας Μπάσκετ

21:45 Novasports 1HD Τορίνο – Αταλάντα Ιταλικό πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο

22:00 COSMOTE SPORT 2 HD Σεβίλλη – Γρανάδα Ισπανικό Πρωτάθλημα Ποδόσφαιρο