Αρχική Αθλητικα Σούπερ μπάλλα στην Ευρώπη-“Ελληνικά” αποτελέσματα.

Σούπερ μπάλλα στην Ευρώπη-“Ελληνικά” αποτελέσματα.

565

Σουπερ ματς στα ευρωπαϊκά κατάμεστα απο κόμσο ευρωπαϊκά σαλόνια.

Στο Μάντσεστερ η Σίτυ προηγήθηκε δυο φορές(Ντε Μπρόϊνε, Ζεσους),αλλά η Λίβερπουλ ισοφάρισε με Ζότα και Μανέ σε ένα χορταστικό σε θέαμα ματς ,στο οποίο δεν έπαιξε ο Τσιμίκας.

Παραμένει για τα επόμενα 6 παιχνίδια η διαφορά του ενός βαθμού για την Σίτι.

Αντίθετα έπαιξε ο Γιαννούλης στη νίκη-ελπίδα της Νοριτς με 2-0 επι της Μπάρνλεϊ.Ο Τζιόλης μπήκε στα τελευταία 5 λεπτά.

Η Γιουνάϊτεντ με προπονητή κοιμισμένο,όπως και η Αρσεναλ ηττήθηκαν.Η πρώτη απο την ουραγό Έβερτον 1-0 και η δευτερη στο γήπεδό της απο την Μπράϊτον με 2-1

Ο Κυριακόπουλος έδωσε ασιστ στο πρωτο γκολ και η Σασουόλο νίκησε 2-1 την ισχυρή Αταλάντα.Σουπε ματς και στη Νάπολι,όπου η τοπική ομάδα ηττήθηκε με 3-2 και χάνει το τρένο του τίτλου.H Inter αν νικησει το ματς λιγότερο περνάει μπροστά μετά το 0-0 της Μίλαν.Ρεάλ,Γιουβέντους και Μπάγερν νίκησαν με μεγάλη δυσκολία.

Η Τραμζονσπορ πηρε πρωταθλημα στην Τουρκία και στο 0-0 εκτός του Σαββατοκυριακου Μπακασετας και Σιωπης ήταν εκτος αποστολής λογω και της Εθνικης.

Παυλιδης και λημνιός σκοραραν αλλά η ομάδα του Λημνιού (Τβέντε)νίκησε και πέρασε στην 4η θέση αφήνοντας την Αλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου στην 5η…

Στην καθ ημάς “ανατολή” οι άθλιες διαιτησίες κάποιων τυχάρπαστων ξένων και Ελλήνων συνεχίζονται και έτσι τα παιχνίδια συνεχίζουν να είναι σχεδόν το ίδιο αναξιόπιστα με την βοήθεια και των κάτω ευρωπαϊκών ραφιών που παίζουν.

Ο Αρης νίκησε την ΑΕΚ με 2-1 στην Αθήνα και ΠΑΣ ΓΙάννινα και Παναθηναίκό έφεραν ισοπαλία 0-0 στα Γιάννενα με μια αστεία αποβολή.

Στην πίσβ σειρά ο Απόλλων νίκησε στην Κρήτη τον ΟΦΗ 2-1,ο Βόλος τη Λαμία 3-0 και ο Ατρόμητος τον Παναιτωλικό με 3-2 στο Αγρίνιο.