Αρχική Αθλητικα Σουπερ Ολυμπιακός-ΠΑΟ,για τα μπάζα πάλι η Μάντσεστερ !..Πάγωσε τη Μπάρτσα ο Δουβίκας!

Σουπερ Ολυμπιακός-ΠΑΟ,για τα μπάζα πάλι η Μάντσεστερ !..Πάγωσε τη Μπάρτσα ο Δουβίκας!

369

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι σουπερ στο μπασκετ και ότι ο ΠΑΟ του μπάσκετ και η Μάντσεστερ (μια είναι) του ποδοσφαίρου είναι για …τα μπάζα!

Σήμερα διαπιστώσαμε ότι ο Ολυμπιακός παραμένει στο ίδιο σουπερ επίπεδο στο μπάσκετ ,ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ γίνεται ευθέως ανταγωιστικός με τον Ολυμπιακό,ότι η Μάντσεστερ παραμένει για τα μπάζα και ότι η Σίτυ έχει …φρένα!

Ο Ολυμπιακός πήγε στο ημίχρονο συντρίβοντας την Μακάμπι 45-29,δηλαδή με 16 πόντους διαφορά στο τουρνουά της Κύπρου.

Στο β ημίχρονο η Μακάμπι τον έφτασε στον πόντο και τελικά ο Ολυμπιακός χάρη σε σουτ του Πήτερς(πρώτος σκόρερ με 21 πόντους) και λάθος της Μακάμπι νίκησε 71-68,δηλ στο β ημιχρονο έβαλε 26 πόντους και δέχθηκε 39!

Ο ΠαναθηναΪκός με νέα εντελώς ομάδα και με τον Σλούκα να έχει θερμή υποδοχή απο 10.000 φιλάθλους στο ΟΑΚΑ(5ο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος) έδειξε ότι φέτος θα είναι ανταγωνιστικός.

Οπως ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 15 πόντους στην αρχή της Μπάγερν του πολυνίκη Πάμπλο Λάσο,η Μπάγερν τον έφτασε στην ισοπαλία στο β ημίχρονο,αλλά και σε αυτό το σημείο ο ΠΑΟ έδειχνε να είναι το αφεντικό.Πράγματι άνετα κέρδισε με 80-73 και όπως και ο Ολυμπιακός πήγαν στους σημερινούς τελικούς με τον Αταμάν να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του Αναντολού  Εφές η οποία κέρδισε στο καλάθι την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς.

Στην Αγγλία η Σίτυ γλεντούσε όπως ήθελε με τη Νότιγχαμ και παίζοντα ςμονότερμα ως το 14 έκανε(Φόντεν-Χάαλαντ) το σκορ 2-0.Στη συνέχεια έδειξε ότι έχει φρένα και τα…πάτησε και η Νότιγχαμ γλίτωσε απο διαφαινόμενο διασυρμό.

Η Μάντσεστερ χωρίς να βλέπεται ούτε αυτή τη φορά κέρδισε με το φτωχό 1-0 και γκολάρα του Μπρούνο Φερνάντεζ εκτός την Μπέρνλι.

Ο Κώστας Δουβίκας πάγωσε το Κάμπ Νου της Βαρκελώνης όταν στο 76 έγραψε το 0-2 στο Μπάρτσα-Θέλτα.

Ομως η Μπάρτσα ξύπνησε και έβαλε 3 γκολ μέχρι τις καθυστερήσεις…