Αρχική Δικαιοσυνη “Εδώ Ντακαπιστάν”! Απίστευτα στημένα “ρεπορτάζ” και αξιωματούχοι άντρακλες που χυδαιολογούν στις κάμερες!Ο...

“Εδώ Ντακαπιστάν”! Απίστευτα στημένα “ρεπορτάζ” και αξιωματούχοι άντρακλες που χυδαιολογούν στις κάμερες!Ο Πρ.Παυλόπουλος πίσω απο το χιονιά!..Βίντεο

1212
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Δ) και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος (Α) παρίστανται σε εκδήλωση για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, στο Μέγαρο Μουσικής, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020. Το πρόγραμμα των επετειακών δράσεων και εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η «Πρωτοβουλία 1821-2021», σε μια ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας, πρέσβεων και εκπροσώπων της επιστημονικής και ακαδημαϊκής κοινότητας. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Είναι ο Προκόπης Παυλόπουλος πίσω απο τον χιονιά που ήρθε στην Ακρόπολη,με στόχο να πλήξει την Κυβέρνηση και την Αικατερίνη του Μεγάρου;Η απάντηση στο τέλος του ρεπορτάζ…

Ξεκινάμε λοιπόν μια εξιστόρηση γεγονότων:

Aπό τον ραδιοτηλεοπτικό αυτό σταθμό περάσαμε και μείναμε τρία χρόνια στην θέση του ερευνητή.Η αντίστροφη μέτρηση για μας άρχισε όταν ανακαλύψαμε το συμβόλαιο αγοράς του σπιτιού μιας δικαστίνας,η οποία χειριζόταν κρίσιμες υποθέσεις ορισμένων πλουσίων.

Κάποιοι εξ αυτών είχαν πλουτίσει όταν Σημίτης,Κόκκαλης και Γιάννος καλούσαν τον ανύποπτο κόσμο να βάλει όλες τις οικονομίες του στο Χρηματιστήριο.Τότε ήρθε και κάποιος γνωστός και μας είπε “αν μου δώσεις 3 εκατομμύρια δραχμές σε ένα μήνα θα σου τα κάνω …45 εκατομμύρια.Τα παίρνεις βάζεις πάλι τα μισά στο Χρηματιστήριο και τα διπλασιάζω σε ένα μήνα” και ούτω καθεξής.Προσποιηθήκαμε ότι θα δεχθούμε και ανακαλύψαμε ότι μέσω μιας (σήμερα)συστημικής τράπεζας θα αγοράζαμε μετοχές “μιας επιχείρησης που ήταν σχετικά άγνωστη ευρύ κοινό και ανερχόμενη”.

Η επιχείρηση ήταν στην πραγματικότητα ένα… οικόπεδο στα δυτικά προάστεια της Αθήνας.Εκεί είχε πεισθεί απο μια συμμορία τραπεζικών,δημοσιογράφων και πολιτικών ένα ευρύ κοινό και έβαζε τις οικονομίες του.Φυσικά δεν βάλαμε ΠΟΤΕ,ούτε μια δραχμή,ούτε ένα ευρώ στο Χρηματιστήριο.

Στενή συγγενής της περι ής ο λόγος  δικαστίνας είχε αναλάβει σε αυτό τον τηλεοπτικό σταθμό ρεπορτάζ με έναν μακαρίτη σήμερα δημοσιογράφο-επιχειρηματία και η εισφορά της ήταν η περίφημη φράση:”σπινιάρει η γάτα στο γιαούρτι”;

Η δικαστίνα πιάστηκε με λογαριασμό σε φορολογικό παράδεισο και δικαιολογήθηκε ότι τον λογαριασμό τον άνοιξε στα πλαίσια ενός εξωσυζυγικού δεσμού με δικηγόρο με τον οποίο πήγε μαζί ερωτικό ταξιδάκι.

Τις ημέρες που τα έλεγε αυτά διάφορα ΜΜΕ με στημένα ρεπορτάζ μιλούσαν για τον δραματικό χωρισμό της απο τον συζυγό της.Τότε  μια γνωστή δημοσιογράφος που διέμενε στο πολυτελές προάστειο και δίπλα στη βίλα της δικαστίνας,επειδή ο συζυγός της ήταν πλούσιος μας διευκόλυνε.Πήγαμε στο σπίτι της και απο εκεί παρατηρούσαμε το διπλανό.Μια χαρά αγκαλίτσες είχε η  περι ής ο λόγος δικαστίνα με τον συζυγό της και ήταν παραμύθι ο δήθεν χωρισμός.

Ετσι βρήκαμε το μπελά μας στον ραδιοτηλεοπτικό αυτό σταθμό και το πράγμα παραέγινε όταν η Ελλάδα βίωσε τη δική της 11η Σεπτεμβρίου.Ηταν το 2004 όταν το Σινούκ έπεσε κοντά στο Αγιο όρος και ενώ ο πατριάρχης Αλεξανδρείας Πέτρος κυπριακής καταγωγής πήγαινε κατευεθείαν στη Μονή Βατοπεδίου,συνοδευόμενος από το οικονομικό του επιτελείο,τον δικηγόρο του.

Εμείς την επομένη της συντριβής κάναμε ένα ζωντανό ρεπορτάζ και είπαμε στον αέρα ότι οι λογιστές του Πατριαρχείου επέστρεφαν άρον-άρον στην Αίγυπτο και καθώς μπήκαν στο αυτοκίνητό τους ,το οποίο είχαν παρκαρισμένο στο αεροδρόμιο του Καϊρου ,εκείνο ανατινάχτηκε.Ο ένας διαμελίστηκε επι τόπου,ο άλλος τραυματίσθηκε βαριά.Η είδηση πνίγηκε παντελώς απο παντού γιατί προφανώς έδεινε άλλες διαστάσεις στην τραγωδία, τα άιτια της οποίας αμφισβητήθηκαν ευθέως και με σοβαρότατα στοιχεία απο την ιατροδικαστίνα κ.Ακριβούση.

Οι συντελεστές αυτού του ρεπορτάζ,στο οποίο επιμείναμε για μερικές ημέρες δεν είχαμε …καλή εξέλιξη στον συγκεκριμένο σταθμό,όλως τυχαίως,βεβαίως-βεβαίως.

Τα θυμηθήκαμε αυτά με αφορμή τα στημένα εν πολλοίς ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών,τα οποία παρουσίασαν ένα χιόνι για παιδικές χαρές(εκτός μικρών εξαιρέσεων)ώς φονική “Μήδεια”που θα σκότωνε όλους τους “δικούς” και μη “δικούς”.

Οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε π.χ. να ψάχνουμε που είναι το αλάτι που παρέλαβαν οι Δήμοι απο την περιφέρεια στο Ολυμπιακό στάδιο τον περασμένο Οκτώβριο για να έχουν στις χιονοπτώσεις.Στη Δήμο της κρατικής τηλεόρασης( Αγίας Παρασκευής) για παράδειγμα ενώ παιδάκια από ενός έτους και πάνω ήταν έξω και κυλιόντουσαν στους δρόμους στο χιόνι δεν είχε εμφανιστεί μηχάνημα αποκατάστασης κυκλοφορίας με αλάτι  μέχρι το βράδυ της Τρίτης έξω απο τον κόσμο Δουκίσσης Πλακεντίας και ο Δήμος αυτός μαζί με άλλους έμειναν χωρίς ρεύμα….δώδεκα ώρες.Διότι την ώρα που τα δίχρονα παιδάκια έπαιζαν έξω,δεν είχαν λέει ,τρόπο να προσεγγίσουν με σουπερ αυτοκίνητα και εκπαιδευμενους που διαθέτουν να κόψουν τα δέντρα που ακουμπούσαν πεσμένα σε καλώδια…

Ο Παύλος Πολλάκης έδωσε μια άλλη διάσταση.Δημοσίευσε το νόμο που προβλέπει υποχρέωση των ιδιωτών που εκμεταλλεύονται το εθνικό δίκτυο των εθνικών οδών να κρατούν με δικά τους μηχανήματα και έξοδα ΣΥΝΕΧΩΣ ανοιχτό το δίκτυο.Ιδιαίτερα όταν είναι χιόνι μιας ημέρας.

Το θέμα είναι τόσο σοβαρό όσο δείχνει ότι η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ που ανήκει σε ιδιώτη κατέθεσε πολλά χρόνια ΜΕΤΑ, αίτημα να λάβει αποζημίωση απο το κράτος διότι έχασε εισπράξεις απο διόδια ,διότι καιρικά φαινόμενα επέβαλαν ελεύθερη διέλευση.Είχαμε δημοσιεύσει προ μερικών μηνών σχετικό ρεπορτάζ που έδειχνε ότι η ιδιωτική αυτή εταιρεία που έχει έσοδα δισεκατομμύρια ευρώ απο το κρατικό ταμείο ζητούσε και επιπλέον δεκαεπτά χιλιάδες ευρώ από το κράτος για τα οχήματα που πέρασαν  χωρίς να πληρώσουν διόδια.

Η Κυβέρνηση διέταξε κλείσιμο των εθνικών οδών και έτσι η ιδιωτική εταιρεία δεν υποχρεώθηκε με δικά της έξοδα και υπαλλήλους της να κρατήσει ανοιχτό το εθνικό δίκτυο.

Το χειρότερο θα έρθει προσεχώς.Αν περάσει καιρός και μιμηθεί την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ θα κάνει αγωγή και θα λέει ότι έχασε έσοδα απο τα διόδια, διότι το κράτος απαγόρευσε τη λειτουργία της !!!Με ένα χιονάκι της πλάκας(αναλογικά με τις προδιαγραφές αυτών των έργων)δυο τρυγόνια!..

Αντί αυτών των ρεπορτάζ διάφορα ΜΜΕ έπαιρναν τους παράδρομους για εντυπωσιακά πλάνα πεσμένων δένδρων που ήταν δουλειά Δήμων και ΔΕΔΔΗΕ.

Παυλος Πολακης(documentonews)

21 hours ago

Τελικά δεν είναι μόνο Ανίκανοι!!
Είναι κυριως στυγνοί υπηρέτες συμφερόντων !!
Ο Χρυσοχοιδης ΕΚΛΕΙΣΕ την Εθνική Οδό(φωτό 1), όχι «για να μη γίνει ατύχημα»,αλλά για να ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ απο Πρόστιμα υψους έως 1.000.000 ευρώ ,όπως ρητά προβλέπεται στο άρθρο 65 του νόμου 4663/2020!!!(φωτό 2-5)
Οι εταιρείες (στη συγκεκριμένη περίπτωση ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ ,ιδιοκτησίας Περιστερη με αντιπρόεδρο τον Γουρζή Μιχάλη πεθερό του Γεραπετριτη) έχουν τSee More

May be an image of text that says 'WhatsApp 15:17 AA 29% taxheaven.gr è TAXHEAVEN Είσοδος Εγγραφή Νόμος 4663/2020' Ιδρυση, λειτουργία και εκμετάλλευση αεροδρομίων επί υδάτινων επιφανειών, ρυθμίσεις μεταφορών και άλλες διατάξεις. Κείμενο νόμου Αποφάσεις νομολογία εγκύκλιοι Σχετικές διατάξεις νόμου Αλλαγές που επέφερε 0 νόμος αυτόςσε άλλους νόμους ΠραατορίαΚιδιναποίη'
May be an image of text
May be an image of text
No photo description available.

 

“Χωρίς ρεύμα και νερό χιλιάδες νοικοκυριά της Αττικής για 24ώρα” ήταν ο τίτλος της κρατικής τηλεόρασης.

Και δείχνει τα σοβαρά προβλήματα απο μη σοβαρή ποσότητα χιονιού για οργανωμένο κράτος.Και με χρονική διάρκεια,ώσπου να βγει ο ήλιος, της πλάκας…

Παράδειγμα: στον πιο κεντρικό δρόμο της Πεντέλης των πλουσίων έπεσε ένα δέντρο.Κακώς το άφησαν όρθιο,αλλά το άφησαν.Η πτώση έκοψε την Πεντέλη στα δυο και το δρόμο προς Νέα Μάκρη-Διόνυσο.Ενας οργανωμένος Δήμος,όπως αυτοδιαφημίζεται ο πλούσιος Δήμος Πεντέλης ,αυτό το δένδρο θα χρειαζόταν μία ώρα να το απομακρύνει και άλλες δυο ώρες το πολύ ο ΔΕΔΔΗΕ να ξανασυνδέσει τα καλώδια της ΔΕΗ.Κι όμως Τετάρτη μεσημέρι με …λιακάδα ακόμα έκοβαν μπροστά στις κάμερες.Ολα κι όλα ηταν 4-5 κομμάτια…Και η κρατική τηλεόραση έλεγε ότι ένας κάτοικος που τραυματίσθηκε απο πτώση στο δρόμο χρειάστηκε να περπατήσει βοηθούμενος μία ώρα για να περάσει στην άλλη πλευρά και μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Γιαυτούς τους,καταφανώς στημένους λόγους κινητοποίησαν το ….Στρατό λέγοντας ότι “η χθεσινή κακοκαιρία ‘ηταν μια απο τις σφοδρότερες των τελευταίων 20 ετών”….

Ποιά κακοκαιρία;Αυτή με τα δίχρονα να παίζουν στους δρόμους ώς αργά τη νύχτα!!!

Για να σκεπαστεί η εγκληματική κρατική λειτουργία κινητοποιήθηκαν τα ΜΜΕ.

Και εκτός απο τους πεσμένους στα γόνατα ,χάριν εντυπωσιασμού ρεπόρτερς,επιστρατεύθηκε και ο αξιωματικός του Πυροσβεστικού.

Εκείνος, ως να είχε ένα μήνα να κοιμηθεί,αν και το χιόνι δεν είχε κλείσει 24ωρο στο δρόμο ,δεν είχε το μυαλό να κρύψει την πνευματική γύμνια και στην κάμερα εκστόμισε νομίζοντας ότι δεν ακούγεται “γ…ώ το …Θεό”.

Ο άντρακλας!!!Εχουμε πολλούς τέτοιους.Μέσα σε ένα δίμηνο λοκντάουν ,λέει,καταγγέλθηκαν 1762 περιστατικά οικογενειακής βίας,όπου άντρακλες…” γ… και δέρνουν”!

Γίνονται και στο Μπαγκλαντές και στην Ινδία…

Και εκεί έχουν αρχές και προέδρους ευαίσθητους….Οπως η δική μας που παίζει με το γατάκι της μπροστά στις κάμερες. Ο Πατέρας ήταν του Δημοσίου μισθού…Η ίδια του Δημοσίου μισθού…Ο Πρωθυπουργός που την διόρισε(εξέλεξε ντεεε…) ζάμπλουτος με….βίλα λένε και στο….Λυκαβηττό και καφέ στο “Ντακαπιστάν”…

Η Αντιπολίτευση μίλησε σε όλους τους τόνους για κράτος-μαϊμού.Ακόμα και η Φώφη του ΠΑΣΟΚ…

Δεν αναφερόμαστε στο συγκεκριμένο ρεπόρτερ και σταθμό ονομαστικά.Γιατί στο ίδιο καζάνι βράζουν και τα άλλα και όχι εξαιτίας των ρεπόρτερς,αλλα απο ΕΚΒΙΑΣΜΟ των ιδιοκτητών.

Πριν λίγα χρόνια  κατηγόρησαν το Σπύρο Χαριτάτο για στημένο ρεπορτάζ.Του δωσαμε -τότε-στοιχεία για εμπλοκή και πολιτικών σε συστηματικά στημένα ρεπορτάζ ραδιοτηλεοπτικών σταθμών και φυσικά τον αγκάλιασαν αμέσως ΟΛΟΙ οι κατήγοροι για να μην ανοίξει φάκελλος…

Παράδειγμα στημένων: Ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν ο εμπνευστής του νόμου για βασικό μέτοχο και χτύπημα νταβατζήδων και διαπλοκής.Μέχρι και σήμερα,ενώ δεν είναι πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο Αλαφουζέϊκο ,βάλλεται σχεδόν κάθε εβδομάδα.Τελευταία επειδή ,αντί να παίζει με τη γάτα του ,μίλησε δημόσια και μάλιστα στην Κρήτη για τα εθνικά θέματα και υπενθύμισε τις εθνικές κόκκινες γραμμές στις διερευνητικές,στη Χάγη κλπ

Αυτό όμως θέμα επόμενου αυριανού ρεπορτάζ που θα δείχνει πως καλλιεργείται και σε ελληνικά ΜΜΕ ο μύθος της δήθεν πανίσχυρης Τουρκίας.Αυτής ντεεε που αγόρασε τον…αστέρα Βουλιαγμένης και μας διδάσκει τηλε-πολιτισμό,κυρίως απο το Αλαφουζέϊκο…

Απο εκεί περιμένουμε επόμενο ρεπορτάζ ,το οποίο θα αποκαλύπτει ότι πίσω απο τον χιονιά αυτό βρίσκεται ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος προσπαθεί να πλήξει τη “γάτα Κατερίνα” και τον Κυριάκο…

Δείτε και ακούστε στη συνέχεια στο βίντεο τον Υπουργό Λιβάνιο να επιβεβαιώνει τα στημένα ρεπορτάζ  στην κρατική τηλεόραση(άρα παρέλκει κάθε ονομαστική αναφορά σε ένα ιδιωτικό…)χαρακτηρίζοντας “βλάκα” αυτόν που στην κρατική τηλεόραση έγραψε σε χαρτί πως θέλει η κυβέρνηση να γίνονται τα ρεπορτάζ…

Αν η Νέα Δημοκρατία ήταν κυβέρνηση θα είχε καλέσει φυσικά τον Εισαγγελέα και για τον βλάκα και για τον υπουργό…