Αρχική Ελλαδα Τα 10 δις των Ελλήνων πολιτικών,τα 30 εκατομ των μαρτύρων της ΝΟΒΑΡΤΙΣ,τα...

Τα 10 δις των Ελλήνων πολιτικών,τα 30 εκατομ των μαρτύρων της ΝΟΒΑΡΤΙΣ,τα δυο δις-μαϊμού,ο Πρετεντέρης,ο Παυλόπουλος,ο Καποδίστριας και ο Λιγνάδης της εξουσίας!..

1914

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πολλά τα λεφτά ,λένε, για την αποζημίωση που δίδεται με δικαστική απόφαση στην οικογένεια ενός 29χρονου, ο οποίος πνίγηκε επειδή η Αστυνομία,η Περιφέρεια Αττικής και γενικά το κράτος δεν έκλεισε τον δρόμο που είχε κατασκευαστεί πάνω σε κοίτη ξεροπόταμου.Τα νερά της έντονης βροχής κατέβασαν χώματα,πέτρες και ό,τι άλλο βρήκαν και έπνιξαν τον 29χρονο.

Το δικαστήριο έδωσε στην οικογένεια 270.000 ευρώ,το Δημόσιο θα κάνει έφεση και η υπόθεση θα κριθεί στο Διοικητικό Εφετείο.Ο δικηγόρος της οικογένειας Πάνος Μπιτσαξής είπε ότι είναι πρώτη φορά που η Δικαιοσύνη αναγνωρίζει τόσο τεκμηριωμένα την ευθύνη του Κράτους.

Την ίδια ώρα άλλα ΜΜΕ,ασχολούνται με πολιτικούς και με χρήματα από μίζες ή από …προσφορά στη Δικαιοσύνη.Και εκεί θα δείτε ότι τα ποσά δεν έχουν σχέση με αυτά τα “ψιλά” που δίδονται για το νεκρό της Μάνδρας,για την οποία ακολουθούν και άλλες αγωγές.Οπως και για το Μάτι κλπ

Στο κρατικό κανάλι ο Υπουργός Αδωνης Γεωργιάδης λέει ότι κουράστηκε να είναι όμηρος της Δικαιοσύνης,η οποία τον ψάχνει 5-6 χρόνια(τα δυο επι Νέας Δημοκρατίας…)αυτόν και άλλους 5-6 πρωτοκλασσάτους πολιτικούς για το αν πήραν η δεν πήραν χρήματα στο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.Επιτέθηκε επίσης κατά του “καραμανλικού” δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη γιατί με το άρθρο του παρήγαγε πρωτοσέλδιο της “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” με τίτλο “ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” και αναφέρεται σε κυνικούς πολιτικούς που μπήκαν σε αυτή.

Δεν αναφέρεται στην τελευταία “μεταγραφή” από το σημιτικό μπλοκ του Γκίκα Χαρδούβελη.Του συμβούλου του Κ. Σημίτη τον οποίο έβαλε ο Κυριάκος στην κρατική κερδοφόρα Τράπεζα ,η οποία ξεπούλησε την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ με την οποία το κέρδος τριμήνου του 2021 έφτανε κάπου στο ένα δις.Την ξεπουλούν περίπου στο 1/5 των κερδών του τριμήνου του 2021!!!Και την αγοράζει κάποια εταιρεία με…δανεικά από άλλη ελληνική τράπεζα!Είναι ο ίδιος Γκίκας που είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα για το αν νόμιμα ή όχι έβγαλε στο εξωτερικό .

ΔΕΚΑ(10)ΔΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

Το Μάρτιο του 2015 η Realnews δημοσίευσε ρεπορτάζ ,σύμφωνα με το οποίο βρίσκονται «στο μικροσκόπιο των Αρχών καταθέσεις πολιτικών στο εξωτερικό ύψους πάνω από 10 δισ. ευρώ που δεν έχουν δηλωθεί».

Για το δημοσίευμα της Real News που κάνει λόγο για εισαγγελική έρευνα εις βάρος του ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης δήλωσε τα εξής:
«Σε σχέση με την υποτιθέμενη παράλειψη υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες εκ μέρους μου, την οποία πληροφορούμαι από τον Τύπο, δηλώνω τα κάτωθι:
Α) Τα επίμαχα ποσά είναι πλήρως φορολογημένα και αφορούν έσοδα από πολυετή μισθωτή εργασία δική μου και της συζύγου μου. Υπάρχει πλήρης τεκμηρίωση βάσει των φορολογικών δηλώσεων και βρίσκονται σε καταθέσεις και λογαριασμούς που διατηρούσα στο εξωτερικό λόγω της εκεί πολυετούς έμμισθης προϋπηρεσίας μου.
Β) Τα χρήματα αυτά, στο σύνολό τους, περιλαμβάνονται στη δήλωση Πόθεν Εσχες του 2014, την οποία υπέβαλα το Σεπτέμβριο του έτους αυτού, ως υπουργός Οικονομικών.
Γ) Τα χρήματα αυτά εστάλησαν σε περίοδο κατά την οποία δεν υπηρετούσα σε δημόσια θέση και δεν είχα υποχρέωση προς υποβολή δήλωσης Πόθεν Έσχες.
Δ) Τέλος, τα τελευταία χρόνια, τα ίδια ποσά και φορολογικά στοιχεία δηλώνω ετησίως και στις αμερικανικές φορολογικές αρχές βάσει της εκεί νομοθεσίας (FBAR)».

Ολα καλά δηλαδή και καθαρός ο κύριος Γκίκας.

Τα άλλα 10 δις των πολιτικών τι απέγιναν;Που είναι η δικαστική έρευνα;Προφανώς μπήκε στο αρχείο,αν κρίνουμε από το γεγονός ότι κανείς πολιτικός δεν βγαίνει στα ΜΜΕ να δηλώσει όμηρος ερευνών από το 2015…

Από το 2000 και μετά πρωθυπουργοί στην Ελλάδα ήταν οι κ.κ.Σημίτης,Καραμανλής,Παπανδρέου,Παπαδήμος,Σαμαράς ,Τσίπρας και Μητσοτάκης.

Αρθρογράφος και βασικό στέλεχος του Ομίλου Λαμπράκη,τώρα Μαρινάκη ήταν και είναι ο Γιάννης Πρετεντέρης.Κάτω με το σκάφος και με τον Αδωνη,κάπου στη Μύκονο…

Στο σημερινό του άρθρο στα ΝΕΑ βρίσκεται σε τυχαίο συντονισμό με τον Αδωνη Γεωργιάδη και γράφει αγανακτισμένα για το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Αγανακτεί γιατί η ελληνική Δικαιοσύνη δεν κάνει το απλό.Πολύ απλό.Το Follow the money.Να ακολουθήσει δηλαδή στις έρευνες το χρήμα και να βρεί λαυράκια.

Από το άρθρο του μαθαίνουμε ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες του σκανδάλου ΝΟΒΑΡΤΙΣ εισέπραξαν 30 εκατομμύρια δολλάρια από τις αμερικανικές αρχές ως αμοιβή για τις μαρτυρίες τους.Με αυτές οι αμερικάνικες αρχές έκαναν τον γερμανικό κολοσσό της Υγείας να ομολογήσει ότι κέρδιζε τις αγορές δίνοντας μίζες και βγάζοντας δις.Εκαναν συμβιβασμό μαζί του και όχι μόνο πήραν τεράστιο ποσό αποζημίωσης,αλλά και έβγαλαν από την κορυφαία θέση της αγοράς τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Ο Γ.Πρετεντέρης γράφει ότι αυτά τα 30 εκατομμύρια μοιράστηκαν σε δικηγόρους,δημοσιογράφους και πολιτικούς με σαφή υπαινιγμό για την Ελλάδα.Και γράφει ότι πρέπει η Δικαιοσύνη να ακολουθήσει το χρήμα αυτό για να βρεί ποιοί πήραν τα λεφτά και έτσι να βρεί και αν οι μάρτυρες αυτοί είναι τα ίδια πρόσωπα με αυτά που καταθέτουν στην Ελλάδα και μια συνταξιούχος εισαγγελέας πριν βγει στη σύνταξη υπέβαλε πρόταση να πάψουν να είναι προστατευόμενοι στην Ελλάδα.

Ο Γ.Πρετεντέρης γράφει ότι είναι παράνομο να είναι προστατευόμενοι σε δυο χώρες.

Δηλώνοντας ότι εμείς δεν πήραμε και εξουσιοδοτούμε σε άνοιγμα κάθε (ανύπαρκτου,ούτως η άλλως)λογαριασμού μας υποβάλουμε και δυο ερωτήματα:

Είναι παράνομο με βάση τον ελληνικό νόμο,αυτό που δεν έχει μέχρι τώρα προστατεύσει κανέναν απολύτως τέτοιο μάρτυρα,ενώ θα έπρεπε;

Η μήπως με αυτό τον τελευταίο που ψηφίστηκε λίγο πριν δοθούν οι πίνακες της Εθνικής πινακοθήκης και αναφέρεται στα μυστικά κονδύλια;

Σε κάθε περίπτωση ο Γ.Πρετεντέρης αναφέρεται στους 6 πολιτικούς που ζητούν να μάθουν ποιοί είναι οι διώκτες τους ώστε να τους κυνηγήσουν για συκοφαντία.

Και γράφει ότι αυτό είναι εύκολο με βάση το “ακολουθήστε το χρήμα”.

Ο Αδωνης Γεωργιάδης από την πλευρά του δήλωσε ότι αναγνωρίζει πως οι πολιτικοί πρέπει να πιέζονται περισσότερο για να δίνουν εξηγήσεις κλπ.

Δεν αναφερόμαστε τυχαία στην συμβουλή Πρετεντέρη να ακολουθήσουμε το χρήμα.

Ούτε τυχαία αναφέραμε τα ονόματα των πρωθυπουργών της τελευταίας 20ετίας.

Μέσα στη λίστα Λαγκάρντ,εκτός απο ονόματα επιχειρηματιών,δημοσιογράφων,πολιτικών ,υπάρχει και ένα όνομα ίδιο μετο όνομα πρώην πρωθυπουργού.Δίπλα τυ επταψήφιος αριθμός χρημάτων.Ενας πρώην υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μας είπε ότι δεν είναι αυτός που έχει ίδιο όνομα.

Να ακολουθήσουμε το χρήμα και σε αυτή την περίπτωση μια και δεν υπάρχει δήλωση του εν λόγω ότι δεν είναι ο ίδιος ή ότι τα χρήματα είναι δηλωμένα και νόμιμα;

Στα 10 δις της της εφημερίδας ΡΕΑΛ απαίτησε κανείς να ακολουθηθεί το χρήμα;

Πρόσφερε το κράτος καθεστώς προστασίας μάρτυρα σε κάποιον τραπεζικό(φαλσιανί ή άλλον) να δώσει στοιχεία για τα 10 δις των ελλήνων πολιτικών,για τα οποία υπήρξε εισαγγελική έρευνα κατά την εφημερίδα;

Ο πρώην Εισαγγελέας Νικολούδης που είχε ορισθεί αρμόδιος Υφυπουργός για τα χρήματα αυτά έφυγε στον πρώτο ανασχηματισμό.Γιατί;Ο ίδιος γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις για όσα έμαθε και είδε;

Στο προηγούμενο πρώτο θέμα μας σε αυτή εδώ την έπαλξη αναφερόμαστε σε δυο γυναίκες που βρήκαν στο λογαριασμό τους απο ένα δις δολλάρια και ευρώ.Η μία σε αμερικάνικη Τράπεζα.Εκεί οι αρχές δηλώνουν ότι “ακολουθούν το χρήμα” για να βρουν αν και ποιά κόλπα η “λάθη” έκανε η Τράπεζα και τι μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτό.

Στην Ελλάδα η κυρία είναι αντίδικος ενός κουμπάρου πανίσχυρου υπουργού της σημερινής κυβέρνησης και φίλου και άλλων υπουργών.Της έδωσαν χαρτί ότι ο λογαριασμός της είναι δεσμευμένος στο ύψος του ενός δις εκατό χιλιάδων λιρών Αγγλίας στην Πειραιώς.Αυτή των κομματικών δανείων.Τον Δεκέμβριο του 2017.Θα ακολουθήσουν και εδώ το χρήμα στην Τράπεζα οι αρχές για να βρούν αν και τι κρύβεται πσίω από αυτό το χαρτί που έδωσαν στην κυρία χωρίς να έχει ένα δις;

Οχι βέβαια…

Συμπερασματικά: ακολουθούμε το χρήμα για να προστατεύουμε πολιτικούς,όχι για να τους πιάσουμε στα πράσα…

Αυτή είναι η Ελλάδα,αυτή ήταν πάντα.Κατάργησε τη βασιλεία και σωστά,αλλά δημιούργησε ένα καθεστώς ,στο οποίο κυβερνούν καμιά 10αριά οικογένειες.και κυβερνούν εκβιαζόμενοι απο το εξωτερικό και το εσωτερικό.Από τέτοια “συκοφαντία” αθωώθηκε ο δημιουργός της λίστας Λαγκάρντ Φαλσιανί και αναφερόταν στον θηριώδη λογαριασμό των 560 εκατομμυρίων ευρώ  της λίστας.

Εκεί κανείς Πρετεντέρης δεν ζήτησε να ακολουθήσουμε το χρήμα να βρούμε αν όλα αυτά ανήκουν σε μια άγνωστη Μαριώ,όπως δηλώνεται ή αν και ποιοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι μπορεί να κρύβονται.

Με τις μίζες και τα 10 δις των πολιτικών που γράφει η ΡΕΑΛ εκβιάζονται προφανώς πολλοί πολιτικοί μας για να κάνουν τα χατήρια και περνούν ζωή χαρισάμενη.

 

Ετσι ξεκίνησε η Ελλάδα,έστι συνεχίζει,δυστυχώς.Για το ξεκίνημά της και την δολοφονία του πρώτου Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Πορκόπης Παυλόπουλος,έκανε μια ομιλία στη Λευκάδα και μίλησε και για εκτός Ελλάδας,εκβιαστές και “προστάτες” πολιτικών και…δολοφόνων.Ιδού η περικοπή:

“Συμπερασματικώς, ο Ιωάννης Καποδίστριας αφιέρωσε, κυριολεκτικώς, τον
εαυτό του στον ιερό σκοπό της δημιουργίας, εκ του μηδενός, σύγχρονου
Ελληνικού Κράτους, βάζοντας τις βάσεις για μιαν Ελλάδα αντάξια του
παρελθόντος της αλλά και της προοπτικής της. Ακαταπόνητος και
αποφασιστικός, εργάσθηκε «με λογισμό και μ’ όνειρο», για να θυμηθούμε τον
στίχο του Διονυσίου Σολωμού στους «Ελεύθερους Πολιορκημένους». Μόλις
τριάμισι χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, στις 27 Σεπτεμβρίου
του 1831, η δολοφονία του στο Ναύπλιο, καθαρώς πολιτική δολοφονία, από
τον Κωνσταντίνο και τον Γιώργο Μαυρομιχάλη –και εκείνους βεβαίως που
κρύβονταν πίσω τους, ως ηθικοί αυτουργοί, εντός και εκτός Ελλάδας- έβαλε
θλιβερό τέλος στο μεγαλόπνοο έργο του και βύθισε τον Ελληνικό Λαό σε βαρύ πένθος. Εάν δεν είχε δολοφονηθεί ο Ιωάννης Καποδίστριας και, επέκεινα, εάν
είχε ολοκληρώσει την θητεία του και το έργο του, μάλλον η Ελλάδα δεν θα είχε
καταλήξει να δεχθεί το καθεστώς μοναρχίας που εγκαθιδρύθηκε με την
έλευση του Όθωνος…”

Ύστερα ήρθαν οι Γερμανοί…Η ΖΗΜΕΝΣ,επι Βουλπιώτη,γαμπρού του Φον Ζήμενς που έδινε μίζες στους πολιτικούς…Η ΝΟΒΑΡΤΙΣ.Αυτή είναι τώρα στην επικαιρότητα και η Δικαιοσύνη πιέζεται να “βγουν οι κουκούλες” από το Συμβούλιο του Αρείου Πάγου,ώστε να βγουν λάδι όλοι οι πολιτικοί,δημοσιογράφοι και γιατροί του σκανδάλου…

ΥΓ Και για άλλους βιασμούς ασκήθηκε δίωξη για τον Λιγνάδη,τον επίλεκτο της εξουσίας αυτής…Και δεν έχει ακόμα ανοίξει ο φάκελος Αρσάκειο…