Αρχική Ελλαδα Τα σούργελα στο Μεγαρο και το κράτος μπανανία που πήρε,λέει,εύσημα γιατί έγινε,λέει,κράτος...

Τα σούργελα στο Μεγαρο και το κράτος μπανανία που πήρε,λέει,εύσημα γιατί έγινε,λέει,κράτος Δικαίου και το έμαθαν 922 άτομα!..

40

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Επικεντρωθήκαμε στη γιορτή της Δημοκρατίας καθώς συμπληρώθηκαν 50 ακριβώς χρόνια από την εν ψυχρώ προδοσία της Κύπρου.Από τότε δηλαδή που βρέθηκαν Ελληνες για:

1)να κάνουν την απίστευτη προβοκάτσια με το πραξικόπημα.Αυτή την προβοκάτσια θα την έκαναν είτε πράκτορες ξένων υπηρεσιών,είτε ηλίθιοι,είτε ένα μίγμα απο αυτές τις δυο κατηγορίες,

2)να καλέσουν τις εγγυήτριες δυνάμεις να εισβάλλουν στην Κύπρο γνωρίζοντας ότι αυτό θα το πράξει μόνο η Τουρκία για να διχοτομήσει την Κύπρο,αφού αυτό βόλευε τους Αμερικανούς που δεν είχαν ως τότε “πόδι” στην Κύπρο και μέσω της Τουρκίας θα είχαν στο 1/3.Βόλευε και τους Εγγλέζους και τους Σοβιετικούς,αφού μέσω του ιδιότυπου πολιτικού εκλησιαστικού καθεστώτος Μακαρίου θα είχαν ένα,πιο περιορισμένο μεν,αλλά σταθερό πόδι στην ευρισκόμενη εκτός συμφωνίας της Γιάλτας νήσο-βάση στην περιοχή των πετρελαίων.

3)να θυσιάσουν Ελληνες στην άνιση μάχη,η οποία σε κάθε περίπτωση μόνο την Ελλάδα δεν συνέφερε στην τελική έκβαση.

Το γεγονός ότι ο φάκελλος της Κύπρου δεν άνοιξε ποτέ και δεν θα ανοίξει στα υπόλοιπα 50 χρόνια επιβεβαιώνει τις προδοτικές προβοκάτσιες.

Την ημέρα της τραγωδίας,την μετέτρεψε η εξουσιαστική ελίτ των 50 οικογενειών που κυβερνούν την Ελλάδα από το 1821 σε ημέρα…γιορτής!Διότι μέσα από την τραγωδία που προκάλεσαν τα εγκληματικά ανθρωπόμορφα πρακτόρια και εισπρακτόρια της Χούντας επανήλθε η ΙΔΙΑ ελίτ για να συνεχίσει από εκεί ακριβώς που είχε μείνει πριν το πραξικόπημα των ηλιθιοπρακτόρων.

Στα 50 χρόνια μας έλαχε στο προεδρικό Μέγαρο η κόρη του ενός εκ των δικαστών που έγραψαν την ιστορία και τον επίλογο του τεράστιου σκανδάλου Κοσκωτά.

Βάλτε και δείτε και ακούστε στο διαδίκτυο την συνέντευξη που παραχώρησε στον κήπο του προεδρικού Μεγάρου σε δημοσιογράφο ,του οποίου το δυνατό σημείο δεν είναι ακριβώς το…στόμα του!

Θα ήταν πολύτιμη βοήθεια σε μας αν κάποιος μελετώντας τη γλώσσα του σώματος υπολόγιζε πόσες φορές στο δευτερόλεπτο ανοιγόκλεινε η προεδρίνα κόρη τα μάτια της.

Υστερα μελετήστε και εσείς ποιά άτομα έχουν το …χάρισμα να μην κοιτούν σταθερά τον συνομιλητή ή την κάμερα ή τον…ανακριτή-δημοσιογράφο(τρομάρα τους…)και να ανοιγοκλείνουν τα μάτια με ταχύτητα φωτός…

Σε άλλο κανάλι λάβαμε μαθήματα κράτους Δικαίου και δημοκρατίας από τον Υπουργό Δικαιοσύνης.

Πανηγύρισε για 3 λόγους:

1)για το γέμισμα των φυλακών,όχι των σχολείων!..Είπε υπερηφάνως ότι με το νέο νόμο του μπήκαν πολλοί στις φυλακές…

2)για τα εύσημα που πήρε η Ελλάδα για τις προσπάθειές της να γίνει κράτος Δικαίου από τον ΟΟΣΑ

3)για τα εύσημα που πήρε η Ελλάδα για τον ίδιο λόγο από την Ευρωπαίκή Ενωση.

Χαρήκαμε που το ακούσαμε και σκεφτήκαμε τη μαύρη μας την τύφλα καθώς εμείς δεν τα είχαμε προσέξει τα δυο τελευταία επιτέυγματα.

Πήραμε το κομπιούτερ και πατήσαμε “εύσημα στην Ελλάδα από τον ΟΟΣΑ για το κράτος Δικαίου”

Θα βρείτε τρια κείμενα μόνο.

1)Την ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης στις 26/6/24 που αυτοπαινεύεται

2)δημοσίευμα του κρατικού Αθηναϊκού πρακτορείου ειδήσεων για τον ίδιο λόγο,αλλά που έχει και ναι μεν αλλά…

3)αναδημοσίευση του κειμένου του ΚΡΑΤΙΚΟΥ Αθηναϊκού Πρακτορείου από ένα σάϊτ που δεν γνωρίζαμε εμείς ότι λειτουργεί…

Και για ποιό ακριβώς λόγο δόθηκαν τα εύσημα αυτά;

Για ένα μέτρο που αφορά τα σχετικά με τον ανταγωνισμό πολυεθνικών εταιρειών με δωροδοκίες κλπ Δηλαδή πιάσε τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ και τη ΖΗΜΕΝΣ και κούρεψε…

Κανένα άλλο δημοσίευμα δεν βρήκαμε εμείς οι κακοί ερευντητές…Εσείς ίσως βρείτε…Δοκιμάστε και διαψεύστε μας…

Υστερα ψάξαμε τα “εύσημα” απο την Ευρωπαίκή Ενωση.

Πατήσαμε “ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τα εύσημα στην Ελλάδα για κράτος Δικαίου από την ευρωπαίκή ενωση”.

Δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση.Αλλά μια δημοσίευση στη σελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης από τον ίδιο τον Υπουργό,την οποία διάβασαν όλα κι όλα 922 άτομα,ίσως υπάλληλοι κλπ.Παρουσιαζεται ως δήλωση του Υπουργού Δικαιοσύνης…

Ενας αυτοέπαινος είναι ουσιαστικά και φαίνεται πως δεν είμαστε καλοί στην έρευνα γιατί όσο και αν ψάξαμε δεν βρήκαμε αναδημοσίευση αυτής της δήλωσης ούτε σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ…

Τα “εύσημα” αυτά αποτυπώνονται στα ΝΕΑ,μια εφημερίδα εντελώς φιλική προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γιώργο Φλωρίδη,τον οποίο συχνά-πυκνά υμνεί ο εικονιζόμενος με τον Αδωνη Γιάννης Πρετεντέρης.

 

Δείτε το πρωτοσέλιδο χαστούκι από την Ευρωπαϊκή ενωση για τη διαφθορά,υπ αριθμ 1 προβλημα και τη μπανανία που πανηγυρίζει γιατί βάζει φυλακή την θεία Κοντύλω επειδή είπε κοντή και χοντρή τη θεία Αμερσούδα:

Από την γιορτή της δημοκρατίας περισσότερο εντυπωσίασε η δημόσια κριτική όχι σε εμπνευσμένους λόγους πολιτικών η πνευματικών ανθρώπων,αλλά στα…φορέματα,3-4 εκ των οποίων φορούσαν δημοσιογράφοι και η μία μεγάλου καναλιού απέσπασε σχόλιο ότι προέρχεται από κολλεξιόν της Ανω Πεσκανδρίτσας…Αλλη μία ότι μοιάζει με τα παλαιά σεντόνια με τα οποία οδηγούνταιν…μοιχοί στο αυτόφωτο ποινικό δικαστήριο…

Υστερα γυρίσαμε το βλέμμα στην δικαστική επικαιρότητα,αυτή για την οποία (θα θέλαμε αλλά δεν…)τα εύσημα.

Διεξάγεται η δίκη για τους 104 νεκρούς στο Μάτι…Κάποιοι δημοσιογράφοι αναφέρονται στις δραματικές συνθήκες θανάτου θυμάτων. Ουδείς ανακάλυψε το …δημοσιευμένο έγγραφο του Πυροσβεστικού Σώματος το οποιο εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2022  επι Κυριάκου Μητσοτάκη και το οποίο αξιοποίησε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Το προσκόμισε στις δίκες για το Μάτι και υποστηριζει ότι όπως προκύπτει από το έγγραφο αυτό “…Στην υπο κρίση περίπτωση (σ.σ. εννοεί την πυρκαϊά στο Μάτι),όπως προκύπτει απο τα πραγματικά περιστατικά που βεβαιώνονται στο υπ αριθμ 67489Φ.109.1/26-10/2022 έγγραφο απόψεων του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος,συντρέχει περίπτωση συνυπαιτιότητας της αποβιωσάσης συγγενούς των αντιδίκων σε ποσοστό 95%.”

Εφταιγε το θύμα!Διότι είχαν ληφθεί ολα τα απαραίτητα μέτρα και το θύμα,όπως προφανώς και τα άλλα 103 δεν τα εφάρμοσαν!!!

Κράτος Δικαίου 2024…

Σε άλλη δικαστική αίθουσα διεξάγεται η δίκη για τη δολοφονία του  δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ,επι ημερών Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη δικαστική αίθουσα η εισαγγελέας αποκάλυψε ότι εξαφανίστηκε λόγω…βλάβης απο τη δικογραφία υλικό με συνομιλίες και επαφές του δολοφονημένου και ανάμεσα σε αυτές με το…Μαξίμου του Κυριάκου.

Κανονικά θα έπρεπε η Αντιπολίτευση να χαλάσει τον κόσμο για την προφανή κουκούλα.

Βρήκαμε μονο μια δήλωση στελέχους της Νέας Αριστεράς(Ηλιόπουλος)που λέει ότι η κυβέρνηση έχει παραδοθεί στο οργανωμένο έγκλημα.

Αλλά και ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Newsbreak.gr το οποίο ανοίγει όχι μονο νέους ορίζοντες,αλλα και μάτια.

Δείτε το:

“…Όπως προκύπτει από τα στοιχεία αυτά, η εταιρεία VODAFONE την περίοδο Μάρτιος – Απρίλιος του 2016 φαίνεται να άνοιξε ΠΑΡΑΝΟΜΑ τη γραμμή του κινητού τηλεφώνου του δολοφονημένου το 2021 δημοσιογράφου, προκειμένου η ΕΥΠ να παρακολουθεί τις συνομιλίες του.

Την περίοδο εκείνη έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 800 συνομιλίες και sms του Γ. Καραϊβάζ.

Τον Σεπτέμβριο του 2016 η τηλεφωνική συσκευή του τέθηκε σε νόμιμη επισύνδεση για λόγους δήθεν «εθνικής ασφαλείας» με την υπ’ αριθμ. 5456/19-9-2016 διάταξη του εισαγγελέα της ΕΥΠ, η οποία εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμ. 5791/19-9-2016 διάταξη του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών. Οι εν λόγω διατάξεις είχαν ισχύ αποκλειστικά για διάστημα δύο μηνών, έληγαν δηλαδή στις 19 Νοεμβρίου 2016. Ωστόσο, από τα έγγραφα της σχετικής δικογραφίας αποδεικνύεται, ότι η VODAFONE άφησε ανοιχτή τη γραμμή, ώστε ο δημοσιογράφος να παρακολουθείται παράνομα έως τον Δεκέμβριο του 2016. Το διάστημα αυτό προκύπτει πως έχουν καταγραφεί παράνομα ακόμη 2.000 τηλεφωνικές συνομιλίες και sms του Γιώργου Καραϊβάζ.

Το newsbreak.gr φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας τρία έγγραφα ντοκουμέντα, τα οποία αποδεικνύουν την αξιοπιστία της έρευνάς μας.

· Το πρώτο αφορά στη διάταξη του εισαγγελέα της ΕΥΠ για τη νόμιμη καταγραφή των τηλεφωνικών συνομιλιών του δημοσιογράφου αποκλειστικά για το διάστημα 19 Σεπτεμβρίου 2016 – 19 Νοεμβρίου 2016.

· Το δεύτερο έγγραφο αποδεικνύει ότι η VODAFONE, σε αγαστή συνεργασία με την ΕΥΠ, υπέκλεπτε παράνομα τις τηλεφωνικές συνομιλίες του δημοσιογράφου τουλάχιστον πέντε μήνες νωρίτερα, δηλαδή από τον Απρίλιο του 2016.

· Το τρίτο έγγραφο αποδεικνύει ότι η VODAFONE, σε συνεννόηση με την ΕΥΠ, συνέχιζε να υποκλέπτει παράνομα τις συνομιλίες του Καραϊβάζ μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2016.

Η VODAFONE σιωπά

Το newsbreak.gr ήρθε σε επικοινωνία με το αρμόδιο γραφείο της VODAFONE την περασμένη Πέμπτη 18 Ιουλίου και στη συνέχεια απέστειλε δύο email ζητώντας, στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, την απάντησή της για το σκάνδαλο των παράνομων υποκλοπών. Μέχρι σήμερα η εταιρεία δεν έχει απαντήσει…

Την ίδια ώρα συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη των αδελφών Σ.Λ. και Γ. Λ. που κατηγορούνται ως οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας (συμβόλαιο θανάτου) του Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, τον Απρίλιο του 2021.

Ο ηθικός αυτουργός δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί. Ωστόσο, πηγές που έχουν γνώση της υπόθεσης, υποστηρίζουν ότι η τότε ηγετική ομάδα της ΕΥΠ, μέσω των παράνομων παρακολουθήσεων, γνωρίζει πολύ καλά ποιος έδωσε την εντολή σε ανθρώπους του οργανωμένου εγκλήματος για την εκτέλεση του δημοσιογράφου με δέκα σφαίρες…”

Εσείς μπορεί να σκέφτεστε ότι δεν μπορεί εισαγγελέας σε κράτος Δικαίου να δυσκολεύεται να βρει απάντηση στο τι κάνει νιάου-νιάου,αλλά εμείς θυμόμαστε τη δημόσια ειρωνεία που είχαμε όταν λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία Καραϊβάζ είπαμε σε επαρχιακό κανάλι(Χατζηεμμανουηλίδης)ότι είναι πολύ εύκολη η εξιχνίαση της δολοφονίας αυτής…

Υστερα ξεχαστήκαμε χαζεύοντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Στεφ.Χίου της περασμένης Πέμπτης 25/7/2024…

Κράτος Δικαίου -Ελλάδα 2024…

Παράλληλα ένω έγινε γνωστό ότι μας τελείωσε πολύ γρήγορα ο αγαπημένος πρεσβευτής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ελλάδα,η έρευνα για τις υποκλοπές συνεχίζεται από τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αχ.Ζήση.

Παρατήρηση: Μέχρι και πριν λίγους μήνες η πρόσβαση στα γραφεία της Προεδρου και της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου  ήταν ελέυθερη σε οποιονδήποτε είχε νομίμως εισέλθει στον Αρειο Πάγο τώρα έγινε σιδηρόφρακτη.

Τόοοση λαϊκή αποδοχή πια και τόση ευτυχία για το κράτος Δικαίου;

ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΛΩΡΟΥ -ΕΝΕΡΓΚΑ-ΔΕΗ

Ακριβώς την ημέρα της γιορτής της Δημοκρατίας καμιά 10αριά του λευκού κολλάρου με υπεραπιστές επίσης λευκά κολλάρα καταδικάστηκαν τελεσίδικα για το σκάνδαλο με πλαστά πιστοποιητικά του επιχειρηματία Φλώρου.

Θυμάστε την αλυσσίδα με τη ΔΕΗ,με δολοφονίες (Μιχ.Ζαφειρόπουλος,απόπειρα κατά Αντωνόπουλου δίπλα στη βίλα του δημοσιογράφου Γιωργου Παπαδάκη ),με μπίζνες εκατομμυρίων κλπ

Ο πατήρ Φλώρος ηταν επίλεκτος φίλος  του μακαρίτη Ψυχάρη και πολλοί θυμούνται τα διαβόητα μηνύματα που αντάλλαξαν στα…αστεία για να φάνε υπουργό.

Ο υιός Φλώρος καταδικάστηκε αρχικά σε 21 χρόνια και στο δεύτερο βαθμό σε 5 χρόνια.Για τα πλαστά από το κρατικό νοσοκομείο που θα ζήλευε και η Μαφία της Ιταλίας οι τελεσίδικες ποινές ήταν κάτι μήνες και όλοι οι λευκολλαρισμένοι με τα χάδια στο σπίτι τους…

Ελλάδα,κράτος δικαίου 2024…