Αρχική Ελλαδα Το άγριο διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη προκάλεσε σοκ (και)στην ΕΡΤ...

Το άγριο διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη προκάλεσε σοκ (και)στην ΕΡΤ ,όπου η Ελένη Φιλίνη την ίδια ώρα αποκάλυπτε κρυφά κακουργήματα…

898

Μια εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη στον πολιτικό χώρο είναι το διαζύγιο μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του Παύλου Πολάκη.

Αφορμή  η δημοσίευση-καταγγελία του Παύλου Πολάκη κατά 15 δημοσιογράφων,13 δικαστών του διοικητή της ΑΔΑΕ και των επικεφαλής των 4 συστημικών Τραπεζών.

Οι δημοσιογράφοι είναι οι έχοντες κάποιες καίριες θέσεις στα κανάλια και οι δικαστές είναι εκείνοι που καταδίκασαν ομόφωνα τον Νίκο Παππά παρα την αντίθετη πρόταση της Εισαγγελέως Όλγας Σμυρλή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ  αρχικά με ανεπίσημη “ανακοίνωση” κύκλων αναφέρει ότι ο Παύλος Πολάκης έθεσε τον εαυτό του εκτός των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία ζητεί να διαγραφεί με τον καταδικασμένο Νίκο Παππά και όχι μόνο να μείνει εκτός ψηφοδελτίων.

Ο Πολάκης επανήλθε λέγοντας ότι θα τα πει στα όργανα του Κόμματος και ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση απαντά ότι παραπέμπεται στην επιτροπή του Κόμματος,χάνει τις θέσεις στο Κόμμα και προφανώς πάει για οριστικό και πλήρες διαζύγιο.

Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι ίδιος,αλλά τελείως διαφορετικός χωρίς τον Παύλο Πολάκη και τις γνωστές ονομαστικές καταγγελίες του για την διαφθορά,η οποία μαστίζει τη χώρα εδώ και δεκαετίες και δεν έχει ανακοπεί ούτε στο ελάχιστο,όπως δείχνουν οι απομακρύνσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για εμπλοκή σε κάθε είδους διαφθορά.

Το ερώτημα είναι πως θα αντιμετωπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις πολλακικές φωνές των άλλων Κομμάτων και στρατευμένων σε Κόμματα δημοσιογράφων.Εννοούμε ότι οι πάντες γνωρίζουν πως ορισμένοι,πολύ συγκεκριμένοι και στα άλλα Κόμματα και δημοσιογράφοι στρατευμένοι σε αυτά,χρησιμοποιούν ίδιους-ανάλογους με του Παύλου Πολάκη τόνους και πολλές φορές και πολύ πιο σκληρή φρασεολογία με στόχο πολιτικούς,δικαστικούς η δημοσιογράφους και επιχειρηματίες,ανάλογα με την περίσταση.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών διέταξε έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο Παύλος Πολάκης διέπραξε αδικήματα ενώ οι Ενώσεις Δικαστών και Δημοσιογράφων με ανακοινώσεις τους χαρακτηρίζουν αδιανόητες και επικίνδυνες για την δημοκρατική λειτουργία τις δημοσιεύσεις του Παύλου Πολάκη.

Μόλις άνοιξε μια πόρτα,η οποία δεν θα αφήνει στο εξής κανέναν να…πλήττει από πολιτική ξηρασία…Ιδιαίτερα στην προεκλογική περίοδο και με τον Παύλο Πολάκη να μην έχει τις δεσμεύσεις που είχε ως σήμερα…

Οπως σημειώνει η ΖΟΥΓΚΛΑ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ο Παύλος Πολάκης “βάζει φωτιά στο αστικό κατεστημένο”.

Αδικα;

Παράδειγμα: η πασίγνωστη ηθοποιός Ελένη Φιλίνη ήταν φιλοξενούμενη της κρατικής τηλεόρασης την ώρα ακριβώς που σημειώθηκε η έκρηξη Πολάκη.Κυριακή μεσημέρι.

Και εκεί έλεγε επι λέξει: “έχω χάσει πολλές δουλειές γιατί δεν υπέκυπτα σεξουαλικά”.

Τα έλεγε και δεν βλέπαμε να κουνιέται ούτε φύλλο,ούτε…φύλο…

Εκείνη καταλάβαινε ότι δεν κουνιόταν ούτε φύλλο,ούτε …φύλο και βάλθηκε να πει κι άλλα και σε κάθε πάυση επαναλάμβανε την ίδια φράση.

Τίποτα.Σαν να μην κατήγγειλε εκείνη τη στιγμή κακουργήματα όχι σε συνοικιακό,αλλά στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ.

“Μα τα ξαναείπε” θα πει κανείς…Βέβαια.π.χ. στον ΣΚΑΙ και εκεί καταγράφηκαν πριν ένα χρόνο ως εξής:

Στο θέατρο μού συνέβαινε από σκηνοθέτες που μου είπαν «ξέρεις εν ψυχρώ για κάποιους ρόλους που με είχαν επιλέξει και δεν τα έκανα ποτέ αυτά…τέτοιου είδους σεξουαλικής παρενόχλησης σε συνδυασμό με εκβιαστικές προτάσεις γίνονταν συχνά: «Εν ψυχρώ αυτά γίνονταν, αν δεν έρθεις μαζί μου δεν θα πάρεις το ρόλο»!

Η πιο αστική δημοκρατία στον κόσμο είναι οι ΗΠΑ.Μόλις καταγγέλθηκε ο πρόεδρος Κλίντον απο τη Μόνικα τον κρέμασαν στα κανάλια και στα μανταλάκια και απολογείται χρόνια τώρα αφού ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ την πράξη που ήταν ηθικό θέμα και όχι ποινικό γιατί δεν αφορούσε η καταγγελία αδίκημα,αλλά ψευδή εικόνα.

Αντίθετα ο πανίσχυρος Γουάϊνσταϊν της Τέχνης βρίσκεται με πολυετείς καθείρξεις αν και οι πράξεις έγιναν πριν 10 και 15 χρόνια.

Στις αστικού τύπου δημοκρατίες υπάρχουν δικλείδες προστασίας των αδύναμων και των θυμάτων.

Αυτό τον καιρό προβάλλεται στο Νέτφλιξ η κορεάτικη σειρά “ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ”.

Σε αυτή ένας βουλευτής πληροφορείται ότι η συζυγός του έπεσε θύμα βιασμού ως ορφανή μαθήτρια και κάτοικος Ορφανοτροφείου.Ο πλούσιος γόνος αυτοκτόνησε,αλλά η οικογένεια παρουσίασε την αυτοκτονία ως θάνατο απο καρδιακή προσβολή και άρα έμενε ως ψευδής και αναπόδεικτη λόγω θανάτου η καταγγελία του βιασμού.

Ο βουλευτής αγωνίζεται μετά 20 χρόνια από το περιστατικό με πλήρη δημοσιότητα να ψηφιστεί νόμος να μην σταματά η διερεύνηση τέτοιων καταγγελιών με τον θάνατο του καταγγελθέντος…

Στην Ελλάδα η αστική δημοκρατία λειτουργεί όπως στο λίαν επίκαιρο “επεισόδιο”στην κρατική τηλεόραση…

Το βράδυ η κρατική τηλεόραση μετέδιδε ότι με τον Παύλο Πολλάκη “ξεχείλισε το ποτήρι”…

Και,προφανώς,το νερό απο το…ποτήρι έπνιξε τις καταγγελίες της Ελένης Φιλίνη και δεν έφτασαν στα αυτιά ούτε εισαγγελέα…

Πριν από τον Πολάκη είχε ξεχειλίσει πάλι το ποτήρι και έπνιξε τις καταγγελίες της Ειρήνης Νικολοπούλου για τον ΔΟΛ…

Αλλο ποτήρι πάλι είχε ξεχειλίσει και έπνιξε τις καταγγελίες των 400 αποφοίτων του Αρσακείου ως …αναπόδεικτες.

Αλλο ποτήρια ξεχείλισαν και έπνιξαν με παραγραφές οικονομικά εγκλήματα των τραπεζών και πολιτικών πατρώνων,εγκλήματα κατά ζωής δημοσιογράφων κλπ

Πως λέμε η μυλωνού(Ελλάδα)τον άντρα της (αστικό μύθο)με τους πραματευτάδες,δηλαδή τις πραγματικές αστικές δημοκρατίες δυτικού τύπου…

Ποιός να δώσει σημασία σε αυτά; Αυτά δεν αφορούν τις ζωές και τα πλούτη των πολιτικών και των ανθρώπων της εξουσίας…Αυτά αφορούν τις “ζωές των άλλων”…  Η διαβόητη ΣΤΑΖΙ έδωσε μαθήματα και πρακτική και εκτός του σοβιετικού παραδείσου…