Αρχική Αθλητικα Το “αλισβερίσι”με Αλεξανδρόπουλο,ο ξυλοκόπος του ΠΑΟΚ από τον υπέροχο Αμαζόνιο και οι...

Το “αλισβερίσι”με Αλεξανδρόπουλο,ο ξυλοκόπος του ΠΑΟΚ από τον υπέροχο Αμαζόνιο και οι μεγάααλες προκρίσεις των ομάδων μας στην Ευρώπη!

307

O Oλυμπιακός πήρε τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.Ενας παίκτη του ΠΑΟ που πουλήθηκε 4 εκατομ στη Σπόρτιγκ Λισαβώνας από τονΑλαφούζο και με αυτά τα χρήματα συν τα χρήματα απο τον αρχηγό Κουρμπέλη που πήγε στην Τραμζονσπόρ των Μπακασέτα-Σιώπη αγόρασε διάφορους από τα κάτω ράφια που τους έφερε ως “σωτήρες” και “παικταράδες” στον ΠΑΟ.Αγόρασε και τον Τζούρισιτς που ήταν στην Σαμπντόρια και ξεχωρίζει τους άλλους.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε ως ηγέτη του μέλλοντος τον Αλεξανδρόπουλο.Ποιός ζει και ποιός πεθαίνει δηλαδή…

Ο Ρουμπέτης πέθανε αποκαλύπτοντας τα συγκοινωνούντα δοχεία και ελπίζουν ότι με την αγορά του Αλεξανδρόπουλου και τα “ουουου”στη Λεωφόρο θα δοθεί η εντύπωση αντιπαλότητας Ολυμπιακού και ΠΑΟ και έτσι θα ξεχαστεί η δικαστιή έρευνα(;) για το πως η θωρακισμένη του Αλαφούζου βρέθηκε στα χέρια του ηγετικού στελέχους του Ολυμπιακού Ρουμπέτη.

Θα βοηθήσει και το γεγονός ότι με αθλητική ηγεσία προσκείμενη στην ΑΕΚ τα πρωταθλήματα 2023-2024 και 2024-2025 θα παιχτούν πιο ελεύθερα και ανταγωνιστικά.Το φετινό ήταν της ΑΕΚ λόγω του νέου γηπέδου και το πρωτάθλημα 2025-2026 θα είναι δοσμένο στον ΠΑΟ λόγω του δικού του γηπέδου.

Με δυο ενδιάμεσα πιο “ελέυθερα”θα ξεχαστουν πολλά με τεχνητή,παραφουσκωμένη άνοδο του ανταγωνισμού μεταξύ κένων ενδεκάδων με ελληνικά ιστορικά ονόματα.

Στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ήταν 10 ξένοι και ένας απο δαύτους,ένας “ξυλοκόπος” από τον υπέροχο Αμαζόνιο και τη Βραζιλία που δεν βρίσκει πουθενά αξιοπρεπές ποδοσφαιρικό συμβόλαιο αποβλήθηκε στην πιο κρίσιμη στιγμή.Αυτό μόνο(ξύλο) ξέρει να κάνει.

Παραλίγο να αποκλειστεί ο ΠΑΟΚ από μια ασήμαντη ομάδα,την Μπεϊτάρ.Τόσο ασήμαντη που έφαγε 4 στην έδρα της απο τον ΠΑΟΚ με 10 πάικτες και τους τους Ελληνες που μπήκαν αλλαγές να βγάζουν μάτια…

Η ξένη ενδεκάδα του Αρη με αγκομαχητό προκρίθηκε με 1-0(σύνολο 2-1)από την άσημη γεωργιανή Αραράτ.

Ολοι πανηγυρίζουν για τί θα μπουν σε ομίλους και τα λεφτά είναι πολλά.Και απαραίτητα καθώς ο Ρουμπετης δεν ζει για να μαζεύει και να συντηρούνται οι διάφοροι “στρατοί”.

Στη διεφθαρμένη έως μυελού οστέων πολιτική σκηνή της Ελλάδας αυτό λέγεται “αυτοδιοίκητο”ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο “αυτοδιοίκητο” ελληνικό μπάσκετ κατά σύμπτωση όταν ο Παναθηναϊκός έκανε επένδυση 35 εκατομμυρίων ευρώ για μια ομάδα που θα διεκδικήσει το 7ο πρωτάθλημα Ευρώπης με τον Αταμάν στον πάγκο ένας Ουκρανός διαιτητής κατήγγειλε ότι ο γνωστός Έλληνας διαιτητής του μπάσκετ Κορομηλάς προσπάθησε να τον δωροδοκήσει με 10 χιλιάρικα για να έχει καλά σφυρίγματα σε έναν τελικό Γιουροκάπ.

Άπαγε…Γίνονται τέτοια στην Ελλάδα;

Και κασέτες να έχει προϊόν συρραφής θα είναι…Όπως τόσες και τόσες στο παρελθόν,οι οποίες δεν χρειάστηκε να ερευνηθούν διότι οι σοφές δικαστικές αρχές είχαν καταλάβει εξ αρχής ότι δεν είχαν καμία αποδεικτική αξία αφού ο ελληνικός αθλητισμός(του στίβου και του 2004 συμπεριλαμβανομένου)είναι πεντακάθαρος.Και αστραπές δεν φοβάται…

Θυμάστε τις πρώτες και περίφημες κασέτες Τριανταφυλλόπουλου;Τις επόμενες;Τις μεθεπόμενες;Τις παραμεθεπόμενες;