Αρχική Ελλαδα Το “εργοστάσιο κατασκευής πτυχίων” για αρίστους,οι καταστροφικές φωτιές,ο διαλυμένος Ερυθρός Σταυρός και...

Το “εργοστάσιο κατασκευής πτυχίων” για αρίστους,οι καταστροφικές φωτιές,ο διαλυμένος Ερυθρός Σταυρός και εκείνοι που έγραψαν σε έγγραφο”διαρρήξαμε το γραφείο σας κ.Πρόεδρε γιατί δεν ήταν ανοιχτό”!!!

1502

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Στις φωτογραφίες αμέσως μετά δεν βλέπετε έναν σκύλο και μια κυρία.Βλέπετε δυο…ανθρώπους.

Ο ένας εκ των δυο εφτιαξε στολή για να κυκλοφορεί σαν σκύλος γιατί “πάντα ήθελε να έχει τη ζωή ενός ζώου”.

Δεν χρειάζονται άλλα σχόλια πέρα από την πληροφορία ότι είναι ένας Ιάπωνας που απολαμβάνει την πλανεύτρα δημοσιότητα με αυτό τον τρόπο.

Αυτοί που βλέπετε στις φωτογραφέις παρακάτω είναι…αυτοί που βλέπετε.Ανθρωποι.Συστήνονται ως Άνθρωποι.Με κεφαλάιο το “Αλφα”γιατί περικλείει όλα τα προσόντα σε άριστο βαθμό”.Ειδικοί,μορφωμένοι,ευαίσθητοι,φιλάνθρωποι,ανιδιοτελείς,αυτοδημιούργητοι μακριά απο το δημόσιο χρήμα και κάθε αμαρτία.Ο Κιγκινάτος μπροστά τους ήταν απλώς…οδοντόκρεμά τους και δεν το ήξερε ο καημένος.Τριγύρω τους έχουν,λένε,τους άριστους,τους αναμάρτητους και τους καλύτερους σε κάθε τομέα.

Γιαυτό όταν αποκαλύφθηκε ότι μια κυρία με 2-3 παιδιά είχε προσληφθεί για να πλένει τις τουαλέτες της Βουλής με ψεύτικο απολυτήριο Λυκείου δεν ανέχθηκαν την μεγίστη αυτή παρανομία και αθλιότητα και την έστειλαν στο δικαστήριο όπου καταδικάστηκε με άλλες 5-6 καθαρίστριες άλλων χώρων σε 14 -15 χρόνια κάθειρξης.

Υπερήφανος ο τότε Υπουργός Μεταρρύθμισης είπε ότι “επιτέλους πρέπει να καθαρίσει το δημόσιο από εκείνους που προσλήφθηκαν πλαστογραφώντας προσόντα με δήθεν τίτλους σπουδών”.

Ο υπουργός αυτός ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σχετική είδηση μεταδόθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2014 ως εξής:

“…Oδηγίες για την εφαρμογή της διαδικασίας ελέγχου της γνησιότητας πτυχίων – πιστοποιητικών και λοιπών δικαιολογητικών πριν από κάθε νέα πρόσληψη, αλλά και πριν από κάθε παραίτηση υπαλλήλου στο Δημόσιο, όπως έχει προβλεφθεί στο Νόμο 4305/2014, δίνει με εγκύκλιο που υπέγραψε σήμερα, Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης…”

Ετσι βρέθηκαν οι…άτιμες οι καθαρίστριες.Στην κορυφή της εξουσίας τα πλαστά στους τύπους και στην ουσία πτυχία είναι όσα και τα φύλλα των δένδρων του εθνικού κήπου.

Οποιο πτυχίο θέλει ο καθένας το παραγγέλνει στην οικογενειοκρατία των ελληνικών πανεπιστημίων,στη Μαφία των διαφόρων “ισότιμων” σχολών του ΔΙΚΑΤΣΟΔΟΑΤΑΠ και δε συμμαζεύεται.

Οι καθηγητές Πανεπιστημίου που έχουν μετατραπεί σε επιχειρηματίες του χώρου της Νομικής,της Υγείας,των κατασκευών,των ηλεκτρονικών κλπ επίσης εφοδιάζουν όποιο μέλος της εξουσίας το επιθυμεί με όποιο μεταπτυχιακό και διδακτορικό και μάλιστα με δυο ειδικές παραμέτρους.Τα παίρνουν ακριβώς στον ελάχιστο χρόνο που απαιτείται και με άριστα.

Ενας απο τους ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ Υπουργούς μας είχε παρακαλέσει να γράφει σε ΕΜΑΣ και μερικά άρθρα,γιατί όλα αυτά τα προσόντα τα είχε αποκτήσει και ήθελε να μπει στην πολιτική.Μας έγραφε.Και τα δημοσιεύαμε.Και ξύναμε το κεφάλι μας με την …αγγραματοσύνη του.Μόνο το και πετύχαινε και δεν το έγραφε με “εψιλον”,όπως πλείστοι όσοι της εξουσία ςκαι ιδιαίτερα αυτών που η εξουσία συστήνει επιβάλει στα ΜΜΕ,και τα κρατικά και τα ιδιωτικά και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που σχετίζονται με το κρατικό χρήμα

Στο χώρο της Ιατρικής τα εγκλήματα με τα πτυχία άπειρα.Υπερήφανος πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου ο Γιώργος Πατούλης,ιδιαίτερα ευαίσθητος σε κάθε ανηθικότητα,παρανομία και απανθρωπιά.

Τη Νομική επιστήμη διακονούν πολλοί δικηγόροι ,αλλά και ορισμένοι δικαστές που χρησιμοποίησαν τα αλεξίπτωτα μεταφοράς πτυχίων απο ανύπαρκτα πανεπιστήμια του εξωτερικού και ορισμένα αλεξίπτωτα απο αυτά είχαν κομματική στήριξη.

Ακούσατε,διαβάσατε να έχουν πιάσει πολλούς απο δαύτους;

Το εργοστάσιο κατασκευής “αρίστων” με πλαστούς στην ουσία ή και στους τύπους τίτλους σπουδών έχει κύριο πελάτη την πολιτική εξουσία.Γιαυτό δεν κλείνει ποτέ,ούτε για διακοπές.

Το θράσος στην πώλησή τους δεν έχει όρια.Η προστασία είναι τέτοιας μορφής που δεν θα την αποτολμούσαν ούτε στη…Σικελία,ούτε στη Ντραγκέτα.

Δεν έχουμε να προσθέσουμε με το ρεπορτάζ μας κάτι για τις καινούργιες καταστροφές απο πυρκαϊές.Η αφροσύνη πολλών υπουργών του Κ.Καραμανλή ,όταν ανέλαβαν την εξουσία,ιδιαίτερα σε εθνικά θέματα και οικονομικά εγκλήματα ήταν υπερχειλής.Η καταστροφή από τις φωτιές ήταν μια…φυσιολογική συνέπειά της.

Τα περί Τούρκων πρακτόρων βολεύουν γιατί κρύβουν το…εργοστάσιο κατασκευής “αρίστων”και το κενό στη δημιουργία Εθνικού συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας,αφήνοντας χώρους να αλωνίζουν διάφοροι ακροδεξιοί  ,”χριστιανοί” και “πατριώτες” που θαυμάζουν τον ….Πούτιν που έκανε καριέρα ως ηγέτης της κομμουνιστικής αθείας…

Τα ίδια,περί πρακτόρων,ακούσαμε και στο Μάτι και  για τις πυρκαϊές που κατέκαψαν βουνά και …άνοιξαν το δρόμο των ΑΠΕ προς τα βουνά,γιατί δεν έφτανε ο δρόμος που άνοιξε με την απόφαση του ΣτΕ και εισηγήτρια την κυρία προεδρίνα του Κυριάκου.

Τα ίδια ακούμε και τώρα.

Πράκτορες των Τούρκων ήταν αυτοί οι δικαστές και πολιτικοί που έδωσαν σε χρόνο ρεκόρ σε ιδιωτικά χέρια 43 χιλιάδες στρέμματα(και)δάσους στην Εύβοια πρόσφατα;

Πράκτορες των Τούρκων είναι αυτές οι γερμανικ,ές εφημερίδες που έβγαζαν …φλύκταινες με τον Τσίπρα για να έρθει ο Κυριάκος και ΣΗΜΕΡΑ τον στολίζουν;

Ιδού ένα μικρό απόσπασμα από τον γερμανικό τύπο:

«Λαϊκισμός αντί για αυτοκριτική» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της TAZ του Βερολίνου, το οποίο αναφέρεται στη διαχείριση των πυρκαγιών στην Ελλάδα. Η εφημερίδα γράφει: «Οι Έλληνες προς το παρόν ψάχνουν να βρουν τα αίτια για το πώς τους βρήκε αυτή η συμφορά. Αντί να στρέψουν την προσοχή τους στην κλιματική κρίση ή στην σκανδαλωδώς κακή πρόληψη των δασικών πυρκαγιών, οι τοπικοί άρχοντες  καταγγέλλουν τους εμπρηστές. Η εφημερίδα Εστία κάνει λόγο μάλιστα για «ύποπτο ασύμμετρο χτύπημα κατά του μαργαριταριού του τουρισμού μας», με το οποίο υπονοεί τη Ρόδο που φλέγεται.  Ο Μάκης Βορίδης, ένας ισχυρός υπουργός, επαυξάνει. Η μυστική υπηρεσία ερευνά «την εμπλοκή Τούρκων εμπρηστών στην πατρίδα μας», λέει ο Βορίδης. Αν οι φοβερές υποψίες των Ελλήνων βγουν αληθινές, αυτό θα εξέθετε τους Τούρκους ως ιδιαίτερα ύπουλους δράστες, διότι η Άγκυρα έχει στείλει πυροσβεστικές δυνάμεις στη φλεγόμενη Ελλάδα για να βοηθήσουν τους γείτονές της που έχουν απόλυτη ανάγκη…Ένα μάθημα ανείπωτου λαϊκισμού. Και επικίνδυνα εμπρηστικό».

Πράκτορας των Τούρκων ήταν ο Μηταράκης ο άριστος που τον έδιωξε ο Κυριάκος σαν άχρηστο γιατί “των οικιών υμών εμπιμπραμένων υμείς άδετε,χορεύετε,και κόβετε βόλτες με τα κότερα των φίλων”.

Και τα καημένα τα σαλιγκάρια,για το ψήσιμο των οποίων ο Αίσωπος το έγραψε δεν χόρευαν,δεν τραγουδούσαν…

Το γεγονός ότι οι φωτιές εκδηλώνονται όταν δεν είναι καλές οι…μέρες ως πότε θα χρησιμοποιείται ως δικαιολογία;

Η Κυβέρνηση και οι Υπουργοί πληρώνονται αδρά και σε χρήμα και σε πολιτικό χρήμα για να παρέχουν ασφάλεια όταν η μέρες δεν είναι καλές.

Και αυτές φαίνονται από το …πρωϊ!

Αφού πολιτικοί ρήμαξαν τον Ερυθρό σταυρό και κατέκλεψαν απίστευτα ποσά,αφού τσάκισαν και όσους αντιστάθηκαν στη λεηλασία τώρα ψάχνουν …εθελοντές ιδιώτες αφού στην ουσία ΔΕΝ υπάρχει Ερυθρός σταυρός να τρέξει στις καταστροφές…

Οταν το μέλημα είναι να δουλεύει ακατάπαυστα το εργοστάσιο παραγωγής “αρίστων” και να τους κατασκευάζει προσόντα είναι προφανής ο χώρος που θα στελεχώσει το “αύριο”.

Μέρες που είναι στείλαμε μια επιστολή -άιτηση στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας για το…εργοστάσιο αυτό.

Τι σχέση έχει με το σήμερα,την πολιτική,το πρωθυπουργικό γραφείο;

Διαβάστε την και απαντάτε μετά:

 

“ΠΡΟΣ: Κύριο Διοικητή Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

…………..

Κύριε Διοικητά,

Στα πλαίσια της ερευνητικής δημοσιογραφικής λειτουργίας και ευρισκόμενος εκτός οποιουδήποτε απο τα κυκλώματα που λυμαίνονται σε πολιτικό,επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό επίπεδο τή χώρα και την κατέστησαν μια μπανανία του δυτικού κόσμου θα ήθελα να απευθυνθώ στην δική σας Αρχή.
Με στόχο τις οφειλόμενες από το Σύνταγμα και το νομικό μας πλαίσιο απαντήσεις σας σε έναν τομέα,ο οποίος είναι νευραλγικός τόσο όσο καταδεικνύει το γεγονός πως κάθε μέλος των κυκλωμάτων προμηθεύεται όποιοδήποτε πτυχίο ανώτατης σχολής επιθυμεί και ας γράφει και το απλό “και” με έψιλον.
Ελπίζω ότι θα τηρήσετε την υποχρέωσή σας να απαντήσετε στα κρίσιμα για την δημοσιογραφική έρευνα ερωτήματα και δεν θα παρασυρθείτε στη λογική στην οποία ακόμα και η περίφημη “Ελληνοαμερικάνικη Ενωση”,χώρος συναφής με πτυχία υπέκυψε και ακόμα περιμένουμε να μας απαντήσει πως είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται σε επίσημο έγγραφο η φράση “διαρρήξαμε το γραφείο σας κ.Πρόεδρε”επειδή δεν τον βρήκαν εντός του γραφείου και χωρίς κανέναν απολύτως νομιμοποιητικό -πως θα μπορούσε άλλωστε να υπάρξει;-έγγραφο άδειας διάρρηξης!Ούτε σε ζούγκλες δεν συνομολογούνται διαρρήξεις πόσο μάλλον σε  παν-επιστημονικούς χώρους,όπου εργάζονται οικογένειες που φτάνουν επισήμως μέχρι το πρωθυπουργικό γραφείο!!!
————————————
Με την έρευνα για τα πλαστά πτυχία που κατακλύζουν τη Δημόσια Διοίκηση
και τις παράνομες αναγνωρίσεις πτυχίων πανεπιστημίων του εξωτερικού από τον
ΔΟΑΤΑΠ ασχολούμαι χρόνια τώρα.
Έχω δημοσιεύσει κατά καιρούς ρεπορτάζ και έρευνες, σε εφημερίδες όπως
«Ελευθεροτυπία» και περιοδικά όπως τα “Πολιτικά Θέματα”, αλλά και έχοντας καταθέσει
Ενώπιον της Δικαιοσύνης σε δίκες με αντικείμενα αυτές τις περιπτώσεις έχω
μια,τουλάχιστον στοιχειώδη,γνώση και ένα πλήθος στοιχείων σε πολλούς φακέλους.
Είναι γνωστό, από δημοσιογραφικές πληροφορίες, ότι η Εθνική Αρχή
Διαφάνειας διεξάγει αυτήν την περίοδο,αλλά και εδώ και καιρό έρευνα και έλεγχο στον
ΔΟΑΤΑΠ για περιπτώσεις παράνομων αναγνωρίσεων πτυχίων του εξωτερικού.
Όμως απαιτείται ιδιαίτερη προσέγγιση για την έρευνα και τον έλεγχο αυτών.
Έχω καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με Μηνυτήρια
Αναφορά με έγγραφα στοιχεία ακριβώς για τις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες που
υπάρχουν (ΑΒΜ Ω2017/48-ΕΓ 71/ 2018/ 2017. Θεσσαλονίκη 17-03-2020,
Εισαγγελία Εφετών Αθηνών 02-04-20).
Σε σχέση με το σκάνδαλο των παράνομων αναγνωρίσεων του ΔΟΑΤΑΠ των
πτυχίων «Μάστερ Πανεπιστημίου Ιταλίας Marconi», πρέπει -εκτός των άλλων να
ερευνηθούν και να απαντηθούν  και τα ακόλουθα ερωτήματα. :
– Πόσα «πτυχία» του Πανεπιστημίου Marconi αναγνωρίστηκαν και πόσα από αυτά είναι η
έχουν κριθεί παράνομα από τον ΔΟΑΤΑΠ ;
-Σε ποια περίοδο από ποιες διοικήσεις  αφορούν αυτά τα πτυχία;
– Υπάρχουν έγγραφα του Υπουργείου Παιδείας της Ιταλίας από τα οποία
προκύπτει ότι αυτά τα πιστοποιητικά του Πανεπιστημίου Marconi δεν είναι πτυχία
Μάστερ ;
– Αυτά τα έγγραφα του Υπουργείου Παιδείας είναι υπόψη του ΔΟΑΤΑΠ. ;
-Γιατί πάρα την ύπαρξη αυτών των εγγράφων του Υπουργείου Παιδείας της
Ιταλίας ο ΔΟΑΤΑΠ αναγνώρισε αυτά τα πτυχία. ;
– Ποιοι έχουν υπογράψει τις εισηγήσεις και έχουν εγκρίνει την αναγνώριση
αυτών των πτυχίων. ;
– Γιατί η διοίκηση του ΔΟΑΤΑΠ και του Υπουργείου Παιδείας της Ελλάδας
αρνείται να ανακαλέσει αυτές τις παράνομες αναγνωρίσεις ;
-Ποιες διοικήσεις έχουν υπογράψει αυτές τις παράνομες αναγνωρίσεις ;Με καλοπιστία και χωρίς προκατάληψη και χωρίς να θεωρούμε στο στάδιο αυτό της
δημοσιογραφικής έρευνας κανέναν ένοχο για καμία πράξη διατυπώνουμε και τα εξής
ερωτήματα:
α)Αν δεν είναι παράνομες αυτές οι αναγνωρίσεις γιατί δεν συνεχίζονται και η τελευταία
είναι εκείνη που αφορά το πτυχίο της υπαλλήλου του ΔΟΑΤΑΠ ;
β)Γιατί αναγνωρίστηκε αυτό το πτυχίο αφού με προηγούμενη απόφαση του ΔΟΑΤΑΠ
κρίθηκε ότι οι αναγνωρίσεις αυτές δεν είναι σύννομες. ;
Των παραπάνω δοθέντων και τηρουμένων είναι προφανές ότι όλα αυτά τα ερωτήματα
αυτά μπορούν και πρέπει να απαντηθούν με τα ανάλογα και αντίστοιχα έγγραφα που
υπάρχουν στον ΔΟΑΤΑΠ.
Πολλά από αυτά τα έγγραφα έχουν φτάσει και στη δημοσιότητα μέσω των καταθέσεων των
ερωτήσεων στη Βουλή και το επιπλέον ερώτημα είναι αν αξιολογούνται στο πλαίσιο της
ύπαρξης παράνομων πράξεων και αν ναι πως αξιολογούνται η αξιολογήθηκαν;
Ακόμα υπάρχει η δημοσιογραφική πληροφορία ότι ο ΔΟΑΤΑΠ αναγνώρισε ως ισοδύναμο
πτυχίο των ελληνικών νομικών σχολών πτυχίο νομικής σχολής χώρας των Βαλκανίων
τριτοετούς φοίτησης. Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται; και αν ναι η απόφασή αυτή δεν
είναι παράνομη;
Παρακαλώ ει δυνατόν, στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής έρευνας και υπό τις
προϋποθέσεις του νόμου να μου δώσετε τα στοιχεία σχετικού πορίσματος.
Κύριε Διοικητά,
Θα παρακαλούσα να έχω τις οφειλόμενες απαντήσεις των υπηρεσιών σας εντός εύλογού
χρονικού διαστήματος λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης αυτής.
Επίσης είμαι στη διάθεσή σας να παράσχω οιαδήποτε διευκρίνιση επί της υποθέσεως
ενεργώντας από δικαιολογημένο ένδιαφέρον και στο πλαίσιο των δημοσιογραφικών μου
καθηκόντων.
Αθήνα 28/7/2023
Με εκτίμηση