Αρχική Δικαιοσυνη Ελληνική Δικαιοσύνη:Τρομερό χαστούκι στον κ.Μητσοτάκη για συκοφαντίες στην πρώην πρόεδρο Αρείου Πάγου...

Ελληνική Δικαιοσύνη:Τρομερό χαστούκι στον κ.Μητσοτάκη για συκοφαντίες στην πρώην πρόεδρο Αρείου Πάγου και Πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου για τις αθλιότητες περί χρηματισμού από Βγενόπουλο!!!

1252

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ:ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ

Την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Κυρία Βασιλική Θάνου την συναντήσαμε μετρημένες στα δάχτυλα των δυο χεριών φορές στη ζωή μας και ΠΑΝΤΑ υπηρεσιακά και στα πλαίσια των δυο Λειτουργημάτων.Δηλαδή της Δικαιοσύνης και της Δημοσιογραφίας.

Τον Κωνσταντίνο Μηστοτάκη πρώην πρωθυπουργό και πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού αρκετές φορές και 3-4 φιλικά σε γεύματα και δείπνα στο σπίτι του και εκτός σπιτιού.

Στα πλαίσια αυτά μας αποκάλυψε το “μεγαλύτερο σκάνδαλο από καταβολής ελληνικού κράτους”,όπως μας είπε και μας έστειλε σε υπουργό του,ο οποίος μας έδωσε σε 2-3 συναντήσεις τους τεράστιους φακέλους.Τα είπαμε και στην Εξεταστική της Βουλής.

Ηταν ο Ερυθρός Σταυρός αυτό το σκάνδαλο.Ο λεηλατημένος,από τον οποίο πλούτισαν πολιτικοί,επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι…Οταν το βγάλαμε στη δημοσιότητα επενέβη η Δικαιοσύνη και άσκησε κακουργημαιτκές διώξεις.Τότε άρχισαν τα… ανάποδα.Στον Ερυθρό Σταυρό ο Κώστας Μητσοτάκης έβαλε την διευθύντριά του και έμπιστη και ξαδέλφη του σε αξίωμα.

Και εμείς εξαναγκαστήκαμε σε γραπτή παραίτηση με δικαστικό επιμελητή, διότι στο μεγάλο κανάλι μας στρίμωξαν “να τα πάρουμε χοντρά,πολύ χοντρά”.Να λύσουμε το πρόβλημα της υπόλοιπης ζωής μας,όπως κι άλλοι δημοσιογράφοι.

Παραιτηθήκαμε με καταγγελία και από τον Ερυθρό Σταυρό μας είπαν ότι θα μας εξοντώσουν και δουλειά σοβαρή δεν θα βρίσκουμε πουθενά.

Πλησίασαν οι δίκες του Ερυθρού σταυρού μετά μια πρώτη πολύ σοβαρή καταδίκη τους σε συνολική ποινή 94 χρόνια φυλακής.

Τότε διευθυντής γραφείου(άλλου)πρωθυπουργού μας στρίμωξε ξανά και πάλι για να τα πάρουμε χοντρά,πολύ χοντρά,ώστε να μην καταθέσουμε και σε εκείνη τη δίκη και τα ποσά ήταν μεγάλα ώστε “να ζήσουμε αξιοπρεπώς την υπόλοιπη ζωή μας”,όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αρνηθήκαμε φυσικά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο γυιός πρώην πρωθυπουργού,πρώην υπουργός,πολύ έμπειρος και γνώστης των συμβαινόντων στα προσκήνια και τα παρασκήνια.Και ενημερωμένος για όλα ως πρωθυπουργός και πολλά -πολλά χρόνια αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Άρα ξέρει καλά και απο δικαιοσύνη και απο δημοσιογραφία.Και από…βέσπα!..

Και να διαβάζει φυσικάΚαι να ακούει κασέτες.

ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ:ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ

Εβγαλε μια ανακοίνωση το γραφείο Τύπου του κ.Μητσοτάκη(Μαξίμου) και έλεγε ότι η Βασιλική Θάνου ήθελε να τα πάρει χοντρά από τον Βγενόπουλο.

Ιδού η ανακοίνωση που έβγαλε πέρυσι στις 22 Φλεβάρη 2022:

“Τα όσα συγκλονιστικά ακούγονται στο ηχητικό ντοκουμέντο που σήμερα ήλθε στη δημοσιότητα, αποκαλύπτουν ένα σκοτεινό κύκλωμα στον χώρο της Δικαιοσύνης, το οποίο λειτουργούσε σε συνέργεια με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Εκβιασμοί, μεσολαβήσεις, “βιβλιοθήκες”, χρηματισμοί και διώξεις ακέραιων δικαστών που δεν υπηρετούσαν τα σχέδια τους, συνθέτουν ένα θλιβερό παρασκήνιο σε υποθέσεις μείζονος οικονομικού ενδιαφέροντος που παραπέμπουν σε άλλα καθεστώτα κι όχι σε ευρωπαϊκό κράτος δικαίου. Και μάλιστα στις υποθέσεις αυτές φέρεται να εμπλέκονται ανώτατοι δικαστικοί και η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Φαίνεται, όμως, ότι αυτή ήταν η “κανονικότητα” της εποχής ΣΥΡΙΖΑ και των παραδικαστικών κυκλωμάτων που μεγαλούργησαν με την ανοχή του κ. Τσίπρα είτε στοχοποιώντας πολιτικούς αντιπάλους είτε εκβιάζοντας επιχειρηματίες για εκκρεμείς υποθέσεις τους στη Δικαιοσύνη. Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά και πρέπει να απαντηθούν.

Γνώριζε ο κ. Τσίπρας τα όσα αποκαλύπτονται σήμερα για τη δράση της εκλεκτής του Κας Θάνου που επί πρωθυπουργίας του έγινε Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, υπηρεσιακή Πρωθυπουργός και νομική του σύμβουλος, για να την διορίσει τελικά Πρόεδρο στην Επιτροπή Ανταγωνισμού;

Τον απασχόλησε ποτέ, όταν την τοποθετούσε σε υψηλές θέσεις, ότι επί της Προεδρίας της Κας Θάνου η μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο επιχειρηματίας σε βάρος της για εκβίαση, αρχειοθετήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς καν να ληφθούν καταθέσεις μαρτύρων που είχαν προταθεί;

Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Οφείλει να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις.”

Αυτή είναι η ανακοίνωση και αφορούσε  ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ κασέτες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα iefimerida του Χρήστου Ράπτη με συντάκτρια,η οποία εργαζόταν παλαιότερα στο ΒΗΜΑ του Ψυχάρη,ο οποίος(μακαρίτης πιά) ανέλαβε και αξίωμα στον Ερυθρό Σταυρό,αυτόν ακριβώς που περιγράψαμε πιο πάνω.

Στις κασέτες συνομιλεί μια κυρία που ισχυριζοταν στον Βγενόπουλο,ότι διατηρούσε γνωριμία με την κ.Θάνου και ο Βγενόπουλος ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΣΕ μαγνητοφωνώντας την να της αποσπάσει φράσεις ότι η κ.Θάνου θα χρηματιζόταν για να τον ευνοήσει στις αθλιότητες που είχε στη Δικαιοσύνη.

Η κυρία (Μαρ.) ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ (που θά έλεγε κι ο Αντώνης Σαμαράς)αντιστεκόταν σε αυτό και διαβεβαίωνε ότι ΠΟΤΕ η κ.Θάνου δεν πήρε,και δεν ζήτησε χρήματα απο κανέναν και ούτε και από τον Βγενόπουλο περίμενε χρήματα,ούτε υποσχέθηκε την παραμικρή εύνοια προς εκείνον στη συζήτηση αυτή.

Αυτά ακούγονται και κυριαρχούν στην κασέτα.

Αυτά ακριβώς καταθέσαμε ενόρκως στο Δικαστήριο διότι τα διαβάσαμε,τα ψάξαμε και μας πρότεινε μάρτυρα της αλήθειας η κ.Θάνου.

Το δικαστήριο έγινε …πέρυσι τον Μάϊο.Και η απόφαση βγήκε χθες.Με καθυστέρηση μηνών ,αφού η Κυβέρνηση Μητσοτάκη βεβαιώνει ότι οι αποφάσεις των δικαστηρίων θα βγαίνουν το πολύ σε οκτώ μήνες.

Μετρήστε και δείτε την καθυστέρηση για μια υπόθεση που ήταν τόσο εύκολη,όσο το τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.

Η απόφαση φυσικά δικαιώνει την κ.Θάνου,γιατί απλά δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς και δικαστήριο της Ζιμπάμπουε του δρος Μουγκάμπε.

“ΠΟΤΕ δεν ζήτησε χρήματα η κ.Θάνου,ούτε ξέρω να παίρνει χρήματα”είναι το “μότο” που επαναλαμβάνει η κυρία στην ασφυκτική πίεση Βγενόπουλου να πει ότι θα δώσει χρήματα η κυρία στην Β.Θάνου

Η απόφαση γράφει ότι όλα όσα υποστηρίχθηκαν απο αυτή την ιστοσελίδα και τους δημοσιογράφους της περί δήθεν προσπάθειας να πάρει χρήματα η κ.Θάνου είναι ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.

Τι υποστηρίχθηκε;

1)ότι στις κασέτες ακούγεται η κυρία να λέει ότι η Θάνου της ζήτησε χρήματα απο τον Βγενόπουλο,

2)ότι η Θάνου ζήτησε τα χρήματα με συνθηματικό μάλιστα τα “βιβλία” και τις “βιλβιοθήκες”,

3)ότι επί των ημερών τουΣΥΡΙΖΑ και της Θάνου η Δικαιοσύνη έβαλε την υπόθεση αυτή στο αρχείο με συνοπτικές διαδικασίες,

4)ότι η Δικαιοσύνη επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ και Θάνου για να μπορέσει να βάλει την υπόθεση στο αρχείο ΔΕΝ εξέτασε τους μάρτυρες που προέκυψαν.

Τώρα διαβάστε ξανά την(πιό πάνω) ανακοίνωση που το γραφείο τύπου του κ.Μητσοτάκη έβγαλε την ίδια ημέρα που δημοσιεύθηκαν οι κασέτες,οι οποίες ήταν στα χέρια κάποιου ΠΑΡΑΝΟΜΑ(αφού δεν αποδεικνύουν οπαρανομία παρά μόνο ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ) για χρόνια από το θάνατου Βγενόπουλου το 2016.

 

Γράφουμε το γραφείο Τύπου Μητσοτάκη γιατί αλλίμονο αν χρεώσουμε σε όλη τη Νέα Δημοκρατία(μας βοήθησαν πολλόί νεοδημοκράτες και από άλλα Κόμματα,αφού δεν ανήκουμε σε κάποιο να τα βγάλουμε πέρα στο σκάνδαλο του Ερυθρού Σταυρού)την αθλιότητα του γραφείου τύπου του Μαξίμου για την κ.Θάνου.

Την ξαναδιαβάσατε;

Τι γράφει;

Γράφει ωμά και χωρίς την παραμικρή επιφύλαξη,σαν η ίδια να είχε τις κασέτες και τις ήξερε ότι οι κασέτες είναι ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ(σ.σ. αθλιότηταμσυκοφαντία σκέτη και παρακρατική λειτουργία είναι)και ότι αυτό το ντοκουμέντο αποκαλύπτει ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΥΚΛΩΜΑ με την κ.Θάνου που κάνει εκβιασμούς χρηματισμού και ότι η υπόθεση αυτή αρχειοθετήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να εξεταστούν οι μάρτυρες.

Η ιστοσελίδα τα έγραψε αυτά τα περί κουκουλώματος στη Δικαιοσυνη.Το γραφείο Τύπου του κ.Μητσοτάκη τα υιοθέτησε,όπως φαίνεται ξεκάθαρα.

Το Μαξίμου με ένα απλό τηλεφώνημα θα έπαιρνε(πήρε προφανώς;)την αλήθεια από τα επίσημα έγγραφα του Αρείου Πάγου.Και αυτά(τα καταθέσαμε στο δικαστήριο)γράφουν ότι η υπόθεση ΔΕΝ ΑΡΧΕΙΟΙΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ(5ημέρες έλεγαν!!!)αλλά μετά από έρευνα που έκανε αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου,η κ.Ζαίρη και κράτησε 6,5 μήνες.

Επίσης αποδεικνύουν αυτά τα έγγραφα ότι ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ και μεταξύ αυτών και η κυρία Μαρ. που συνομιλούσε με τον Βγενόπουλο.Ο ίδιος ο Βγενόπουλος μέσω του δικηγόρου του είχε δηλώσει ότι κι αυτός και η κ.Θάνου είναι θύματα και δεν του ζήτησε ποτέ χρήματα η κ.Θάνου,ούτε μέσω της κυρίας,ούτε με κανέναν άλλο τρόπο.

Στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του κ.Μητσοτάκη(Μαξίμου)γράφει όπως βλέπετε ότι η Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν Κράτος Δικαίου και κουκούλωσε αυτό το σκοτεινό κύκλωμα χρηματισμού και εκβιασμών.

Με πρωθυπουργό και παντοδύναμο(και σήμερα) η Δικαιοσύνη (Πολ.Πρωτοδικείο Αθηνών)γράφει ότι όλα αυτά είναι συκοφαντίες.

Θα απαντήσει ο κ.Μητσοτάκης με συγνώμη προς την κ.Θάνου( ή με όποιο άλλο τρόπο νομίζει και θα κριθεί γιαυτό) ή θα κάνει την πάπια με την ελπίδα ότι λίγοι θα μάθουν ότι η Δικαιοσύνη τον χαστούκισε(μέσω του γραφείου τύπου έστω…)και δικαίωσε την κ.Θάνου,έστω με μεγάλη καθυστέρηση για μια …”γάτα στα κεραμίδια”;

Παρένθεση: (Είναι “μόδα”να μην απαντούν οι πολιτικοί.Εμείς ελπίζουμε ότι θα την διαψεύσει και ο κ.Μητσοτάκης και ο Δήμαρχος κυθήρων κ.Χαρχαλάκης ,από τον οποίο περιμένουμε απαντήσεις για τις αρχαιότητες που έβγαλε ο εφοπλιστής Λασκαρίδης διότι τις άφηναν εκτεθειμένες εκεί δημόσιοι λειτουργοί…)

Εκλεισε η παρένθεση και έχει καίρια σημασία αν ήξεραν(με γραπτά ντοκουμέντα και όχι λόγια του αέρα) οι υπηρεσίες τις αρχαιότητες αυτές ή κάποιοι επινόησαν γνώση για να καλύψουν άλλους…

ΥΓ.Ενας δημοσιογράφος δημοσίευσε  την απολογία ενός κατηγορουμένου στην οποία κατηγορούσε το θύμα του με σημείωση ότι είναι απλοί ισχυρισμοί του κατηγορουμένου και δεν υιοθετούνται.Η Δικαιοσύνη τον καταδίκασε για δυσφήμηση σε αποζημίωση 300 χιλιάδων ευρώ!!!

Ενας άλλος δημοσιογράφος δημοσίευσε το κατηγορητήριο χωρίς σχόλια κατά ενός δημοσίου υπαλλήλου.Και η Δικαιοσύνη τον καταδίκασε για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε αποζημίωση 40 χιλιάδων ευρώ!

Γιαυτή την τεράστια συκοφαντία κατά μιας πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου,π΄ρωην πρωθυπουργού,πρώην προέδρου της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων η αποζημίωση ήταν 20 χιλιάδες ευρώ.

Εύγε τυφλή Δικαιοσύνη!..

ΕΠΙΛΟΓΟΣ:

Ο κ.Μητσοτάκης προσπαθεί να βάλει τη Μυλωνού του(την Ελλάδα)με τους πραματευτάδες(δυτικό,ευρωπαϊκό κόσμο) και ομιλεί περι κράτους Δικαίου.Το ίδιο και ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ.Φλωρίδης.

Τι κάνουν στην πράξη;

Τις ίδιες συκοφαντίες για την κυρία Θάνου έγραψε και μια ακόμα συστημική εφημερίδα και μια γνωστότατη στο χώρο της Δικαιοσύνης δημοσιογράφος.Τις ίδιες αθλιότητες περί 5 ημερών και μη εξέτασης μαρτύρων κλπ δηλαδή γεγονότα τόσο φανερά ψευδή και συκοφαντικά(αποδεικνύονται απο έγγραφα)όσο το να βλέπει κανείς ελέφαντα από τα δυο μέτρα.Η κ.Θάνου έστειλε εξώδικο κλπ και αγνοήθηκε.Εκανε αγωγή.Εκδικάστηκε.Ακόμα σχεδόν 4 μήνες μετά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗ!!!

Εύγε (ξανά) χελώνα που γίνεσαι …λαγός όπου υπάρχει ισχυρός και επώνυμος!