Αρχική Αθλητικα Γειά σου Εθνική Ελλάδας,γειά σου Στέφανε,γειά σας πρωταθλητές!

Γειά σου Εθνική Ελλάδας,γειά σου Στέφανε,γειά σας πρωταθλητές!

818

Είναι τυχαίο ότι με έναν ακόμα σοβαρό ξένο προπονητή η Εθνική Ελλάδας πάει περίφημα και σε 13 παιχνίδια έχει μόνο μια ήττα,έστω σε φιλικό;

Είναι τυχαίο ότι και αυτός ο ξένος(βαν Σίπ)όπως οι άλλοι δυο προηγούμενοι (Ρεχάγκελ,Σάντος)άρχισαν την καριέρα τους τσακιζοντας τον τσαμπουκά των επιχειρηματιών που έχουν τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας.Ιδιαίτερα του Ολυμπιακού;

Ποιός επιχειρηματίας ελληνικής ομάδας τολμάει και να σηκώσει ακόμα τηλέφωνο σε βοηθό του Βαν Σιπ;Ποιός τολμούσε να το κάνει στους δυο προαναφερόμενους;

Ενδιάμεσα έγινε πάρτι απο δαύτους με τον Ιταλό Ρανιέρι, ο οποίος ήρθε με τις δάφνες απο το χωριό του Λέστερ,το οποίο ανέστησε σε μέγα νούμερο του αγγλικού πρωταθλήματος.

Θεώρησε ως Ιταλός ότι στην Ελλάδα θα κάνει κουμάντο μέσω των μεγάλων ομάδων και την πάτησε.

Η Εθνική μας μετά την ισοπαλία με το Νο 1 στον κόσμο αυτή τη στιγμή Βέλγιο κέρδισε στην Μάλαγα της Ισπανίας την Νορβηγία με Χάαλαντ και όλα τα αστέρια της 2-1.Στο 21 βρέθηκε να κερδίζει 2-0 με γκολ των Μασούρα και Ανδρούτσου παίζοντας σοβαρότατα.

Στο β ημίχρονο έπαιζε με συνταγή Ρεχάγκελ και Σάντος για τη νίκη.Τόσο ήταν το πάθος,ώστε στο 90 ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έκανε μια απόκρουση και πανηγύρισε με πάθος γιατί ήταν ώθηση για τη νίκη.

Επιαξαν οι Βλαχοδήμος,Μαυροπάνος,Κυρ.Παπαδόπουλος,Τζαβέλλας,Τσιμίκας,Ανδρούτσος,Μπουχαλάκης,Πέλκας,Μάνταλος,Γαλανόπουλος,Μπακασέτας,Σιώπης,Παυλίδης,Ζέκα,Τζιόλης,Μπακάκης.

Στο Ρολάν Γκαρός μετά την είσοδο της Σάκαρη στις “16” ο Τσιτσιπάς απάντησε εμφατικά και μπήκε με 3-0 στους “8” κερδίζοντας τον ισπανό Καρένο Μπούστα.

Πέφτει όμως πάνω στον “κακό του δαίμονα”,τον Ρώσο Μεντβέντεφ, ο οποίος επίσης κέρδισε 3-0 τον Γκάριν.

Ο Ρώσος έχει κερδίσει 7 φορές τον Στέφανο έναντι μόνο μιάς…

H Σάκκαρη παίζει με την περσινή φιναλίστ  Σοφία Κένιν την Δευτέρα στις 15.30.

Σρο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ο Τεντόγλου με άλμα στα 8,48 ήταν και πάλι κορυφαίος στο κόσμο.Μόνο καλύτερο άλμα το δικό τπυ στα 8,60.

Η ΑΕΚ έκανε το 2-1 στην Πάτρα κερδίζοντας τον Προμηθέα με 81-80 ενώ ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς ανακοίνωσε ότι μετά 16 χρόνια φεύγει από τον πάγκο της ομάδας.