Αρχική Αθλητικα Τσιτσιπάς και Αντετοκούνμπο και πάλι στην κορυφή με εθνικό ύμνο!

Τσιτσιπάς και Αντετοκούνμπο και πάλι στην κορυφή με εθνικό ύμνο!

604

O Στέφανος Τσιτσιπάς τα κατάφερε σε ένα πολύ θεαματικό και για την Ελλάδα και για τον ευρωπαίκό κόσμο τουρνουά.Ισως το πιο σημαντικό στο ευρωπαίκό τένις μετά το Γουίμπλεντον και το Ρολάν Γκαρός.

Αυτό του Μόντε Κάρλο.Νίκησε στον τελικό τον Ισπανό “ρούκι τελικού” Φοκίνα με 2-0 και στο πολύ μεγάλο ,γεμάτο κόσμο και ζωντανή μετάδοση στην Ευρώπη και στον κόσμο όλο “κόρτ” παρόντος του πρίγκιπα Αλβέρτου και άλλων διασημοτήτων(φόρμουλα,ηθοποιοί.επιχειρηματίες κ.α.)ακούστηκε ο Εθνικός ύμνος προς τιμήν του.

Τα κατάφερε και πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.Για πολλοστή(8η) συνεχόμενη χρονιά είναι στην κορυφή του ΝΒΑ και φέτος είναι και πάλι υποψήφιος για ένα βραβείο που έχει κερδίσει ήδη δυο φορές και έχει λαμψη στον κόσμο όλο.Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς για το ΝΒΑ.Το… βαρύτιμο του MVP πρόκειται να διεκδικήσουν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Τζοέλ Εμπίντ και Νίκολα Γιόκιτς, ενώ σε ο,τι αφορά εκείνο του “Rookie of the Year”, οι Μπαρνς, Κάνιγχαμ και Μόμπλεϊ είναι οι τρεις υποψήφιοι.
Κορυφάιος 6ος παίκτης θα αναδειχθεί είτε ο Χίρο, είτε ο Λοβ είτε ο Καμ Τζόνσον και σχετικά με το αντίστοιχο του κορυφαίου αμυντικού οι Γκομπέρ, Σμαρτ και Μπρίτζες είναι εκείνοι που το διεκδικούν. Τέλος, οι Γκάρλαντ, Μοράντ και Μάρεϊ μονομαχούν για το βραβείο του πιο βελτιωμένου και εκείνο του προπονητή της χρονιάς θα δοθεί σε έναν εκ των Σποέλστρα, Ουίλιαμς και Τζένκινς.