Αρχική Αθλητικα Απίστευτος ελληνικός θρίαμβος στο Παρίσι με Τσιτσιπά-Σάκκαρη!

Απίστευτος ελληνικός θρίαμβος στο Παρίσι με Τσιτσιπά-Σάκκαρη!

692

Aπίστευτο αλλά αληθινό!Στους ημιτελικούς του περίφημου Ρολάν Γκαρός προκρίθηκαν δυο Ελληνες.Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους άνδρες και η Μαρια Σάκκαρη στις γυναίκες.

Ο Τσιτσιπάς αντιμετώπισε τον κακό του δαίμονα ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ από τον οποίο είχε χάσει επτά φορές και είχε κερδίσει μόνο μία.Στον κρίσιμο ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς,ο οποίος είχε προκριθεί και πέρυσι στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός διέλυσε τον Μεντβέντεφ με 3-0.Το πιο δύσκολο σετ ήταν το δεύτερο στο οποίο ο ρώσος νο 2 στο ταμπλώ είχε δυο σετ πόϊντ ,τα έχασε και τον νίκησε στο τάϊμπρέϊκ με 7-3!

Το τρίτο σετ το κέρδισε με 7-5 ενώ το πρώτο ήταν το πιο άνετο.Προηγήθηκε με 4-1 και κέρδισε με 6-3.Ο ρώσος εκνευρισμένος τα έβαλε με τον διαιτητή.

Αρνητική εικόνα οι άδιες κερκίδες για ένα παιχνίδι που τελείωσε μετά τα μεσάνυχτα.

Η Σάκκαρη έπαιξει την Τετάρτη με την περσινή νικήτρια του Ρολάν Γκαρός Σβιάτεκ ,την κέρδισε καθαρά 2-0(6-4,6-4) και έχει ελπίδες να πάει και στον τελικό,καθώς παρουσιάζεται σε καλή κατάσταση και ικανή να κερδίσει την επόμενη αντίπαλο ,η οποία δεν είναι κάτι φοβερό σε διάρκεια των τελευταίων ετών.

Εντύπωση προκαλεί η σκοπιμότητα δημοσιευματων που φαίνονται υποκινούμενα ότι η Σάκκαρη διατηρεί προσωπική σχέση με τον γυιό του πρωθυπουργού Κωνσταντίνο Μητσοτάκη….

Ο Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει την Πέμπτη τον Αλεξάντερ Σβέρεφ και με ανάλογο παιχνίδι μπορεί να βρεθεί στον τελικό!

Προς τα εκεί οδεύει ο Ναδάλ,ο απόλυτος κυρίοαρχος του Ρολάν Γκαρός,αν ξεπεράσει τον αργεντινό “κοντορεβυθούλη”Σβάρτσμαν,ο οποίος τον είχε δυσκολέψει πού και πέρυσι…Στο άλλο ζευγάρι φαίνεται ότι ο Τζόκοβιτς θα υπερισχύσει του Μπερετίνι.

Είναι βέβαιο ότι η Σάκκαρη θα ανεβεί σε θέσεις στο ταμοπώ από την 17η που βρίσκεται και μάλλον θα κερδίσει και μία θέση ο Τσιτσιπάς (Νο 5…)αν περάσει.