Αρχική Αθλητικα Δικέφαλες νίκες στην Ελλάδα-βόμβα με κλειστό Τσάμπιονς Λίγκ και…Τσιτσιπά!

Δικέφαλες νίκες στην Ελλάδα-βόμβα με κλειστό Τσάμπιονς Λίγκ και…Τσιτσιπά!

896

 

Την ώρα που η Ελλάδα ζούσε το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην Τούμπα(2-0 εύκολα ο ΠΑΟΚ) η ευρώπη συγκλονιζόταν από την βόμβα δημιουργίας ευρωπαϊκού πρωατθλήματος α λα ΝΒΑ!

Σε αυτό θα μετέχουν-κατ αρχήν-12 ομάδες.Οι έξη πρώτες της Αγγλίας(δυο Μάντσεστερ,Αρσεναλ,Τσέλσι,Τότεναμ και Λίβερπουλ) τρεις Ισπανικές(Ρεάλ,Μπάρτσα,Ατλέτικο) και τρεις Ιταλικές,δηλαδή Μίλαν,Γιούβε και ίντερ.Μόλις έσκασε η βόμβα Μακρόν και Τζόνσον έκαναν δηλώσεις αντίθεσης και μιλούν για καταστροφή του ποδοσφαίρου.Τα ποσά όμως είναι τεράστια και οι διαφορές από τα κέρδη που θα ανακοινώσει σήμερα-άυριο η ΟΥΕΦΑ είναι πολύ μικρότερα.

Ετσι τα αποτελέσματα στην Ελλάδα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα και πάντως ήταν αναμενόμενα.Ο Ολυμπιακός με αρκετούς Ελληνες στην σύνθεσή του ήταν πριν το 2-0 ισάξιος με τον ΠΑΟΚ,αλλά στο β ημίχρονο ,όταν άνοιξε το σκορ,ήταν εύκολος (και αδιάφορος,αφού πήρε πρωτάθλημα)αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ.

Στο άλλο ματς η ΑΕΚ δύσκολα και στο τέλος κέρδισε 3-1 τον Αστέρα, ο οποίος είχε ισοφαρίσει,Τα γκολ της νίκης Αλμπάνης και Λόπεζ

Στο εξωτερικό η Αταλάντα νίκησε 1-0 την Γιούβε χωρίς τον Κριστιάνο.Η Γιουνάϊτνεντ κέρδισε 3-1 στο τέλος την Μπέρνλι και εξακολουθεί να ελπίζει σε στραβοπατήματα της Σίτυ για το πρωτάθλημα.Η Λέστερ νίκησε 1-0 την Σαουθάμπτον και προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου.Στο γήπεδο για πρώτη φορά ήταν 4 χιλιάδες φίλαθλοι,αφού στην Βρετανία έχουν εμβολιασθεί …23 εκατομμύρια πολίτες!

Ο Δημήτρης Πέλκας ενθουσιάζει τους Τούρκους της Πόλης καθώς με μια γκολάρα δική του η Φενέρ νίκησε 2-1 την ομάδα του Ερντογάν,την Μπασάκσεχίρ!

Στο τέλος το σουπερ καλό:

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο μάστερ της καριέρας που χτίζει και φαίνεται ότι θα είναι μεγάλη στο παγκόσμιο τένις.Κέρδισε στο Μόντε Κάρλο το μάστερ στον τελικό νικώντας τον πολύ δυνατό ρώσο Ρούμπλεφ με 2-0!

Αν συνεχίσει έτσι ο Στέφανος για τα επόμενα 2-4 χρόνια θα είναι σστις πρώτες τρεις θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης,αφού Ναδάλ,Τζόκοβις μεγαλώνουν και ήδη είναι στην πρώτη πεντάδα!