Αρχική Αθλητικα “Ελέφαντας” στο δωμάτιο Σάκκαρη(αποκλείστηκε)-Μητσοτάκη!Σουπερ Τσιτσιπάς-Εθνική.

“Ελέφαντας” στο δωμάτιο Σάκκαρη(αποκλείστηκε)-Μητσοτάκη!Σουπερ Τσιτσιπάς-Εθνική.

918
JAPAN TOKYO 2020 OLYMPIC GAMES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μπρος και μετά τα πισωγυρίσματα της πρεμιέρας τσάκισε με 2-0 σετ(6-3,6-4) το Νο 54 του ταμπλώ ,τον Αμερικανό Τιαφόε.

Είναι ο τενίστας που τον απέκλεισε στον πρώτο γυρο του περίφημου Γούίμπλεντον πριν ένα μήνα…

Η Εθνική πόλο με ένα εκληκτικό τρίτο 8λεπτα προηγήθηκε 6-2 της υπερδύναμης του πόλο Ιταλίας.Ομως στο τελευταίο 8λεπτο,οι Ιταλοί έκαναν αντεπίθεση,οι Ελληνες με άγχος άπιζαν σκληρά και έπαιρναν συνεχείς αποβολές και η Ιταλία παραλίγο να κερδίσει 7-6 αν ο τερματοφύλακας Ζερδεβάς δεν έκανε καταπληκτική απόκρουση στα 7 δεύτερο πριν το τέλος.

Η Σάκκαρη που είναι στο Νο14 του παγκόμσιου γυναικείου τένις,έπαιζε με την ουκρανή Ελίνα Σβιτολίνα Νο4.

Φωτογραφια η σβιτολίνα με τον συζυγό της τενίστα Γκαέλ Μονφις.

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη ξεκίνησε σαν να την κυνηγούσε …ελέφαντας που μπήκε στο δωμάτιό της.Εχανε 4-1 πριν πει καλημέρα.Εκπληκτικά το γύρισε και κέρδισε 7-5 το σετ.Ολα έμοιαζαν ιδανικά.

Αλλά ο …ελέφαντας ξαναμπήκε στο μυαλό της και έχασε χωρίς μάχη τα δυο επόμενα σετ με 6-3 και 6-4 και αποκλείστηκε.

Φαινόταν στα κοντινά πλάνα ότι το μυαλό της ήταν στον…ελέφαντα…Είχε εμφανισθεί με το πρόσωπο μιας Άννας Ελεφάντη που κάτι είναι(υποψήφια κλπ) στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η εν λόγω κυρία παρασύρθηκε από τις διαδηλώσεις για την ΕΡΤ.

Ποιές διαδηλώσεις;

Μα νομίζαμε ότι ο κόσμος κάνει κάθε ημέρα τεράστιες διαδηλώσεις γιατί του λείπει η…Ακριβοπούλου.Δηλαδή εκείνη η εκπομπή που κυριάρχησε στην ΕΡΤ επι ΣΥΡΙΖΑ και έκανε πολλούς που δεν ήθελαν να ακούνε για Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ ξανά να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία για να γλιτώσουν από την Ακριβοπούλου και 2-3 άλλα τέτοια πρόσωπα.

 

Η ηθοποιός-πολιτικός Ελεφάντη(του Αγγελου) ,τέλος πάντων,έκανε μια άθλια δήλωση για τη σχέση της Μαρίας Σάκκαρη με τον γυιό του Πρωθυπουργού ,τον Κώστα Μητσοτάκη το νεώτερο.Και να μην ήταν συμπαθής η Σάκκαρη έγινε αμέσως συμπαθέστερη με την αθλιότητα της Ελεφάντη.

Ενδεικτικό πάντως του προβλήματος στην κορυφή της πολιτικής σκηνής είναι ότι δεν απάντησε η Σάκκαρη που είναι η προσβεβλημένη με την δήλωση,αλλά βρήκε την ευκαιρία ο νεαρός Μητσοτάκης να δηλώσει,ως μη ώφειλε, παρουσία δωκομένου στην πολιτική σκηνή…

Αυτά κάνουν οι ελέφαντες ,όταν μπουν στο δωμάτιο…

Υ.Γ.Μετά τις ατυχείς εμφανίσεις να μην εμφανιστούν με την ελληνική σημαία στις φανέλλες τους,Τσιτσιπάς και Σάκκαρη το διόρθωσαν.Είπαν ότι κανείς δεν τους ενημέρωσε από τους καρεκλοκένταυρους και μάλλον έχουν δίκιο…